Я не!!!

Фелікс Комаров

Чинних людей живуть, гинуть, є сім мільярдів з них, вони забуті і пам'ятають лише за місяць або два.
Я не люблю тебе!
Тексти пісень, а це означає: Я Боже дихання, світло, що над світом, я правду, слово, безсмертна сутність ... але це таємничість, відоме мені тільки, звичайно, як ви претендували.
Я повернемо сорок, відкрийте всі гнилі, загорніть крила в вогонь ... Я є демоном, я смерть Я є Judas і Cain ... але це тільки тіні в мене.
Я буду звичайною, буду посміхатися на всіх, я познайомлюся з посмішкою Будди. Звичайно, я знаю, що це просто маска, я не доступний.
Я бачу, я сидю, я хочу, щоб з'явитися як один інший великий герой, страшна вілла.
Або ж, можливо, Будда дізнався всю точку ... але я також залишаю худий єврей, який вже витримував трохи, трохи.
Маленький вид, трохи жорстокий, де смарт, де приходь, де блюво, де я знаю в частині і я бачу в частині і хочу щастя і я боїтеся неприємності.
Але всі помери, хворіють, страждають, хто більше, хто створює і живе менше... Звичайні люди потрапляють в неприємності, звичайні люди не можуть бути збережені.
І це так страшно, що краще заподіяти втрату страждань і нещастя... Не потрібна темрява і не потребує світла. Я унікальність, дорогоцінний візерунок, плекс думки, лист на воді.
Але біль повертається.
Я сидю там і писати всі я знаю, як добре, як будь-який з нас.
І так само, як і всі помери щодня...
Готова історія.