812
15 «overheard» історії, які не можуть мовчати
р.
МиВеб-сайт Ми цінуємо любов, гумор, хороші справи, і в цілому все, що приносить людям щастя, і ми віримо, що такі речі слід розповісти.
Так ми знайшли 15 чудових (і найголовніше, життя) оповідань про те, що не можна тримати безшумно.
Дивитися також.
15 "overheard" love stories
12 «overheard» оповідань прямо з дитинства
15 оповідань «overheard» ми схвалилися і сміхалися на 2016 рік
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-nad-kotorymi-my-plakali-i-smeyalis-v-2016-godu-1379365/
МиВеб-сайт Ми цінуємо любов, гумор, хороші справи, і в цілому все, що приносить людям щастя, і ми віримо, що такі речі слід розповісти.
Так ми знайшли 15 чудових (і найголовніше, життя) оповідань про те, що не можна тримати безшумно.
- Я відчуваю себе як щаслива дочка на землі. Ви забираєте. Наприклад, коли мама йде в туалет вночі або пити воду, батько стрибає вгору, швидко відварює її під ковдрою книг або журналів, доповнює кішку і відкидає її стороні ліжка ковдрою. З повагою! І як би нічого не сталося, вона була як спляча. Мами приходить, бачить всі ці речі, шутеруючи: "Я вбиваєш тебе старе!" - відтягує ковдру і кидає подушку. Зайдіть до ліжка. Мами 50, Дад 55. Хто сказав, що кожен повинен рости?
- Говорячи до сина, 6 років:
- Андрій, ім'я знаків осені.
- Добре, птахи літають, листя з дерева літають по всьому, шини на зиму слід змінити.
до І ознаки зими?
до Не потрібно міняти сніг і шини.
Я гістерик.
до Що ми отримали навесні?
- Птахи прибувають, листя цвітуть... Ви повинні змінитися знову!
Людина росте!
- Моя кішка врятувала життя. Я забрав ванну, він укладав в раковину і скидання. Коли я зрозумів, що вода була охолодження, я отримав і відкрив гарячий водопровід. Вона захопила і впала. Я прокинувся до того, хто мене в обличчя. Виявляється, що вона втратила свідомість і майже похилий, і кошеня сидить на боці, живила і відчайдушно вдарила мені її передні лапки, щоб прокидати.
- Дочка 4 роки, дуже любить ходити по місту, слухаючи вуличні музиканти і кидають їм монети. Ще один день вони прогулялися і побігають в барабанщики: дочка танціла протягом 20 хвилин до них, вона поставила всі зміни. Коли вони залишили, вони дали кожному сертифікату. Хлопці були щасливими.
- Я пішов до школи 2,000 миль від батьків. Я говорю з мамою на телефоні, я чую дитину крім на фоні. Вимкніть Dad, граючи ущільнювач, так що я не зможу.
- Вечір. Станція Ленінграда. Я купую квиток на поїзд У гаманці 28 рублів - точно за квиток. Ось машина ковтає рубль і не відображає її. Я збираю свої кишені, які шукають рубль. Я сказав: «Хелл, де я отримую рубль?» Відповідь від спини, "Великий брат допоможе вам." Я повертаю, бездомний людина стоїть і руки мене рубль. Про нас Вони кажуть, що немає такого, як доброта!
- Я не схожий на його страшний суп. Але коли він варить його, я їсти мовчно і посміхатися. Після всього, один день, що надходить рано від роботи, я бачив з якою любов'ю і з чим милий вираз його обличчя, він подав серце з моркви. Суп страшний. Але любов великий.
- Сісти з другом в кафе на літньому майданчику після спекотного літнього дня, легкий прохолодний вітер. Випивання вина і розмови про життя. Слід зазначити, що мій друг дуже гарно. Ось офіціантка виводить свою замітку від хлопця кілька столів: "Мій мене?" «Так» – посмішка, «не» – застібка. Ну, як він знав, що він був кандидатом на майстер спорту в акробатики?
- Моя мама подарувала мені апендікс квітки і розповіли мене, що коли цвіте, я познайомлюся з долею. А кіт його вчора. Я думав. . й
- У 2009 році дитина була прийнята з дитячого будинку. Він був 3,5 роки. Тому що вони не дають багато солодощів, дитина не знає смак солодощів. Так ми в супермаркеті, і я скажу до сина, "Чи ваш кошик, візьміть все, що ви хочете". Ви можете покласти все вниз. Я купую, що ви думаєте.
І він вибрав з усього магазину пакет чаю, пакет сушарки і майстр. Він був достатній для нього.
Він все ще просить кишеню грошей, купує його і приносить його додому. Я сказав: "Осіть себе!" Немає використання. Він каже, що ми повинні ділитися.
- На Хелловін прийшов друг до бару з нами. Вона не дуже любить вечірки, і костюм був ледачим. В кінці вона погодилася. Покладіть на лоб, скручуємо локони, отримайте ведмедя і пухнасті тапочки. Вона була зіркою партії, посіла друге місце в конкурсі костюмів, люди фотографували з нею.
- Я вступив до Московського університету, я мав їздити поїздом з мого міста і на метро. На мій перший тур я був дружцем. До метро від поїзда буквально побігти забіг. Ми подивимося один одному Перший рік він завжди переповнить мене і, прийшовши до підходової платформи, він завжди дивився, якщо я міг зловити поїзд. Я роблю все літо і навчаюся робити це швидше. Зима. Я не можу допомогти, але думаю, що це час, щоб зустріти його. Він вийшов з поїзда, я був трохи позаду, але я дав його, витягнувши його капелюх з бігу і поклала передпокою по вулиці. Він жив: «Див мене капелюх, я холодний, я зварю!» Я пішов в гаю і кинувся, ламав ніс. Цей джерк також схопився і впав - зламав руку.
Я зустрілася з чоловіком.
- Моя любов'ю подзвонити мій собаку "Папа Тереса". Він не може отримувати останні люди, які потребують допомоги. Все почалося з того, що він побіг у зиму в яру і вивів чотири заморожених цуценят і їх матері. Потім він почав носити кошеня. Тепер він спеціалізується на сміттєвих відвалах: витягує кошені, цуценят. Він стикається з кожним домом, і він може, ймовірно, мати fed його сиськи. А потім я живу і висаджувати плоди його героїзму. І все ж він хороший, гордий йому!
- Одружена протягом 5 років, я ще не можу розповісти про дружину, що я знаходився на форумі Гаррі Поттера протягом 2 років. Я боїться.
- Я був близько 15 або так. Моя діда працювала стійкою у місцевому господарстві. Він дав мені прогулянку пізно ввечері, що він може знати, що я був з конями на ти. Так я ганую на улюблену стиглість мого діда, блискавку, швидкість 900 кілограмів м'язів під сідлом. А потім -- клізма! -- кінь потрапляє вгору. Я люблю, "Хай, приходять!" Я переїхав і це. А в якийсь момент перед нісом, в світлі далекої лампи сусідів з'являється алюмінієвий кабель, що простягається по дорозі. Якщо кінь не сповільнився, я втратив голову. Коли я зігнути голову, і ми пропустили це місце, кінь дав «помічник» в протилежному напрямку, і я не виправдав їм більше. Як врятувати життя тварини.
Дивитися також.
15 "overheard" love stories
12 «overheard» оповідань прямо з дитинства
15 оповідань «overheard» ми схвалилися і сміхалися на 2016 рік
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-nad-kotorymi-my-plakali-i-smeyalis-v-2016-godu-1379365/
Як не заперечувати себе і жити в ваших умовах – секрет від американського финансера
12 фільми, які не пускаються до кінця