12 Історії про те, що ми робили в Sims

Все, що відбувається в The Sims, слід зупинитися в The Sims. В іншому випадку це загрожує народженням і поширенням диких сюжетів, багато з яких підходять для того, щоб покласти очі провідних кінокомпаній.

Веб-сайт Я збирав 12 оповідань користувачів з усього світу, які розповідають про найбільш незвичайні прийоми в серії ігор The Sims.

• Я заблокував чоловіків в кімнаті, яка мала тільки вікно і телефон. Так вони можуть отримати голодний і замовити піцу і подивитися його прибути. Але не можна брати її. Залишилося дивитися, як вона кладеться на підлозі і запечена після доставки чоловіка зліва. Я не знаю, чому я зробив це.

• Я був 12 років. Я відіграв The Sims. Хто не знає, при створенні героя потрібно вказати деякі параметри і риси характеру. На цьому списку було графе фетиш. У той час я був дитиною, який не зіпсував інтернет, і якось я переконаний, що фетиш був щось, що ви не змогли стояти. Отже, на списку поп-ап стала ця версія фетиша - запах поту. І я завжди вказував, що я не можу стояти себе. Яким був мій бджоламент, коли всі мої герої в кінцевому підсумку стали страшні грязі, не ходили в будь-який душ, зрізавши їх потові пахви з захопленням і пішли на.
  • Я нарешті знайшов дівчину, яку я хочу маррі. Проблема в тому, що вона вже була одружена. А замість того, щоб зрадити її як звичним і переконливим її розлученням, я стала друзями з чоловіком. Ми стали кращими друзями, і я замовив його, щоб переїхати з мене, а потім поїхав його в басейн. І пішов з дружиною.

• Я чекав до тих пір, поки мій син почав відчувати голодний, то я дав йому замовлення піци, і коли він був доставлений, Я зробив його кинути його в сміття. Після цього він почав кричати.
  • Коли я створив символ, я мав мінімум грошей. Так мій симу довелося поселитися на квартиру, яка мала майже нічого, навіть лампочка світла повинна бути продана, щоб купити легку і зробити гроші з продажу креслень. Його робота була цінована в пені, тому не вдалося поліпшити умови. В одній точці гігієна Симу вийшов багато і я хотів відправити його в купання, але це не було! Купити ванну Пройшов час. Сьомий все частіше прокидається між моїми командами, відволікаючись від власного запаху. 3 дні і 3 ночі він працював на картинах, продаючи їх нікому, блювоти мене не менше за чашу мила, але я був нешкідливий і тільки замовив «вичавити». І один день він не може стояти його. Прокинувся весь його в кулак Симова, він відійшов від полегшення. Я не можу його контролювати. І він продовжував рухати на кухні з кришками, досягнувши мийки, роздягається, підібрав губку з милом і почав мити його цензури. Підставка в середині кухні повністю гола, але гордість і чистота, він виглядав на мене. І я відкрив мій рот в захваті, тільки замовив його, щоб протирати пудлі 7 кліток і купив його ванну наступного дня.
127298

• Моя сім'я виховала сусідів, змусила їх відкинути родину, скидати їх, пофарбувати портрети, а потім покинути їх. Після того, як я вішав портрети в довгому коридорі, що веде до своєї спальні, щоб кожен новий потерпілий пройшов через галерею попередніх.
  • Одного разу я зробив сім і я вирішив його любити комп'ютери. А потім він був міцний час в сім'ї, і я відправив його риболовлі. Він зловив багато риби, ми продали цю рибу, і речі пішли добре. Але один день я помітив, що він зробив неправильну річ біля водойми. Вимкнено, що він з'явився на ноутбуці з ставка і сісти вниз, щоб грати його. Ви не можете втекти долі.
р.

• Після того, як я купив шику з парканом з живоплоту і кованих воріт. Я запросила половину міста на вечірку, і після того, як партія, я не міг би цей табір. Вони просто не відповіли на опцію «дивляться всі». На наступний день, що гасить мій весь дворик. Кожен скаржав, що вони були пізно для роботи. Я зробив помилку тільки в день пізніше: так як він вийшов, ворота були зафіксовані, вони не могли стрибати через паркан.
  • Вчора я вирішив грати трохи Sims 3. У будь-якому випадку, жінка сидить там харчування, хлопець в капелюшній прогулянці в передніх дверях. Я не можу зробити все з ним і він йде навколо будинку. Я зателефоную копію, цей шляп забирає телевізор і диван, поліцейський чекає на в'їзді, нехай він йде до дверей, приходить і займає 500 місцевих грошей (Я близько 90 грошей на день) за помилковий дзвінок. Я зрозумів вчора, що життя смоктати.
965794р.

• "Якщо ви хочете дізнатися, що хоче жінка, встановіть її Симу і дайте їй грошовий код. й
  • Зараз я пам'ятаю, коли я був молодшим, прийшов до друзів батьків, і вони мали персональний комп'ютер, встановлений Сімс. Тож я сидів з ним, створив героя, побудував будинок і почав грати. Для тих, хто не знає, Sims - це життєвий тренажер. Я кинувся, їсти сніданк, прийшов додому з роботи, він був майже вечірній. Їжте, очищайте, перейдіть до ліжка. Все нове вранці. Ви можете розслабитися. Я сидів і думав: що жатка гри, вона не буває подібного в житті, майже весь день працює, потім багато речей: варити, очистити, розбиратися, в кінці і встигнути спати. «Я постійно працює, і коли жити?» – подарував ную дитину в мене, відповідально переконаний, що в реальності все не так: дорослі мають більше часу і менше проблем. Я був так невірним!
Фото RMFKB/reddit

Веб-сайт: www.reddit.com/r/gaming/comments/719nyf/whats_worst_thing_ever_did_in_the_sims/