341
Історія хлопчика, його бабуся і вірна любов
Богдан живе у Львові. Не дуже хлопчик, 15 років. З тих пір він був дитиною, він мав мене. Мама і тато давно відокремили, загинув дідусь, а крім того, в останні роки з скандалами і безглуздими вже встигли змінити три сходинки.
Мати над нею нерви, з ранку до вечора зникне на роботі, не можна попросити свого роду слово і є тільки одна людина від Богдана, яку він
Він любить вас з усім серцем, це його бабуся. На пальцях однієї руки ви можете розраховувати дні, коли він закохався без розмови зі своїм бабусям. Вони ніколи не були секрети один одному. Бабця і онука були одною душею.
Перша любов, перші синці і збитки - кожен маленький на той же день був відомий своїм бабусям, але вона зберегла секрети свого онука більш надійним, ніж швейцарський банк.
Богдан виріс, одружений і протягом багатьох років він став хорошим радником для його бабусі. Моя мати була маленькою ревнощами їх ідилічних відносин. Одного разу хлопчик повернувся з школи і виходив до двору, щоб піти собаку. Зіткнувшись на лавці, покопали і побачили, що поруч з наступною лавкою сидить стара жінка з валізом і непристойно голодуючи на ньому. Богдан став незахищеним і запитав:
- Бабця, що ти хочеш щось?
Стара жінка відповіла нічого і почала називати її стільниковий телефон. Поки хлопець зателефонував, і він забрав телефон - це його бабуся.
- Привіт Богданчик, привіт мій маленький.
Ударний хлопчик не збирав очі від незнайомця, він знімав телефон з вуха і витнув: «Ба – кущ – ка!» !
Потім раптом кинувся до шиї Бабця сидять на наступну лавку...
П. С.
До цього дня хлопчик ніколи не бачив свого діда в п'ятнадцять років життя. Всі ці роки вона була в Греції про заробіток, допомогла пенні сім'ї і кожен день на всіх витратах, назвав її онуком Богданчик, щоб дізнатися, як його день пройшов.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Це те, що найстрашніші монстри людства виглядають як в дитинстві
25 Тварин, які дивилися через їх каріозність