Канат

Тим Скорко

р.

Я ходию на траві, на землі, на бетоні, на величезному місті, між автомобілями, на висушених листках, на відрізках дна, над шашмою в пшениці, пшениці і житні, я отримую на трамвай, отримаю на автобусі, зателефонуйте таксі, отримайте на площині і подивимося на годинник, на sextant і на компасі в ненадійну надію, що компас не лягає; Я повернувся в кінотеатрі, до останнього ряду я використовую і намагаюся туди, розуміючи, що я знову збираюсь на тросі, і мій баланс вже зламався.

Ми зустрінемо на місцевому метро щороку. Ви подивитеся на мене з настінних рекламних оголошень, ви одягнені ефектно, злегка застарілі, за вами - вогонь, під вами - двокімнатний, ви подивитеся як fresco в могилі Etruscan, вежа Hanoi, дощ заливається, говорити англійською (Німецьке, - французьке), хоча, в цілому, пам'ятайте, що рідне; ви прогуляєте під мене, хоча ви завищені, ніж мене, ви є іноземним капіталом, іноземною країною, і я відчуваю (якось, я бачу і чути) як ви стикалися пальцями гладкими.

Я буду падати, падати, обов'язково - завтра, день після завтра, це не важливо, але я буду падати, приїхати, ставка, більше хвилювання, як гімнаст по всій площі йде в зірку, і я - тільки приступно, цілеспрямовано, непристойно, балансування, просто залишитися стоячим і отримувати старий, і кажучи: Я не старий, не старий, і на пальці скручують білий пасма. Так, варто відірвати, перш ніж він занадто пізно, а по вулиці - святкове сонячне травня, а кудись піти на зірки. Але спочатку ловити мене. Зловити його.

Ваш текст за посиланням. й