411
О, я шкода.
(Від волонтера)
Вони народилися занадто мало дітей.
«Ви знаєте, Анечка, я зараз шкодую, що ми ніколи не віддали від народження Брам'янської дочки або кунжутної дівчини. Ми проживали в громаді, п'ять в одному номері з батьками. І я думав, де інший дитина? А Ема сніться в кутку на стовбурі, бо не потрібно чистити кров. І тоді мій чоловік був призначений чверть. А потім ще один, більше. Але вік не був мій, щоб бути коханим.
«Нехай я думаю, чому я не віддаю від народження навіть п'ять?» Все було: чоловік хороший, надійний, хлібобулочний, «кам'яна тканина». Раб був, садочок, школа, гурти... Кожен виросте, отримайте ноги, вмираючи в житті. І ми просто жили, як все: всі діти мають один, і дозвольте нам бути одним.
Я побачила чоловіка няньки, і я думав, це те, що він отримав у своїх дивних почуттях Омцова. Його любов на десять був досить, і я дав йому тільки одне.
Вони працювали занадто важко на сім'ї.
«Я був рабителем. Я не в змозі знайти їх, я буду поставити запис, можливо, випробування, тюрма. Зараз я думаю, чому я працюю? Чоловік-мо мав багато грошей. І я міг.
«Чисті роки тому я працював в хімічній лабораторії. Уже за віком п'яти років, без здоров'я відлякується – зуби, біль у животі, гінекологія. Чому ви запитаєте? Сьогодні мій пансіонат є тисячами доларів, навіть якщо ми не отримуємо достатньо ліків.
Повернувшись до повсякденного життя, багато людей розуму не можуть використовувати його, чому вони проводилися на своїй роботі – часто некваліфіковані, невибагливі, нудні, важкі, низькі.
Вони зробили занадто мало шуму.
У кращих спогадах, найстарші люди називають їх фуми, звичаями, подорожами.
«Я пам'ятаю, скільки ми все ще отримали до Байкала. Що не дивно краси!
«Ми провели цілий місяць на круїзі на Волзі в Асмпакані. Що таке радість? Ми були на турі в різних турбулентних містах, веслування, плавання. Шукаю, я буду тримати фотографії до теперішнього часу!
«Ми вирішили піти в Ленінград на вихідні. Ми могли б мати двадцять більше першої Волги. Сім годин на колесах. Померти в палаці на узбережжі затоки Фінляндії. А потім загинув фонтани!
Вони придбали занадто багато зайвих речей.
«Ви бачите, у нас є німецька дальня послуга в фуршеті для десятків собак. І ми ніколи не п'ятаємо від неї. О, нехай займіть чашку каструлі і п'яте чай, нарешті. А за позами, оберіть найкрасивішу.
Ми пішли з розуму над цими речами, купили, розім'ясували, смоулдерували... І вони не роблять життя більш комфортним - вони в міксі. Ну, чому ми купили ему поліровану «продати»? «Не вмирає», «Не підкорює». А найкраща річ буде змивати найбільш просту застібку, з дощок, зібраних, діти могли б грати, пофарбувати, сходження!
Я купив всі фінські черевики. Ми провели цілий місяць бенкету на маленькій кнапсіці, яка отримала бабуся в селі. І чому? Коли я більш поважний, чому я не маю фінських чобіт та інших?
Вони мали дуже мало контакту з друзями, дітьми, батьками.
Якщо я хочу побачити мій мама зараз, поцікавити її, поговорити з нею! І мати не з нами. Я знаю, що коли ми не маємо мене, мій дочка не буде мертвим прямо зараз, вона буде мертва, коли я не маю. Але як ви поясните це зараз? Нерідко вона тут!
«Я подарував Сашенку і через два місяці я послав її в дитячу. Поом - дитячий садок, школа з продигією ... Лемом є піонерський табір. Колись ввечері я прийшов додому і я розумію, що незнайомець живий, людина, яка не дуже знайома мені.
Вони навчалися занадто мало.
«Що я читаю книги! Все правильно. У нас є величезна бібліотека, і я ніколи не заховані більшість книг. Я не знаю, що мама під кришкою.
Вони не зацікавили духовних питань або шукали віру.
«Ви знаєте, що я боявся всіх вірних. Я завжди боявся, щоб навчити мене віру своїх дітей і розповісти їм, що Бог є. У мене є хрещення дітей, але я ніколи не говорив до них про Бога - Я розумію себе, коли все може бути. І тепер я розумію - віруючі мали життя, вони мали щось важливе значення для мене, коли прийшла Мемо.
Аумор: Анна Анікіна