639
Зрілий зв'язок схожий на кішки. . й
Коли я почав консультування, я звернувся до клієнтів, які мріяли про «реальні відносини»:
до Що означає, "реальний"? Так, ваш партнер може задовольнити ваші потреби? Чи потрібна вона? Так поступово ми прийшли до істинної потреби.
Пізніше вона почала думати: Чому потрібен зв'язок? Коли вони стають «реальними» або «зрілими»?
Я прийшов до висновку, що я готовий називати відносини «зрілі» заради відносин.
Наприклад, два люди зібралися разом, щоб вирішити фінансову проблему. Але, як тільки те, що краще з фінансами (або не краще), відносини стають непотрібними. Також, в якомусь моменті немає необхідності відносин, які створили «заради дітей»
І навіть відносини «не бути єдиним» втрачають актуальність – людина або перестає боятися самотності, або усвідомлює, що в парі вона не зникне.
Я прийшов до висновку, що я готовий викликати зрілі відносини, де обидва партнери згодяться і погоджуються один з одним, щоб бути разом.
Вирішені фінансові питання – Велике! Нові можливості для розвитку.
Вирощування дітей - ще один ступінь свободи!
І так далі.
Тоді труднощі в парі перестануть бути причиною для перерви.
Я не думаю, що це зріла фаза.
Зрілий зв'язок можливий тільки між двома дорослими людьми. Кожен з них не тільки навчився зустріти своїх власних потреб, але готовий прийняти щось з іншого. І зможу відмовитися, коли не готовий. Я навчився подарувати. А також спокійно приймати відторгнення. Вони навчилися жити в діалогі. І наодинці одночасно.
Коли це можливо? За моїми почуттями, коли всі питання любові і немов були вирішені в межах себе. Після чого я зупинюсь затвердженням свого партнера. Я насолоджуюсь своїм виразом любові, і в той же час, я знаю з усім моїм хатам – Я кохаю. Люблю світ, її батьки, її партнер, її друзі. Як джерело професійного або іншого зростання.
І так далі. . й
Кожен з нас стає самодостатньою особою.
І перше питання про те, що учасники групи слухали, поділяють свою теорію:
Ось чому ми у відносинах?
Відповіли, якби через мене:
- Немає причин. Для задоволення )
Як отримати кота. Для цього
Щоб виглядати на симпатичній обличчі. Посмішка на його обтяжці. Заспокійливий для очищення туалету. Я люблю жити з котом.
І це абсолютно відрізняється від «не було ніякої сумності – жінка купила свиню».
Не існує ніякої шкоди або проблеми з котом! Навіть коли він ріже нові шпалери і висить з штор. Всі ці можливості допускаються спочатку. Тексти пісень, а це означає: І вони просто факт.
Це те, що я зараз визнається як зрілі відносини.
Просто тому, що "ката добре і цікава з будь-якого кута"
Автор: Євтушевська Людмила
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.b17.ru/article/30863/