10 крутих сайтів для всіх, хто пристрасний до творчості

Творча особа – стан розуму. Його життя, як і кожен інший, але має свої особливості. Креативні засоби? Я. Нічні терміни та декілька проектів одночасно? Про нас Креативна криза На жаль, так, теж. Я хочу легкості, замовлення та натхнення.

МиВеб-сайт Ми створили десятки сайтів для вас для закладки.

Для письменників Щоденна сторінка

Девіз цього сервісу – “З кожним днем!” Щодня ви отримаєте нову тему для міні-композиції: «Я був таким, що...», «Один з кращих рішень вашого життя...», «Що означає мистецтво?» Ви можете писати як на таблицю, так і на громадськість - поділитися своїми творами.

Назва: Maker

Якщо ви закінчите ідеї для статей, ласкаво просимо тут. Введіть ключове слово, а служба відразу ж заходить з шліфуванням теми. Звичайно, не варто брати його в цю форму, але процес створення ідей він почне безперечно. Єдиний недолік – ресурс англійською мовою.

Ортограм

Ця послуга допоможе виявити граматику, пунктуацію і навіть стилістичні помилки в тексті.

Главред

Послуга, яка очищає текст слово сміття, зокрема від зупинок слів, рекламних штампів, явних осіб.

Для дизайнерів, митців та фотографів Арт Finder

Сайт містить велику колекцію картин, фотографій, скульптур, принтів. Ви не тільки подивитеся на все це багатство - все, що вам подобається, легко придбати. Але головна мета сайту – надихнути.

Поклоніння

Причиною пошуку є величезна кількість креативних проектів у таких сферах як анімація, графічний дизайн, ілюстрація, мода, фотографія, від креативних авторів з різних країн. Behance - це платформа, яка відхиляє межі між талантами та можливістю.

ПсикоПанант

Онлайн-додаток, що допоможе розкрити творчі здібності та таланти художника. У PsykoPaint ви можете малювати картини в різних стилів і поділитися ними в соціальних мережах або показати їх в галереї сервісу.

Візерунок Бібліотека

Велика бібліотека красивих і, головне, вільні візерунки. Якщо потрібно, ви можете додати свою роботу, відправивши лист до творців проекту.

Для всіх захоплених артистів Noisli

Не дуже важливо, щоб вам необхідно концентрувати або, навпаки, розслабитися, ви будете рятувальні за допомогою фонового шумогенератора. шум моря, ліс і дощ, розтріскування вогню, місячна ніч, вентилятор, поїзди і звуки ранкової кафе можна поєднувати один з одним, зробити голосніше і тихіше, створюючи власну суміш.

Бомо

Барвисті тримачі: малюємо в колах, смужках і хитрощих фігурах, які слідують курсором миші. Є барвисті, яскраві твори.

через www.facebook.com/mifbooks/