Еміграція: відмова, небезпека, пригнічення, прийняття

Ми всі знаємо п'ять етапів приходу до умов з чимось неминучим. заперечення, гнів, барвоти, депресії, прийняттяй Як це може звучати, перейшовши на постійне місце проживання з однієї країни в інший спосіб.Єдина відмінність полягає в тому, що в більшості випадків ми йдемо десь добровільно. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Тим не менш, кожен вибух, який живе в новому місці протягом більш ніж одного року знає абсолютно різні емоційні періоди щодо того, що залишається там – «before», «before», «before», «в минулому», «нехай плечі».

р.

Важлива замітка: У тексті я розповім про випадки, коли ми переїжджаємо з фірмою, що це добре, де ми не робимо. Краще в новому місці. Зважаючи на те, що в домашніх умовах все тягнеться пекти, є тільки глухі люди навколо, влада сіла на своїй голові, дороги гірше ніде, ціни нічні, хабари, непотизм і бюрократія всюди. В кінці тунелю немає світла. У слово, я говорю про внутрішню державу, коли вже хочеш, і мимоволі скажемо: «Звідси тут». І насправді, давайте йти.

ВідмоваЯ знаю це по собі і практично кожен раз я помітив в інших мігрантах: як тільки людина набирає стопу на «новій землі» і трохи оселився, поки все це спалаху новинки і свіжого повітря в легенях минуло, думки про батьківщину тільки викликають роздратування і змушує його хвилювати свою руку мимовільно в її напрямку. Очі горять, щоки рум'яні: «Це життя, як людина, Останні! Все для людей! Ми думаємо про себе і ділимося досвідом з новачками.

Ангер.Більш того, ви спостерігали, як все навколо вас є «європейський», як все цивілізоване, адаптоване до потреб людини (різноманітні люди з різними можливостями), скільки речей, які належать до нормальності, і не дивляться дивним. Чим більше ви помітили все це, тим більше ігнорування кип'ятіння всередині вас - вони кажуть, добре, як так що все нормально тут, і "ми ..." Я не збираюся йти, ви знаєте, що мережа аутсорсингу.
1990Р. 2199Р.

Торгівля.Перший раз, коли ви були захоплені цими неймовірно толерантними європейськими. Перший раз ви бачите групу сумнівних особистостей, що палять тріщину на метрополітені в Парижі. Коли виходить, що ввічливість часто формальність. Перший раз ви розчаруєте в байдужості людей, які живуть у великому місті. При отриманні в нескінченну адміністративну червоною стрічкою з документами на посвідку на проживання. Перший раз ви подивитеся і думаєте, що? Коли місто спочатку налаштовує вас, зануривши вас, запалили двері... Коли все це відбувається вперше, ви ще не пропустили свою батьківщину, і ви не готові зробити претензії до нового міста. Будь-який Це неймовірно потужний дросельний удар для всіх ваших ідей розкоші про ваше життя. Навіть ті, хто, в принципі, ніколи не зношуються рожеві окуляри, принаймні один раз падають за цей трюк - ви повинні розслабитися, як тільки щось тріщини і перерви. А ти ж сердився, але в той же час ви захочете себе тим, що «бефор», «бефоре», «в минулому», «похилим плечима» – життя було грубим і чіпованим будь-яким чином. Це лише період адаптації. І всі ми, хто думав або думав, що так і праві, і неправдиві.

ДепресіяДомівка починається з невеликого, дрібного. Наприклад, коли після року життя в Парижі ви прокинете в суботу вранці і думаєте: "Погода казкова, я буду одягатися зараз і я буду там для вас." Я поїду до Маріїнського парку, щоб пити каву на лавці.й І раптом картина Маріїнського парку у вашій голові починає швидко обертати, як і в кіно, коли покажуть скандальні заголовки різних газет, і відразу ж перетворюється на картину Монкеау Парку кину з Арки де Тріомф в Парижі. І ви миттєво сіли: «Уж, що таке Марінський парк? Я жити в Парижі.І щось на ліворуч під ребрами починається витягування.Вони кажуть, що в кінці ми тільки пам'ятаємо найкращі часи. І У пам'яті своїх найсвіжіших і найкрасивіших боків починає з'являтися шаббі Батьківщина з поганими дорогами і глухими людьми.
р.

ЗареєструватисяЦе найважливіше і найскладніше. Якщо ми не живемо в ящику, і якщо рух і цивілізована реальність, де «вічно для людей» навчає нас щось, то нам доведеться малювати багато висновків. І один з найцінніших Ви повинні почати з себе. Француженка, Німці, Австрійці, італійці не народжуються з усіма «європейськими» якостями, які ми захопили емігрантів. ЇЇ З дитинства вони виростають в навколишньому середовищі, де вона налаштована поваги свободи людини, вибору і права на гідне життя. І люди створюють це середовище. Після того, як ми добре знаємо, що він не чистий, але де вони не варять. Якщо ви хочете змінити світ, почніть з себе. У цьому світі немає більш шаблонних фраз. Нор є ще правдивим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І завжди, завжди цей сценарій повторюється з невеликими відмінностями. З повним запереченням того, що ми несемо відповідальність за наш подрібнений будинок, до прийняття того, що європейці живуть так само, тому що вони направляються невеликими різними категоріями. У новому місці ми докладаємо всіх зусиль для адаптації: ми вивчаємо нові мови, спостерігаємо закони, спробуємо об'єднатися в нове суспільство, навколишнє середовище, намагаємось підходити до правил нової реальності. Але ось залізо: там, перед тим, як, в минулому, за нами, багато хто з нас не спробували навіть половину, як і в новому місці. Чому це?Чому ви повинні повернутися до того, де ви почали? Не за кордоном, але в домашніх умовах.Опубліковано: Ольга Котрус

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: paris.zagranitsa.com/blog/2603/emigratsiia-otritsanie-gnev-torg-depressiia-prinia