10 Мала історія Реальної влади любові

р.

Дуже часто життя кладе таких поворотів, які не можуть уявити собі Голлівудський сценарист. Комічна, багатогранна, непередбачувана і іноді трагія - життя так різне, але неважливо, що це було, завжди є місце для любові, доброти, щасливої аварії і простого дива.

Веб-сайт Я збираю для вас 10 міцних історій, які проникають в серце.

• Сьогодні, два дні після похорону чоловіка, я отримав букет квітів, які він замовив минулого тижня. Зауважте, що ви дівчина моєї мрії. й
  • Сьогодні я виграв випробування, що тривало. Я дізнався 14 місяців тому, що мій сусід регулярно б'є його собаку. Я затримала його, і я був заарештований. Я витратив багато грошей на судові спори, але сьогодні, падають дупи і відчуваючи в ноги тепло мого вірного погону другу, зрозумів, що це не було нічого.
  • Сьогодні мій дочок прийшов з школи і попросив мене знайти сайт, де я міг би дізнатися мову. Коли я попросив її чому вона її, вона сказала, що була нова дівчина в школі, вона була глухою і знала тільки мови знака, так що вона не могла говорити.

• Сьогодні я мав неправильний номер і випадково відправив мій батько повідомлення "Я люблю тебе", призначене для чоловіка. «Я люблю тебе». Дад. Він був дуже рухомим. Він і я рідко кажу такі слова один одному.
  • У нашій школі, як і в інших, є найпопулярніша дівчина. Вона неймовірно красива і розумна, і всі хлопці готові зробити багато, щоб привернути її увагу, але вона тільки витрачає час з одним хлопцем - її аустистичний молодший брат.

• Сьогодні, мій дід і я пройшов через фотографії і прийшов через дуже старий малюнок, де він і його бабуся, який загинув кілька років тому, танцюють на деякій партії. Він захопив мене і сказав: «ЗАМОВИТИ, тільки тому що щось не останню назавжди не означає, що це не варто часу. й
р.

• Я працював консультантом з питань батьківництва за 15 років. Через рік я зустрівся з однією з моїх клієнтів. Він був важкою дитиною, постійно піднімаючи і сердитися в житті. Про те, як супергерої ніколи не дадуть і завжди виграють. Тепер цей хлопчик є пожежним, він зберігає життя інших. Ми поспілкували з ним близько півгодини, а потім перед розбиттям він відкрив свій гаманець і продемонстрував мій малюнок Супермена, який він все ще зберігає.
  • У мене є діабет. 2 роки тому мій мама загинув, і я взяв її cat Keith з мене. Я кинувся в три a.m. Нещодавно, коли Keith був сидячи в ноги лука. Я ніколи не чув, це так голосно і наполегливо. Я пішов, щоб побачити, що сталося і раптом я відчув дуже слабкий. Я захопив метр глюкози, щоб отримати рівень глюкози крові. Знизився до 53, поки лікар сказав мені нормальний рівень був 70-120. І я сказав, що якщо Кеїт не кинув мене, я не міг би згасити.

• Великий променева собака похили мене з підніжжя все будинок. Я отримав нерв. Але всі раптові, хлопець з ножем в руці прийшов перед мною і вимагав свій гаманець. До того, як я міг відреагувати, собака атакувала його. Він кинув ніж і я побігла. Я вдома зараз, сейф, і все через це собака.
  • Я нещодавно поїхав на другий ручний магазин і купив копію книги, яка була вкрадена з мене як дитина. Який сюрприз я був коли я відкрив його і побачив, що це мій вкрадена книга. На передній сторінці було моє ім’я та підпис мого діда, який дав мені. Він написав, "Я дуже сподіваюсь, що після багатьох років ця книга знову впаде в руки, і ви прочитаєте її знову. й
ЗАМОВИТИ Маркангель.com

Дивитися також.
15 «overheard» історії, які не можуть мовчати
15 оповідань «overheard» ми схвалилися і сміхалися на 2016 рік

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-nad-kotorymi-my-plakali-i-smeyalis-v-2016-godu-1379365/