Історія Хлопець, який любив дівчину, він ніколи не пила

1 999 р.

Іван Бланшард отримав від лавки, виправив свою армію уніформу і перевірив натовп людей, які проходять через Центральну станцію. Він чекав дівчину, душа якого йому сподобалося, але особа якого ніколи не бачив: дівчина з трояндою.

Він був зацікавлений в цьому році тому на Флориді Бібліотека. Після того, як він був інтригований однією книгою, але не його змістом, але олівцем нотує в запасах. М'який почерк відобразив думану душу і непристойний розум. У книзі міститься назва попереднього власника, Miss Hollis Maynell.

Дуже багато часу і зусиль, щоб знайти свою адресу. Проживала в Нью-Йорку. Він написав лист, введений у себе і запропонував стати листуванням друзів. На наступний день він відправився на роботу за кордоном. Протягом року два з них дізналися один одному через листи. Кожен новий лист опинився в родючий грунт своїх сердець. На початку роману було перспективним.

Бланшард попросив її відправити йому фото, але вона відмовилася. Вона написав, що якщо він був дійсно серйозним, то зовнішній вигляд не має значення. Він прийшов додому. Зустріч була запланована на 7-й рік на Grand Central Station у Нью-Йорку. "Ви визнаєте мене", - написав дівчина. Там буде червона троянда на сковороді куртки.У 7 ранку він стояв на станції, чекаючи дівчину, душа якого йому сподобалося, але особа якого ніколи не бачив. До нього прийшла молода жінка з тонкою, красивою фігурою. Її обличчя була обрамлена довгими, легкими локами, а очі були синими, як ніжні квіти. В її блідо-зеленому костюмі вона виглядала як весна була просто збуджена. Він пішов на неї, повністю забуваючи, щоб побачити, якщо вона мала троянду.

Її губи торкнулися невеликою провокативною посмішки.

до Пройдіть! вона сказала.

А потім чоловік побачив, що за нею є той же Hollis Maynell.Жінка була близько 40, її сіре волосся приховує під шубним капелюхом. Вона була повною і її товстими ніжками може ледь вписуватися в низькорослий взуття.

Дівчина в зеленому костюмі вже залишається. Він відчував, якби він розщепився в два, тому сильний був прагнення піти після дівчини, але так глибоко були його почуття для цієї жінки, яка стала дуже близькою людиною до нього. Вона стояв. Її бліда, круглий обличчя був ніжним і розумним, і її очі засмічений тепло і торіонно.

Він не соромився. Його пальцями клаптували копію книги, завдяки якій вони зустрілися. Навіть якщо це не любов, це було щось дуже цінне, можливо, навіть краще ніж романтичні почуття. Він подрібнив свої плечі, заспокійливий і подав жінці книгу, хоча він був розірвав від розчарування.

- Я лейтенант Джон Бланш. І ви повинні бути Miss Hollis Maynell? Я радий, що ми нарешті зустрілися. Чи можу я запросити вас на вечерю?

Жінка посміхається.

- Я не знаю, що ти, син, вона відповів. Молода леді в зеленому костюмі, який просто пройшов, попросивши мене, щоб приколоти цю троянду. А вона сказала, що якщо ви запросили мені на вечерю, я хотів би розповісти вам, що вона чекала вас в ресторані по вулиці.

Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження