10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї

р.

У цьому світі воєн, мітингів і політичних заготівель, дуже важливо залишатися людиною і вміти допомогти вашому сусіду в складних разів.

Ми вВеб-сайт Я впевнений, що така доброта, такі великі серця і такі незвичайні справи зроблять всіх людей в світі щасливими в кінці.

С ***

Мій брат любить тварин. Принесіть всі будинки, загоює, надає. Він 12 років, всі своїх однолітків в онлайн-ігри зламані, і він проводить весь день з тваринами. Здається добре, але не залишає часу на навчання. Батьки вже почали сперечатися, якщо він приносить додому хтось інший, він не залишить приміщення на тиждень (тільки у ванній кімнаті). Так цей ексцентричний з десь виніс клітку, зібраний на вулиці кілька хребтових птахів, цуценя, кішка і перетягує будинок з спокійним виглядом і з словами «Я тільки тиждень досить!».

С ***

Я працюю в торговому магазині. Площа невелика, тому кожен знає один одному. Я теж мав швидко запам'ятати своїх постійних клієнтів.

Я почав звертати увагу на трохи 8-річного хлопчика. На фоні своїх однодумців завжди дуже полоітні. Одягнена Жінка Голий чоловік Завжди виходить зі списку, виходить великий пакет. Але без змів він бере його додому.

Я тільки недавно дізнався, що він має три брати і сестра. Він найменший. Його мати загинув у пологів. Батько не впорався з тягаром відповідальності і знайшов у спирті. І всі турботи знизилися на плечиках найдовшої дитини. Молода людина завжди на роботі. На додаток до головної позиції досить для будь-якої роботи, яка підтримує сім'ю. Годування, очищення, миття сестри, яка 14 років. Я пишу їх. Я ніколи не бачив їх неглибоким або плаговим. Вони завжди доброзичливі і доброзичливі.

І недавно хлопець прийшов, щоб поділитися своєю радістю: він нарешті придбав собаку. Я шукаю його і хочу торкнутися. Багато дітей скаржаться, що iPhone не такий колір. І він пішов на вулицю з чотирикутним другом, і це чудово для нього.

С ***

Почати з першого грудня до Нового року, кожен день кидати лист до моєї дочки в нашій поштовій скриньці від імені Сніжинки Ярмарок. Новорічна зустріч і невеликий подарунок. Дочка дивиться на Новий рік, фея, адже кожен день для неї особисто буває невеликим дивом.

Я пишу літери між бізнесом, бігти, купити сувеніри в режимі обіду, потерти винахідливими завданнями. Ось і я, що я похмурий, лушпиння в безглуздій банці, і я насправді фея.

С ***

Я тепер в четвертому році в університеті. Я ніколи не був реальним бідним студентом, тому що я все ж живе з батьками, але я спробую не запитати гроші. У першому році вона не знає, як зберегти гроші і колись витрачала майже все. Велика зміна на дуже жорсткий день. Поруч, Я сяю з живітцем: гаманець дуже легкий, маленькі речі тільки для подорожі повинні бути досить. Але все-таки пішли в їдальні і скребили 8 рублів за стакан чаю в монетах 50 і 10 копеків. Я підрахую цей багатство під дивним оком фуршетної дамі, я збираю, спалюючи вуха з незручністю, я починаю пити... В той час як я помирала з грошима, вона додала смородини варення до чаю, безкоштовно. Під час навчання було одним з найбільш приємних моментів. Він зігріває серце, коли я пам'ятаю.

С ***

Коли я був 10 і мій коусин був 4, вона сказала мені не було такого, як хороший майстер з бородою. Я вирішив змінити її розум і сказав: «Ви хочете, щоб я закликав його зараз?» Я знаю його секретний номер. й

Він підібрав телефон, набрав ряд випадкових двадцять чисел, перемістив трохи далі, щоб сестра не почула «некоректно диференційний номер» і приготував грати розмову з дідом. Але раптом, в іншому кінці лінії я почув низький чоловічий голос: "Привіт."

"Привіт," Я повторю механічно в лямці, і побачила очі сестри, які дивляться на мене. У будь-якому випадку, не вдалося повернутися.

"Я, що Санта Клауса?" Тоді моя сестра захопила мій телефон. Я досягнув за телефон, щоб зупинити розмову, але припинив.
- Гранпа Фрастов, що ви?
- Я.
- Гей, дідусь!
до Що таке ім'я?
- Настя.
- Привіт, Настенка! очі моєї сестри наповнені щастям.
- Як ви?
Низький чоловічий голос відповів:
- Я соромлю сланців і зробити подарунки.
- Чи принесете мені подарунок?
- Нудота, мед!
до Дякую, Дідусь, Я чекаю.
- Ознайомтесь з вами найближчим часом, медом!

Поведінка з радістю, моя сестра вішала телефон і, крім, захопивши мене.
до Він дійсно існує, Misha!
до Звичайно це робить, приступаючи.

Я не можу стояти, і я занадто кричав.

浜у 涓 蹇

С ***

Я був близько 10 років, коли я намагався заробити мій перший долар. В'яжемо серветки і пришиваємо помади. Потім кладемо їх в будинок створення. І коли вони продали там, вони дали мені мої копійки. Я був так гордим! І це було не до тих пір, поки я дізнався, що я дізнався, це був мій бабуся, який вийшов і купив всі мої ручної роботи і зберіг їх вдома.

С ***

Одного разу я рушила ескалатор і раптом кицька ковтати минулі кроки з катастрофою. У ескалаторі довга, швидко кицька мука, звичайно, ніхто не встигнути ловити. Як я був водіння, я думав, як хтось, хто втратив сходу, і Бог забородав деякі ідіот, щоб перетягнутися випадково? А потім в шоку я бачу, що знизу вгору, як мережа, люди проходять цю кисть до одного. Повернувшись до власника. Я був збуджений і збуджена одночасно. Ти люди дива!

С ***

Ми пішли на наші друзі весілля, пішли на пішохідні переправи, щоб купити квіти. Ми отримали його, ми отримали його. Скидання 10-річного скелета, що приклеює щось в руці: "Ви кинули його на Кіоску", - каже він. І відійшов. Я бачу гроші там, я просто тримати його в кишені, очевидно, випав, коли я вийшов картку. До 40 000. В той час як я підняла свою щелепу від Tarmac, дитина здався довго. Я не маю часу, щоб подякувати йому.

С ***

З ранку до роботи я пішов в магазин, щоб купити кефір. Я підійшов до касира, звичні питання: «Ви хочете продукти для просування?», «Чи потрібен пакет?», «Посмішка?». Я дивлюся на касі, дивлячись на останнє питання, і починаю посміхатися несвідомо. Вона реагує на це: "Великобританія". Продано. Дякуємо вам за те, що жінка за хорошу роботу.

С ***

Будинок, 10 п.м. Дощ. Я хотів купити деякі хліба. настрій гірше. Я збираюся співати під нісом про гарну погоду і наскільки гарне життя. На зупинці, дядько отримує вологий, прийшов до нього з парасолькою, врятувати його від дощу. Його автобус прийшов, зліва. Я пішов до них. По дорозі. Я відмовився, але вони наполягають. Я прийшов додому хлібом. Я ходию, посміхаючи. Чому життя красива!

через 500px.com/elenashumilova