254
Гра віддаїв
Одного разу я зрозумів, що ввести гру нескінченного Духа, я повинен втратити гру маленької людини. Щоб повністю втратити, чисто, залишаючи тільки те, що залишається без зусиль і мотиву.
Як я шукаю життя, що я говорю «основна філософія». Суть підходу полягає в тому: всі люди грають чекери, я граю подарунки. Відправляючи, щоб грати з ким-небудь, я даю йому взяти мої чекери. Коли він виграє, то чекери, які йому дорого залишатися на борту, і я нічого не залишив. Принаймні в цій партії. Я вдячний.
Інколи Я шкода за участь у деяких перевірках. Вони здаються особливо важливими для мене. Ось чому я можу виграти неперевершено. Коли це відбувається, я дивлюся на решті перевірок на дошці і проаналізувати, що мотивував мене боротися за цю перемогу і чому ці перевірки краще інших. Часом після того, як я розумію: нічого. І поверніть дошку над сміхом. І після цього на дошці знову з'являються прапорці, готові до нової гри, і перед мною - інший гравець.
Я не можу уникнути людей і я не думаю, що їх ігри погано. Навпаки я продовжую грати, вдосконалюючи навички втрати. Коли я зустрічаю тих, хто втратив краще, ніж мене, захоплюю їх в тиші мого серця. Спостереження за ними є моє задоволення.
Кінцева майстерність полягає в тому, щоб втратити до початку гри. Якщо ви познайомитеся з такими майстрами, є страх і магнітний атракціон. Я боїться сидіти з ним на тій же дошці, але там, як правило, немає іншого способу. І що відбувається поруч недосвідчена: Майстер керує, щоб взяти всі мої чекери, поки не залишає себе на борту.
Як це можливо?
Майстер сміється і каже, що на початку не було ніяких перевірок. Як правило, ніхто не вірить йому, але майстер не знає.
Якщо ви попросите його пояснити ці слова, він може сказати, що поверхня чорної та білої дошки є розумом, що базується на подвійному сприйнятті. Перевіряє думки в ній. До тих пір, як ви зацікавлені в них. При зникненні інтересу до перевірок ви побачите, що вони тільки плоди фантазії, дивляться в нескінченній пустелі свідомості. Знаючи це, ви не можете без втрати.
Я слухаю майстер, і я не можу заперечувати або підтвердити все. Я просто зачарував пам'ятки пустої дошки. Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: Change-world.net/2015/03/29/igra-v-poddavki/#more-3228