Чому ми зателефонуємо один одному дітям і дітям?

Слово «баби» вважається незамінним атрибутом романтичних відносин, але слід продовжувати ігнорувати те, що його оригінальне значення є «лим малюком»? У розділі «Нова республіка» опубліковано статтю про це питання, і ми висвітлювали найважливіше в ній.

За словами Оксфордського англійського словника, поняття «баби» як романтичний термін був вперше використаний в епістолярному романі письменника Афра Бена «Кореспондент любові і його сестри», опублікований в 1684 році: його головний характер стверджує, що він навіть не має думок «розіграти чарівну дитину».

Можливий, що нахил чоловіків лікувати жінку як маленькою дитиною, а іноді навіть вибрати партнерів, які виглядають як дитина, ми проводимо еволюцію. Назад в середині ХХ століття австрійський лікар-етолог і зопсихолог Конрад Лоренз запропонував, що милість дітей є свого роду виживання інструмент: батьки потребують стимулу, щоб постійно подбати про їх потомство, а беззахисний шарм немовляти може добре служити цією метою. Таким чином, зустрівшись з жінками з дитячими особливостями, людина непристойно прагне до догляду за нею.

«У деяких моментах моя дружина почала кликати мене тортом і я був дійсно вирощений. Я не хочу бути тортом.

У той же час популярність лікування «дих» навряд чи пояснюється тільки нахилом чоловіків до ролі патрона: адже жінки також називають своїх партнерів «діти». Консультанти в галузі любові та сімейних відносин вважають, що використання дімінутивних слів є здоровим трендом, який допомагає парам створити особливий, інтимний світ. «Коли у вас є сильне в'язання до кого-небудь, здається неприпустимо, щоб викликати їх загальним ім'ям», - говорить психолог Стефан Стосні.

З 1993 року дослідження Охіо державного університету дослідників Кароль Брюкс і Юди Пірсон, щасливі пари, швидше за все, використовують інтимну баню, або «ідіосинкратичний зв'язок». Брускети і Пірсон оглянули 154 сімейних пар, починаючи від молодят до тих, хто діти давно під керівництвом незалежного життя, і знайшли, що 116 з них використовують принаймні одну анікуму, щоб спілкуватися один з одним. Крім того, дослідники виявили, що чим більше ніжних звернень до одного в лексиці чоловіка і дружини, тим більше задоволені вони з подружжям.

"Бабі," звичайно, далеко від єдиного слова, доступного до пар, які прагнуть доглядати один одному дієслово. Класика «фаворит» або «свербіж» міститься в роботах Джеффрі Чаукера і Вільяма Шекспіра; звернення «сірий» або «сірий» («хоні») використовувався в шотландських романтичних баладах, вік якого становить понад 800 років. Це не просто англомовні динаміки, які називають один з одним «кідками»: є подібні посилання на інші мови, від французьких біде до китайського бабей.

Sexologist Logan Levkoff є обов'язковою особою, яка викликає інтереси партнера «баби»

«Це багато жінок, які не приймають слово «баби», – каже Іан Кернер, фахівець з сексуальності США. - Здається приниження до них. На деякий момент, моя дружина почала називати мене "Пі," і я був дійсно зламаний. Я не хочу бути тортом. Віддає свою самооцінку. й

Можливо, деякі пари намагаються ігнорувати оригінальне значення слова «баби» і сприймати його як своєрідний культурний код. Тим не менш, сексолог Logan Levkoff вважає, що людина, яка називає партнера «поганий» стверджує, що він або її: «Чому люди вірять, що дитина є нашою власністю», – каже Левкофф. Тому, коли ми зателефонуємо дорослому партнеру «підйомний» ми хочемо забезпечити своє право на власний бізнес. Час переосмислення відносин.

Автор: Марія Іванова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: теоріяandpractice.ru