401
10 Історії, які зроблять вас вірними в Fate
Часом ми знайдемо себе в правому місці в потрібний час і думаємо, що «так зірки збіглися» або «це доля. й
Веб-сайт Я знайшов 10 оповідань про те, як збігаються зміни життя людей для кращого.
- Я переїхала в оренду квартиру і жив там протягом двох тижнів. Після того, як вирішили влаштувати спа-день: змащують від голови до ніг з блакитною глиною. Поки хтось приходить. Я в костюмі Єви, синій, як Аватар, і я шукаю в хлопець я бачив. Прихильники на кухні, затирають ножем. І ми почали з’ясувати, хто отримував тут. Виявилося, що квартира належить до цього хлопця, і давала мені бабуся, сниться особистого життя онука. Ми ще не пам'ятаємо про нашу боротьбу, що день. Тексти пісень, а це означає: І я ніколи не залишив квартиру - ми живемо душею до душі.
- Завжди в будинку бездомний чоловік. Один день він приходить до мене і попросить мене дати йому гроші за лотерейний квиток. Я не вірю йому, але я дав йому гроші. Вчора він прийшов до мене і повернув гроші, сказавши: "Я тебе зроблю!" Я купив лотерею і виграв 250,000! Дякуємо! Я майже кричав. Я дуже радий, що з такою невеликою кількістю грошей я допоміг чоловіка повернутися на ноги.
- У будинку знаходиться невелика площа. Я використовую, щоб піти тут з братом багато. У мене є міфічне місце, де моя мама зустрілася з батьком, і сестра зустрілася з нею. Тож сьогодні я зустрілася з хлопцем в цьому дуже місці. Він очолився і допоміг мені. Вся сім'я готується до весілля.
- У нас є кілька днів тому. Чоловік каже, що він пішов, бо він був 13. Я хотів би пояснити мені 5 років сина. Сьогодні ми ходимо, і я планував мій виступ в голові, коли раптом я чую голос сина: «Ма-а-ам, погляд». Я бачив, що він отримав копію Фредді, коли він був кошеня. А тепер "новий" Фредді живе з нами, і його син розповів, що старий кіт тепер живе в юному. Я думав. Що робити, якщо коти мають 9 життів і всі вони повертаються до своїх улюблених власників, але в новому суді?
- Я переконаний, що життя любить жарти. Я старша сестра від хлопця 5 років, зламала, і вона одружена Саша. брат від дівчинки 8 років, зламав, і він зустрів дивовижну дівчину – Саша. Я відчував хлопця на 3 роки, недавно зламав, і я зустрів хлопця. Яка його назва?
- Я дізнався про кохану чоловіка на весілля. Я не можу контролювати себе, я не можу пересуватися моїх емоцій – я трахнув в сльози, побігла, ходив в метро, пішли кудись. Величезна весільна сукня, дівчина в сні і сльозах, привертаючи всю увагу пасажирів, невагомі погляди. А потім один молодий людина, очевидно, визначився до життєздатності, приймав мене в руках і виконував мене з машини, якби він був умивальником. Дякую. Я зараз дуже щасливий з новим чоловіком.
- Я зрозумів, що він був мій долі, коли я дізнався, що він був Олександр Олександрович! І все, що я Олександрівна Олександрівна! Що б вони продовжували традиції і назвали сина Олександра!
- До 10 років жив у Ташкенті, де я пішов на сад. Моя мама і тітка розповіли мене, що в дитячому садку я був друзями з певною Даша і навіть пообіцяв зрадити її. Я живу в Москві, зустрілася з дівчиною, і наша комунікація виросла в щось більше. Її ім'я також була Даша, що я не пристосував значення спочатку. З часом ми дізналися один одному краще, я розповіли про дитячий садок. І був Даша! Весілля приїжджає. Чоловік сказав чоловіка!
- Я втратив свій гаманець: були документи, гроші, картки та зображення кота. Через два дні я знайшов телефон в автобусі. Я назвав матері жертви, влаштували зустріч. Я прийшов до нього, він щасливий, він каже, що є ще чесний люди. Я просто втратив свій гаманець, тому я знаю, що це так. А потім хлопець витягує свій гаманець з кишені і просить, якщо це шахта. Я відкрита, і є картина мого кота! Ви не знаєте, як шокували і здивували нас. Всі гроші, карти були там. Ми друзі з цим хлопцем зараз. Не дарма, що доля приніс нам разом. Поки все ще трапляються дива. . .
- В осені мама діагностувала раком. Лікарі сказали, що шанси на відновлення були дуже малими. Я сидів в кімнаті з нею весь час, і був кішка в домашніх умовах, який залишався окремо. І з часом я взяв її до моєї кімнати з мамою. У перший день кішка лежала на мамі і сховав, як і весь день. Вранці вони прийшли взяти тести і помітили, що кішка не дихає: вона загинула. І наступного дня ми сказали, що хвороба збиралася, і тести були дуже добре, і це було диво. Кіт подарував їй життя мамі. Ми не маємо інших пояснень.
Дивитися також.
16 Історії Як Люди Реалізовані Вона Was Любов
8 оповідань про те, як робити речі щодня
15 оповідань про те, як кожен рано чи пізно знаходить щастя
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-chto-kazhdy-rano-ili-pozdno-nahodit-svoe-schaste-1495515/
Kimberly Браунлі: Самодостатня особистість - культурний міф, розлучення від реального життя
Як закінчився 12 улюблених серіалів