8.06. Пиломатеріали, мікроби і герсет

1869 р.

до 1 2 4 5+

Не перший, це Эльмо Siemens (1906).

Якщо хтось буває думати, що пилосос майже вчорашні винаходи, я розчарує вас так багато. Ives McGaffney придумав першу копію майже століття і половину назад. Він назвав його Whirlwind і був цей пристрій дикого некомфортний, як газонокосарка на педаловому тягі. Необхідно перекручувати ручку, яка з стрічковим тягом була підключена до вентилятора і одночасно натискаючи її на підлогу. Крім того, це диво було продано за ціною $ 25 за штуку, але в той час він був, щоб покласти його злегка, дорого.
Але. Правильний маркетинг охоплює речі, такі як бик, що охоплює овець. І два речі дали зелене світло для автоматизації очищення. Як мій дядько Зяма використовується для того, щоб сказати: "Перше з усіх, це зручно." І сперечатися з цією точкою, принаймні, є припливом. І по-друге, розумні маркетологи змогли переконувати громадськість, яка разом з пилом від атмосфери приміщень знімається мікробами. Цей шикарний рух буквально смоктати рекламні бюджети на заздрість багатьох сьогодні. Щоб процитувати трохи абзаців з журналу «Електрик»: Універсальна ідея пилососа є більш ніж просто чистими кімнатами. Домогосподарка, разом з пилососом, приймає новий стандарт здоров'я для сім'ї. й
Насправді, з початку 20 століття, коли Хоув почав виробляти пристрої з електричним приводом і пилозбірником за ціною $ 60, дикий молоток пішов, який не перестає цього дня.