82
Ми жінки, які не можуть любити.
Ми жінки, які не можуть любити. Ми – жінки, які не можуть давати свої емоції. Ми не розуміємо наших емоцій, не розуміємо, не приймаємо, не знаємо, як їх впоратися.
Ми кидаємо їх у всьому ряду, потім кидаємо їх тим, хто слабкіше, або натискаємо їх всередину. Якщо діти дроїли нас, то ми збираємо на них. Якщо ми бажали на роботі або не отримуємо бонус, ми розбиваємо на дітей. Коли чоловік загинув, дитина або собака знову винна. Ми не приймаємо наш поганий настрій і боремося з ним. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я та здоров’я. Ми усміхнемося, коли наші серця перерваються. Ми не знаємо, як відмовлятися від наших бажань, проблем, страхів. Іноді для нас простіше розірвати, ніж очистити від гравірувань і непорозуміння. І коли критична маса накопичується, ми викидаємо табло з синього.
Ми можемо навіть отримати розлучення. Ми не контролюємо бурю, що виходить. Ми робимо диких речей, які ми захопили. І ми робимо обіцянки, що ми ніколи не зробимо це знову. Тексти пісень, а це означає: І ми вичавлюємо наші почуття навіть важче. Ми знаємо, як бути щасливим.
Ми реагуємо з стриманістю до подарунків, відхилень від компліментів. І коли є хвиля вдячності всередині нас, ми можемо ледь торкнутися з «завдяки тебе». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми не знаємо, як зізнатися любов'ю і приймати ці сповідання. Навіть хороші почуття у нас жорсткі і жорсткі. Ми не знаємо, як запитати, ми боїмося з'являтися вразливими. Ми постійно втілюємо нашу "Я саму", в нашому серці, боячи, що це доведеться жити в реальності.
Ми можемо дізнатися все і зробити все, але ми не можемо бути щасливими в цій ситуації. В її подушці з самотності, відсутності догляду і тепла. Її серце стає каменем, вона не знає, як любити.
Ми жінки, які не розуміють себе. І ось чому ніхто не може зрозуміти нас. Ми хочемо, щоб любити, але ми відкинулися від неї. Ми мріємо про сім'ю, тому будуємо кар'єру. Ми хочемо, щоб діти, щоб ми відкладали якомога простіше. Ми логічні в нашій логіці. І чим ближче ми приїжджаємо до нашої мрії, тим швидше ми проводимо звідти.
Ми не розуміємо наших потреб, ми адаптуємо до поширених стереотипів і повторюємо моделі після того, як хтось, скопіювати їх. Ми не живемо. Наше життя проходить безсоння. Ми – жінки, які не знають себе. Ми не знаємо, що ми хочемо або чому. Ми знаємо, що чоловік хоче вечерю або що дитина хоче в подарунок. Але ми не знаємо, що мені подобається. Як зробити себе щасливим? Що робити для себе? Чи є все, що я можу бути щасливим? Що мені подобається? І важливіше, хто я? Що я?
Які мої потреби? І як відокремити програми матері, суспільства, стереотипи від своїх внутрішніх бажань і аспірацій? Ми можемо жити як всім іншим і проти всіх. Але ми не знаємо, як бути щасливими, коли ніхто не дивиться, і ніхто не очікує нічого.
Ми – жінки, які можуть здаватися, але не можуть бути. Ми хочемо, щоб мати дітей і бути гарною матір'ю. Але ми не можемо насолоджуватися материнством. Ми завжди йдемо кудись і чекаємо на «хто буде легше». І ми повністю нездатні. Ми можемо зробити мільйони непотрібних жертв в ім'я красивого малюнка і статусу ідеальної матері. Ми не знаємо, як почути голоси наших дітей, ми не знаємо, як допомогти їм і підтримувати їх.
Ми вимагаємо від них любов, розуміння, прийняття, а також бути гордими з них. Ми хочемо, щоб зробити те, що ми хочемо і як ми хочемо. Хоча ми не хочемо, щоб він був, але просто так прийнятий і так правий. Ми хочемо красиві сукні, але ми не хочемо бути красивими. Немає макіяжу, немає ювелірних виробів, немає одягу.
Ми не любимо себе тим, що ми. Ми вважаємо, що ми жирні, що у нас є неглибокі очі-земці-нези. Що потрібно зробити собі штучні вії, штучне волосся, груди. Щоб бути красивими. Не розуміючи, що наша краса - глам в очах, плавні рухи тіла, щаслива посмішка.
Решта є просто пейзажами. Ми хочемо, щоб вам було якомога більше. Ми робимо те, що інші хочуть зробити, хоча це складно і неприємно. Ми кладемо наші інтереси на сакричному вівтарі і знову, тому що ми не знаємо, що вони є.
Ми робимо те, що очікуємо і вимагаємо від нас – батьків, суспільства, родичів, босів. Єдина людина, яку ми не запитуємо, Виявляється, що це найбільш неімпортний характер у нашому житті. Чи може такі жертви принести щастя будь-кому? Тільки ті, хто має серце, сповнене любові, не бояться, можуть по-справжньому служити. Ми – жінки, які боїться бути самотніми і внутрішніми. Ми не знаємо цього чоловіка. Диван страшний.
Ми боїмося самі. Наша сила, яка знаходиться в межах нас, наші можливості. Ми боїмося знайти щось страшне, ми завжди думаємо, що у нас є. Що це про зрадити і знищити все, розбити його, знищити його.
Ми знаємо це, ми іноді знайдемо ситуації, де починається щось перерву. Якщо ви не звертаєте увагу на те, що особняк любові протягом тривалого часу, не почуйте голосу совісті, після чого заготовка страждань починає працювати. А ще ми відчуємо все всередині нас за гарну картину, чим обструктивніше вона.
Ми не знаємо, як послухати нашу душу, ми забуваємо, що ми душею, віримо, що маємо душу. Так ми думаємо про себе як тіла. Ми піклуємося про те, як не виростити старий, як зберегти тіло, як годувати тіло. Як годувати душу? Чи думають про це?
Ми забули нашу божественну природу, і ми думаємо, що ми спускаємось з серп. Яка дівчина хоче бути твариною? Але «дівчина» ґрунтується на корені «Вергін» - божественний. Це відповідь на нашу душу, яку ми не хочемо почути. Ми – жінки, які забули нас.
Так ми прибираємо себе прямо і зліва. Ми живемо в цивільних шлюбах, бігти після чоловіків, вбити себе на роботі, мати секс з ким-небудь, відкрити наші тіла для публіки. Ми можемо самі побити, непристойна, приниження. У той же час, враховуючи себе правий, хороший, коханий, або навпаки - невагомий, поганий, непотрібний кожному. У нас є велика влада. І для того, щоб активувати його, потрібно почати лікувати себе повагу, догляду.
Подбайте про себе і все, що дає нам природа. Для того, щоб зробити всіх тих, хто поруч з нами щасливий за допомогою внутрішньої міцності. І не просто щасливий, але дуже щасливий.
Ми жінки, які не знають, як любити і хто дійсно не має нічого подарувати іншим. І це найсмачніша частина. Ми жінки з сердечком. Вони не допомогли відкрити в ніжному віці, коли серце ще живе і спекотне. Хто були постійно охолодженими репровами, корекціями, покараннями, стандартами. Вони були настільки холодними, що їхні серця стали icy, як Snow Queen. Хоча це колись живий і гарячий, як Gerda's.
Ми живемо, як це – заморожені, напів-life, біо-роботи, механіка, з недійсним всередині. Неймовірно, що нічого не заповнюється. Навіть мільйони красивих суконь і супер успішна кар’єра не допоможе. Ми жінки, які можуть змінити багато. Ми маємо доступ до знань, ми знаємо, як навчатися, ми готові розвиватись і хочемо бути щасливими.
Якщо ми змінюємо себе, світ змінить. У нас є жінки і ми маємо великі можливості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Заощаджуйте себе від збивача звичок, стереотипів та степідних дій. Ми можемо піти в подорож, щоб отримати наші серця, так як Gerda пішов, щоб врятувати Kai від холоду.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але теплий і люблячий сердечко справляється з будь-яким льодом і будь-яким холодом. Якщо ви даєте йому можливість жити.
Щоб жити є диханням. Щоб жити співати і танцювати. Щоб жити – почути голос вашої душі. Щоб жити, це жінка. Щоб жити є створенням. Щоб жити є любов'ю. Зігрівайте себе в цій грі, а потім зігрійте всі ці навколо нас. І ми жінки, які починають розуміти, що і починають вчитися. Як ми зберігаємо світ в жіночому русі. Зміна. Відкриття. Потепління. Видання
Автор: Ольга Валяєва
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.valyaeva.ru/my-zhenshhiny-kotorye-ne-umeyut-lyubit/