15 жартів з британським акцентом

Аристократичний британський гумор вважається ознакою тонкого розуму. До деяких, це може здаватися специфічним і складним, але це не позбавляє його неповторним шармом.

Веб-сайт 15 чудових англійських жартів, після чого ви обов'язково будете любити почуття гумору приму британський.

• Відбувся нова група людей, які люблять людей. Ви дійсно не отримуєте їх. Як це сталося?
    - Люди, які люблять людей, об'єднуються!
    - Чи будуть люди?
    - Вони будуть.
    - Ні, то я не можу.

• Я люблю відверті. Я часто відвертаю дітей на свята. Наприклад, минулого року я побудував всіх в передпокої, вийшов, закривав двері і ніколи не повернувся назад.
  • Жінки досить, щоб розповісти вам, що робити для відпочинку вашого життя.

• - Я погоджуюсь. Надія призначена для запобігання нас від прийняття реальності.
    до Ви кажете, що здається розумним.
    - Я знаю. Ви повинні спробувати, теж.
  • Я провів 7 років на кращий медичний університет в Росії, навчаючи як лікувати будь-які органи людини, але не серце. Я маю на увазі, психічний біль, звичайно -- в кардіології, у мене є п'ять.

• до На двері є чоловік з вуса.
    - Скажіть його, що я вже маю.
  • Я пам'ятаю, коли я був дитиною, був хтось у телефонній книзі "Мр. Бастард". І ми зателефонуємо йому і скажемо, "Чи можу я поговорити з Давом, будь ласка?" Він сказав: "Не один тут названий Дайв". І ми любимо, - О, повинні бути деякі інші bastard. . . ?

Р

• Англійці не менше, ніж вони були 20 років тому. Це тому, що 20 років тому ми всі діти.
  • - Я думаю, що вдихання диму в легені вбивці.
    до Мої лікарі сказали мені, що вона допомагає розслабитися горло.
    до Вони ідіоти.
    до Вони всі лицарі.
    - Тоді ідіоти офіційні.

• Цей номер чарівний. У мене є багато темряви, коли мій мама жили тут. Однак вона не була яскравою людиною.

Джерело: Британський Гумор

vk.com/british_prikol