Чоловіки та жінки: відмінності в енергетиці

浜у 涓 蹇

Що таке жінка, яка жінка і як вона відрізняється від чоловіка? Бог не тільки створив чоловіків і жінок, вони різні. На додаток до того, що кожен має свої функції, енергія рухається в нас по-різному.

У Ведасі це говорить, що кожна людина має 7 психічних енергетичних центрів, найбільш активний, вони часто називають капусти. По суті, є більше, але основні - 7. Ми влаштовані таким чином, що енергія в цих центрах рухається по-різному у чоловіків і жінок. Хтось годинно, хтось проти годинникової стрілки. Що дає активність або пасивність капусти? Виявляється, ми повністю доповнюємо один одного.

Безпека

Починаємо знизу. Найнижча капуста - Муладхара. Він несе відповідальність за виживання і розмноження, і він влаштовує таким чином, що чакра активний у чоловіка і пасивний у жінки. Людина дає енергію і жінка бере її.

Це означає, що чоловіча функція повинна забезпечити захист. Захист від виживання жінки. Забезпечення базової безпеки. Наша робота полягає в тому, щоб відповідати нашим вимогам. Це обов'язок жінки в цьому місці, щоб дізнатися про прийняття. У нас є проблема з цим. Згідно з планом, ми повинні повністю довірити чоловіка, і покладатися на нього, щоб подбати про нас.

Ми, багато з нас, мають сценарії народження та інші травми. Дуже часто ми не дбаємо про нас. Дуже часто кажуть жінки, «О, я люблю сильне плече». Але на практиці так страшно довірити, що це простіше зробити все самостійно.

Якщо жінка починає доглядати за власним виживанням, наприклад, сама і її діти, то чакра починає працювати в чоловічому типі, вона починає діяти. Якщо жінка має чоловіка поруч з нею, то йому нічого не залишилося і його чакра стає пасивним. Саме він починає приймати, і жінка дає. І ця ситуація дуже важко перевернути пізніше.

Тому що жінка, щоб змінити цю ситуацію якось, потрібно відмовитися від неї, так як якщо стрибки без парашуту з висоти гори. Варто розуміти, що якщо у вас є чоловік або молода людина, але ви віддаєте перевагу доглядати за власною безпекою, то ви берете на маскулінну функцію, і це пошкоджує вашу жіночність і її чоловічий характер.

Насолоди

Далі йде друга капра, Свадістана. Він відповідає за задоволення і бажання, і він працює по-різному. У жінок це активний, і у чоловіків це пасивне. Так ми даємо і чоловіки приймають.

Навіть Ведас кажуть, що чоловік є коханцем, і жінка є однією з тих, хто любить. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дуже часто жінки протестують проти цієї точки, кажуть: чому ми обслуговуємо їх, чому варто їх насолоджуватися і виконати всі побажання? Що таке світове регулювання?

Це насправді ярмарок тут. З 7 капусти, 3 активні у жінок, 3 активні у чоловіків, а 1, найвища капаша працює однаково для всіх. Так не існує нісправедливості в тому, що є тільки поділ ролей. Для нас важливо зрозуміти, що людина також дає щось, і наше завдання полягає в тому, щоб дати йому задоволення і виконати свої бажання - а потім все не так погано.

Це включає в себе будь-які задоволення, включаючи сексуальне задоволення, задоволення їжі, замовлення в будинку. Для чоловіка, в якому він може легко бути, він буде комфортним, і його основні бажання будуть задоволені. Не тільки вони будуть задоволені, але вони будуть насолоджуватися ним. Є значна відмінність.

Давайте мені дати вам простий приклад. У мене є улюблений ресторан і це смачно. Це, за однаковими цінами - дивовижна кухня, де навіть картопля - дивовижна. Учора ми приїхали, і це було закрито. У нас є ресторан. Виявилося, що є однакові ціни, і їжа смачна, але не існує особливої родзинки, шматочок душі. Так ви здавалися смачно поїсти, але ви не мали задоволення.

Сама річ в сім'ї. Ви можете приготувати кілька простих смажених картоплі або яєць вранці, з цим ставленням – «так і залишити мене самостійно». А ви можете зробити це таким чином, щоб він насолоджувався кожним днем на сніданок, обід або вечерю.

Так само можна зробити, наприклад, з сексуальними відносинами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Нехай це не кожен день, а не кожен тиждень. Нехай це буде щомісячний карнавал. Але це.

Гроші.

Далі ми переходимо на третій капусти, Маніпуру. Це гроші, життєва енергія, досягнення. Він активний у чоловіків і тому пасивний у жінок. Так чоловік дає жінці. Жінка береться. І ось, жінки знову виникають проблеми.

Я часто говорю, що я не можу взяти гроші з людини. Або я соромлюся запитати чоловіка за гроші на футболку. Як правило, це відбувається, коли жінка працювала, підтримала себе, а потім одружений, пішов на материнство. І вона виходить, вона не працює, вона хоче купити щось, і це сором'язлива, щоб попросити чоловіка.

І ось в цьому місці є дуже серйозний конфлікт. Якщо жінка відмовляється приймати гроші і життєво важливість, то чоловік або зупиняється, що дає йому і переходить в дещо інше положення, або стає менше. Це одна з причин, чому чоловіки заробляють трохи грошей, що жінки нічого не просять. Жінка каже, що вона не потребує нічого, "Я не потрібно черевики, я ще не зношених ковзанів. й

Якщо жінка має таке ставлення до себе, ставлення до грошей і ставлення до чоловіка, то чоловік не заробить багато, бо йому просто не потрібно. Чоловіки природно дуже аскетні. Ви, ймовірно, бачили квартири бакалаврів, вони не потребують багато. У номері є ліжко, плита, одна сковорода, розсіяні яйця для сніданку і це. Вам не потрібно нічого.

Іноді в даній ситуації людина перестає заробляти і стає алфондом. Або дізнайтесь, що змусить його досягти своїх бажань.

Тому ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ще один варіант, коли жінка раптом починає заробляти багато. Вона починає думати, що це її найважливіше завдання в житті - забезпечити її сім'ю, годувати її сім'ю, "це глухий не може робити нічого" і так далі.

Що таке, якщо жінка рішуче бере на діяльність в цьому плані, то чоловік нічого не залишив. Жінка приймала все. Все, що йому потрібно зробити. Тоді він саморобний, hen-heeled і все це. І це жіноча відповідальність, яку ми не взяли на себе.

Любов.

Наступна агата чакра - серце капуста. Вона відповідальна за любов і симпатію. Це наша жіноча капуста. Як жінки, ми повинні дати і чоловіка. Навпаки, це незручно.

Більшість вас, ймовірно, мав вентилятор, який зробив всі ваші змії, які ви хотіли, квіти для вас, і це і це. І він дивиться в рот, і це просто така любов, і ввечері він зустрічає, і вранці він бачить. І ви подивитеся на нього і ви знаєте, хороша людина, хороший хлопець, але я не люблю його. І я відвертаю себе не лікуючи таку хорошу річ.

Саме тому, що чоловік займався діяльністю даної капусти, цей центр. Він почав дарувати, і жінка не має інших варіантів. Вона не може любити. І любов все про жінок.

Якщо жінка не може любити, усвідомити в цьому місці, то її дуже складно. Тому такі стосунки часто не працюють. Тож це просто красива картина – «Я хочу, щоб чоловік не потурбував мене, зробити це і любити мене, як це». Якщо ви зробили, ви не будете щасливими.

Якщо ви не берете відповідальності за цей центр, і ви зможете його реалізувати. Тоді ви можете повністю відкрити в цьому, зробити деякі приємні сюрпризи коханій людині і якось помперити його.

Це не означає, що він буде приймати тільки і дати нічого в поверненні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це буде, наприклад, на рівні третьої чакри – тобто він дасть деякі подарунки, або на першому – він якось почне доглядати за вами в плані життєвого простору або деяких інших основних речей.

Тому не варто очікувати неземної романтики від чоловіка і виконання ваших змів, адже це наша відповідальність за виконання бажань, дарувати задоволення і любов. Відповідальність жінки. Чоловік поверне Вам щось інше. Подарунки та відчуття безпеки.

Самовираження

П'ятий чакра Вішуда - спілкування, самовираження. Чоловік дає, жінка бере. Людина активний.

Людина в житті дуже важливо висловити себе, щоб реалізувати себе. Для жінки головна реалізація - сім'я. Зовнішній вигляд сім'ї вторинний.

Якщо жінка дізналася про любов в четвертому центрі, то ця енергія піднімається в чоловіка вище, і він вже хоче не тільки заробити гроші, а не тільки забезпечити сім'ю базовим рівнем. Він хоче залишити свій знак в історії, деякі спадщини. Він хоче, щоб поліпшити світ – на цьому рівні чоловіки часто починають робити великі речі, глобальні подвиги.

Всі ці речі виконані в назві жінок. Наша місія полягає в тому, щоб прийняти. Життєрадісна і любляча. Як принцеса і королева отримати заслуги від бойових лицарів Тому, щоб вони могли б хто-небудь провести хрести, захистити свою батьківщину або врятувати планету від екологічного катастрофи.

Тому, якщо ви хочете, щоб ваш чоловік не тільки вижити і працювати, але дійсно усвідомлює і змінює світ, навчайтеся його любити. Енергетика Вашої любові може піднімати енергію до п'ятого центру.

Крім того, це також центр зв'язку, зв'язків з громадськістю. Наприклад, друзі сім'ї друзі чоловіка. Ви не доводите до своєї компанії і змусите його спілкуватися з друзями. І він переносить вас в коло, створює для вас і будує зв’язки між сім’ями.

Закупи

Шостий шахраї айни – кларвуант. Жінки надають, чоловік приймає.

Кожна жінка повинна бути головним помічником чоловіка. І її головна допомога не робити що вона не любить. Подаруйте йому те, що він не має природи. Клервуант.

Жінки завжди радять чоловікові. Вона має інтуїцію, і вона часто відчуває себе і каже: «Я не люблю хлопця, який ви хочете зареєструватися». Людина в ідеальному стані слухає її почуття. Якщо він має достатнє значення в трьох центрах - він реалізується як голова сім'ї, так як хлібобулочний і має деяку місію - він легко візьме на себе від своїх рекомендацій дружини.

А жінка дуже часто відчуває себе, і вона каже: «Погляд, я не люблю цю людину, нехай не працює з ним, або, я відчуваю, що це не буде добре». Як це відбувається.

Я часто роблю це, коли я не схожа на людину, хоча це не зрозуміло. Я не сказав чоловіка перед. А потім ситуація буває - і людина виявлена з виворітного боку.

Я знала свою роботу, щоб захистити чоловіка. І почав говорити про нього. Спочатку розчавився він. Але після пари серйозних ситуацій я почав запитати про людей. Особливо коли мова йде про партнерство з кимось.

Ми душі.

Сьома капаша працює таким же чином – це наше з'єднання з Богом. Неважливо, якщо ми чоловіки або жінки. Перш за все, ми душі, і душа не має статі.

Земельна місія, яку ми народилися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Можна сказати, що даючи нам жіноче тіло, Господь звужував коло кидання і більш чітко окреслив роль, яку ми повинні грати тут.

Що про тебе?

Найбільші спотворення зазвичай в чотири нижню капусту. Вони створюють основу для гармонії на найвищих рівнях. Тому ми маємо велике завдання в цьому житті - вчитися приймати з людини першу капусту і третину. А також дізнайтесь, щоб дати другий і четвертий. Що ми найчастіше не робимо.

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/energeticheskie-razlichiya-muzhchin-i-zhenshhin/

Tags

See also

New and interesting