Повернення

Тим Скорко

Від відомих полотен, від білих квадратів перехресного головоломки, від зношених сторінок, з гобеленів на сірих стінах, Генрі Четвертий нащадок до нової Франції і виглядає похмуро на тому, що країна стала. Він побачає неспроможність, вразливість, заперечення, розмиття, він бачить не те, що він хотів - і це сигнал, щоб повернутися в Європу знову, згортання торговців і грошових коштів у сталевому фістці, пресування президентів і міністрів кісток зі сталевими зубами з важкою стопою - повернути в Париж. Копенгаген. Вестмінстер. У Сорренто. Повернутися до де ви чекали.

І ви повернулися, мій друг, ви цілком очікувані в десятках або двох містах, крім Москви: трамваї, що трахаються в нічний дзвінок і приводні леви, пов'язані з смертю в кам'яному, сумному кар'ятах чекає вас, несуча вага століть на крихкі плечі. Оскільки Ваше ім’я з’явилася в анонсах та кредитах, будь ласка, зв’яжіться з нами. Якщо ви були просто лапки на шахваті, сумний солдат з однією гомілкою, то можете залишитися теплом і затишним, сидіти на трофейних горщиках - але ви будете відрізнятися. А ви стали легендою, об'єктом поклоніння, кращою бомбою для мас. Повернутися до Петербурга. Братислава. Рейк'явік. У Сорренто. Не потрібно в будь-якому місці, мій друг, але тут і зараз.

А ви повертаєте, кохану з заміських міст, від мармурових кімнат до шкарпеток, з яких ви прийшли, з світу пошкодженої любові і розраховується плащі назад до крихких курчат баранової землі. Тут зоряне небо - це неможливе, як і в індустріальному центрі, є складні жінки, які стійкі до ваших грошей, і це безцінно, так багато так, brethren, безцінний, що варто падати до своїх витончених заточених ніг. По дорозі задні витрати немає копійки, немає центів, не знімаючи в повітрі, немає альтанки Венери в хутра - повернутися до Марселя. Буймумура. Тирасполь. У Сорренто. Дорога безкоштовна, погода дуже тиха.

Я не повернусь назад. Ніде, ні, ніде. До шаутів всіх порожнистих порогів я відповість: неможливе. Яскрава і лепросія є більш корисними, ніж загальний холод; вороги більш важливі, ніж навіть друзі. Я хочу, щоб зробити нові красиві помилки, я зробив щось неправильно, і звичайно, я ходжу через сто Гунбі, Jinzhou і Shipok - Я втратив всюди, і я повинен бути, як раніше, фольга, і я торгую мій слово для хліба і води, для місця на плиті, для когось за кадром сміху, для кожного ранку - різна погода, трава в січні, а в липні - сріблястий сніг. Тексти пісень, а це означає: І лінія життя creeps вгору вашу руку в хвилі, де ви подивитеся, міста виростають з скрізь. Я збираюся до Бангкока. Тегеран. Хайнара. У Сорренто. Я не був там, тому я збираюся там.

Ваш текст за посиланням. й