З листа Сергія Бодрова до дружини Світлана

«Я не знаю, як люди гинуть. Ми бачимо це, але не вмираємо. Коли ми вмираємо, хтось інший бачить його. Не потрібно знати, що вам не потрібно думати про те, що ніхто нічого не знає. Ви знаєте, за перший раз в житті, я хочу мати будинок. Подбайте про це. Я завжди думаю, що ми будемо жити. Ми дуже близькі і дуже схожі люди. З одного боку, важко, але в найголовнішому, ми відчуваємо себе однаково і розуміємо один одного в найважливіших. Я дійсно не знаю, як люди зламаються, але вони не дуже живуть багато життя. Смерть неоднозначна, але любов немає. І запроваджується його в дуже моделі життя. Запрошення смерті.

Сьогодні я думав, що це сталося з вами, аварією або чимось. І я знаю, що ви не думаєте про це. Тексти пісень, а це означає: Але це було майже як страшно, як думка, що ви не можете любити мене. Нестерпно, навіть страшніше. І я тільки почав молитися Богу і навіть погодився з тим, що я боявся вже вчора. Не любити мене. Іноді я відчуваю себе, і я два різних персонажів. Ми як два брати, відокремлені в лікарні, так і зустрілися багато років. Ускладнений, але це кров. Ти мій абсолютний долі. І я маю велику віру в тебе. Довірте мене, теж.

На жаль, любов важливіше. Якщо ж саме життя є більш важливим, ніж смерть. Чому? По-перше, це єдине, що може конкурувати з ним з точки зору остаточності. Якщо людина повинна вмирати, він любить його не перестати любити його. Очевидно. По-друге, навпаки, очевидно, не може бути. Я не знаю, як любов закінчується. Якщо любов закінчується, вона не повинна бути її. й

Також читайте:
Forever молодий Сергій Бодров

на www.adme.ru/vdohnovenie-919705/vechno-molodoj-sergej-bodrov-558805/