Я заборонив пил і запах старого віку з дому, покласти спреї на рецепту сусіда, тепер дихати легко

З приходом весни в будинок з'являється більше і більше пилу. Завдяки високій температурі повітря ми відкриваємо вікна, щоб вентилювати приміщення, і мимовільно відкладаємо будинок з частинками пилу. Сухе повітря сприяє тому, що пил довго сидить, і навіть впливає на наше здоров’я. Сьогодні Я покажу вам, як видалити пил в будинку так, щоб вона з'явилася рідше на меблі.

Я заборонив пил і запах старого віку з дому, покласти спреї на рецепту сусіда, тепер дихати легко

Як видалити пил в будинку Повністю видалити пил один раз і назавжди. У нас є спеціальні пилові пастки і всілякі роботи пилососів. Але робота пилососів працює тільки на підлозі, а пилові пастки вартість космічних грошей, проте, впоратися з їх завданням дуже добре. У будинку є більш бюджетні способи полегшення життя і уповільнення процесу розкладання пилу на різних поверхнях. Що ми говоримо.

Я заборонив пил і запах старого віку з дому, покласти спреї на рецепту сусіда, тепер дихати легко , Україна

Peels Полірене Засіб для догляду за дерев'яними меблями охоплює предмети інтер'єру тонким захисним шаром. У зв'язку з цим меблі подряпиниться менше і довше залишається чистим. Полірен також підходить для інших, менш дорогих предметів меблів, і найголовніше, відштовхує пил. Склад шліфування має антистатичну, яка не дозволяє частинки пилу дотримуватися поверхні столу, кухонних фасадів або підвіконня. Так, пил осідає, але набагато менше на робочих поверхнях після використання поліру.

Засіб для догляду за волоссям не просто зволожує волосся, кондиціонер знімає статичну від волосся. У складі промивання кондиціонерів, стриптизерок, є силікони, які герметизують волосся, зволожують і видаляють статичні з них. Те ж саме відноситься до меблів. Єдиний плюс - це інструмент, на відміну від поліроллі, досить копійки.

Для приготування 1 л полісу від кондиціонера потрібно розвести 1 ч.л. кондиціонера в 1 л теплої води і добре протнути розчин, щоб все перемішувалося. Зручно використовувати таку рідину від пилу, якщо ви залите продукт в розпилювач. Обприскований виріб на кухні фасади і протертий ганчіркою. Використовуйте інструмент для витирання столу, стільців, підвіконь, шафних дверей і ящиків з пилу. Тепер на підлозі, і меблі залишаться чистою і добре зануриться.

Якщо ви хочете скористатися кондиціонером для прання, ви також можете зробити засіб для пилу з ним. Змішайте 1⁄2 шафи для миття з 1 літром води. З цим інструментом можна навіть протирати вікна, а пил також поселиться на них більш повільно. Засіб добре знімає розлучення на глянцевих поверхнях, а також можна мити підлоги.

Щоб зробити його простіше виконувати вологе прибирання в будинку, видаліть всі дрібні дрібні дрібники з поверхонь. Тож час протерти пилку займе два рази менше, а візуально приміщення буде виглядати нетермотивно. Щоб отримати до найменших деталей, посипаних пилом, використовуйте бавовняний рукавички або носок замість.

У місті немає втечу від пилу, ви часто повинні провести вологе прибирання. Для дня або двох зволожувач може затримати момент танці з мопом. Коли повітря вологий, пил відразу осідає на підлозі, і дихання стає легше. Як позбутися від пилу в будинку? Поділіться своїми хитрощами в коментарях, ми та інші ярмарки чистоти будуть зацікавлені дізнатися щось нове. Бажаю вам хороший день і менше побутових неприємностей.