631
15 жартів з британським акцентом
Аристократичний британський гумор вважається ознакою тонкого розуму. До деяких, це може здаватися специфічним і складним, але це не позбавляє його неповторним шармом.
Веб-сайт 15 чудових англійських жартів, після чого ви обов'язково будете любити почуття гумору приму британський.
- Відбувся нова група людей, які люблять людей. Ви дійсно не отримуєте їх. Як це сталося?
- Люди, які люблять людей, об'єднуються!
- Чи будуть люди?
- Вони будуть.
- Ні, то я не можу.
- Я люблю відверті. Я часто відвертаю дітей на свята. Наприклад, минулого року я побудував всіх в передпокої, вийшов, закривав двері і ніколи не повернувся назад.
- Жінки досить, щоб розповісти вам, що робити для відпочинку вашого життя.
- - Я погоджуюсь. Надія призначена для запобігання нас від прийняття реальності.
до Ви кажете, що здається розумним.
- Я знаю. Ви повинні спробувати, теж.
- Я провів 7 років на кращий медичний університет в Росії, навчаючи як лікувати будь-які органи людини, але не серце. Я маю на увазі, психічний біль, звичайно -- в кардіології, у мене є п'ять.
- до На двері є чоловік з вуса.
- Скажіть його, що я вже маю.
- Я пам'ятаю, коли я був дитиною, був хтось у телефонній книзі "Мр. Бастард". І ми зателефонуємо йому і скажемо, "Чи можу я поговорити з Давом, будь ласка?" Він сказав: "Не один тут названий Дайв". І ми любимо, - О, повинні бути деякі інші bastard. . . ?
Р
- Англійці не менше, ніж вони були 20 років тому. Це тому, що 20 років тому ми всі діти.
- - Я думаю, що вдихання диму в легені вбивці.
до Мої лікарі сказали мені, що вона допомагає розслабитися горло.
до Вони ідіоти.
до Вони всі лицарі.
- Тоді ідіоти офіційні.
- Цей номер чарівний. У мене є багато темряви, коли мій мама жили тут. Однак вона не була яскравою людиною.
Джерело: Британський Гумор
vk.com/british_prikol
10 великомасштабних книг, які не вимагають часу
Спробуйте суперефективний старовинний російський масаж для швидкого росту волосся!