647
Корисні фрази для написання супровідного листа англійською мовою
1,1 км Я дізнався про своє оголошення... Я дивлюся з вашої реклами...
2,2 км Я дізнався від бізнес-партнерів... Я дізнався від бізнес-асоціаторів.
3. У Я хотів би отримати цю позицію. Я хочу застосувати для цього повідомлення.
4. У Будь ласка, надайте інформацію про цю позицію.
5. Умань Разом з анкетою на роботу. Будь ласка, надішлемо мені додаткові деталі повідомлення.
Разом з додатком.
6. Жнівень Як ви побачите з супроводжуючої автобіографії... Як ви побачите з закритого резюме (виставка Вітаю)
7. Про нас Я маю досить багато досвіду в цій галузі. Я маю значний досвід роботи.
8. У Я також взяв участь в декількох конференціях з теми. У мене також є кілька конференцій на цьому тему.
9. Навігація Я вірю, що я відповідає вимогам цього повідомлення. Я відчуваю, що я можу відповідати вимогам цього повідомлення.
10. В даний час ми працюємо для експортної компанії. В даний час ми працюємо з експортною фірмою.
11. Я шукаю схожу роботу. Я шукаю схожу пост.
12. Тепер я хочу змінити робочі місця. Я хочу змінити свою роботу.
13.00 р. Я пропоную французькому і німецькому. Я говорю флуент французькою та німецькою мовами.
14. У мене є спеціальність... Я маю кваліфікацію...
15.00 р. У мене є диплом за спеціальністю... У мене є диплом...
16.00 р. У мене є ступінь... У мене є ступінь...
17.00 р. Я друкую на швидкості... знаки за хвилину. Швидкість натискання... за хвилину.
18 років У мене є досвід роботи з комп'ютером. Я можу керувати комп'ютером.
19.00 р. Я народився в ... Я народився в ...
20. Я пішов в університет ... Я пішов в університет ...
21. ... Де я навчився ... як мій великий.
22. Як друга спеціальність, я навчався... І... як мій неповнолітній.
23. Закінчила університет в наступних дисциплінах... Закінчила наступні дисципліни...
24. Я пройшов іспити з відзнакою. Я пройшов державний іспит з відмінністю.
25. Тоді я працював ... років на фірмі ... Тоді я працював на... років для фірми...
26. Я провів ... років за кордоном. Я провів ... років за кордоном.
27. У 2007 році я очолив відділ. У 2007 році запрошувався менеджер відділу.
28. У 2008 році я був пожежним через зрізи персоналу. У 2008 р.
29. Я не працюю. Я був безробітний.
30. У мене є спеціалізований секретар з знанням іноземної мови. Я навчався як двомовний секретар.
31. Я хочу працювати для більшої організації з міжнародними підключеннями. Хочу працювати за більшою організацією з міжнародними посиланнями.
32. Щоб збільшити можливості для просування... Поліпшити перспективи кар’єри
33. З особистих причин. З особистих причин.
34. Я шукаю роботу з великою відповідальністю. Я шукаю позицію з більшою відповідальністю.
35. Я хотів би працювати за кордоном. Хочу працювати за кордоном.
36.00 Р Хочу заздалегідь. Хочу покращити свої шанси на просування.
37. Я шукаю місце з кращою перспективою. Я шукаю посаду з кращими перспективами.
38. Я хочу використовувати знання іноземних мов. Я хочу використовувати знання мови.
39.00 р. Я претендує на сидіння ... Я надав на пост...
40. Якщо ви хочете запросити мене на інтерв'ю, я можу прийти в будь-який час. Якщо ви хочете запросити мене на інтерв'ю, я можу отримати інтерв'ю в будь-який час.
41. У мене є п'ятниця для зустрічі. Я можу тільки приїхати до інтерв'ю в п'ятницях.
42. Дозволити мене перекласти зустріч пізно. Чи можу я перейти до інтерв’ю в пізній дати?
43. Я готовий зустрітися з 14 червня. Я повинен бути доступний з 14 червня.
44. Я закривав копію відгуків від двох своїх колишніх роботодавців та копій моїх дипломів. Я закривав копії довідок з мого останнього двох роботодавців та копій моїх дипломів.
45. Назви двох спонсорів вказані нижче. Назви двох посилань наведено нижче.
46. Ми будемо раді надати Вам будь-яку іншу інформацію, необхідну для Вас. Ми будемо раді надати вам будь-яку додаткову інформацію, яку ви можете вимагати.
47. Я захоплюю зворотний адресний конверт. Я закривав штампований адресований конверт.
48. Я закрив мій резюме, в якому ви знайдете повну інформацію про мої кваліфікації та досвід роботи. Я закрив резюме, який надає повну інформацію про досвід роботи.