22.05. Порошки, фарби, смарт Шеффілд і witty Colgate

1892 р.
Відкрито те, що я кажу вам, очищав перед Америкою. Але потім, з правою посмішки, ви можете мати додатковий Gesheft, придуманий там. Я не знаю, якщо була розмова, коли вона сліпила, повітря був особливий вплив або зовсім навпаки, після того, як канал світу з'явився додатковий комплаєнс, але – факт. Для посмішки необхідного ступеня довіри, зрозуміло, що зуби потрібні, і таким чином, співрозмовник мав мимовільне бажання посміхатися у відповідь, а не отримати нервову тику з цього. Так вирушайте до стоматологів і потріть зуби з порошками на іншу сторону Атлантики. І, так довго натерти виключно порошками, тому що паса апотекар Colgate вже в 1873 році. І ці порошки були подрібнені на паперових пакетах, які були дико зрозумілими для експлуатації і відремонтовані чесний користувачів. До речі, якщо ви думаєте, що паста була відразу виявлена в знайомих трубах, то ви дуже помилково. Вони мали бути придуманими. І тому Colgate визнали свою пасту в скляних контейнерах, які не було набагато краще, ніж в мішках, а іноді гірше.
Так, в 1892 році лікар-стоматолог Вашингтон Шеффілд сказав: Ш. Я подарую вам те, що ви хочете. Через третій вух прийшов до нього, що вже п'ятдесят років тому хтось змащував свої фарби на трубах жерсті. Шлях мислення, я думаю, був: "Дуже для картин, але для зубів консистенція така ж - паста. Чому?
І він був 100% правий. В порівнянні з попередніми пакетами виявилася надзвичайною, труби пішли. Але це Америка. Не достатньо бути головою. Це швидкий папір, і Sheffield скоро його зрозумілий. Як він виконав індійський танець радості, співаючи разом, "Хто добре?" - Я добро, розумний, розумний і вже згадував про себе патент Colgate і почав порізати в трубах не тільки зубні пасти. Він досить натуральний, тому що як різні мазі і креми відрізняються консистенцією з тієї ж пасти? В основному, нічого. Трохи тонше, трохи товстіше, одна річ. І хто закінчився цим Gesheft, вгадайте три рази?