Він дав дружину сережки на ювілей і вимірюване, зануривши її коханцю педанант.

Подарунок дружині на ювілей весілля має бути незабутнім. Микола взяв цю справу дуже серйозно. Людина не забуває про коханця. Герой потрапив в серйозну історію, з якої дуже важко знайти. Він потребує наших порад!

Я чекаю на дружину довго. Я не бачу нічого неправильного, тому що я люблю дружину. У мене є абсолютно різні відносини з коханою жінкою. Вона не схожа на те, що я рідко приходять. Я просто мав дитину, тому мені потрібно в домашніх умовах.

Моя дружина Tanya - найяскравіша людина. Весь час ми живемо разом, не звинуватили мене нічого. І з огляду на те, що я завжди зустрілася з Наташою щоденно! Я не знаю, як мені вдалося зберегти ілюзію прекрасного чоловіка.

Про те, як вона любить мене і хоче залишити сім'ю. Я не хочу чути про це, бо я став батьком і не можу просто залишити дружину і дитину.

Але Наташа не піклується. Вона почала погрожувати мене, щоб розповісти мій Таня все. Але я не скажу її, бо я маю владу над нею. Я використовую для роботи з братською фірмою. Так вона може легко літати там, якщо я сказав її.

В цілому, ми часто почали ходити з коханою. Вона потребує мене повністю, не тільки раз на тиждень. І мені потрібна моя сім'я і просто переїзд. Пройшов місяць і Наталаш. Я не знаю, що це так багато. Але я не зацікавився.

До одного дня я був в дуже незручній ситуації. Це мій ювілей весілля з Танею. Я замовив столик в ресторані, купив дружину дорогі сережки. Вона любить тринкети з мною. Коли моя дружина сіла по вулиці, я помітив кулон навколо шиї. Так само, як сережки я збираю її. Тексти пісень, а це означає: Вони буквально з одного набору!

Я можу сказати, що я був трохи шокований. "О, ви помітили, що вам не було?" Він чудовий! Natasha lent мені це сьогодні. Згадайте, коли я сказав, що я зустрілася з чудовою жінкою. Я не чекав!

532646

Я кинувся в холодну поту. Це змія під ногами! Я вирішив зробити мене довірити дружину. Я ніколи не думав, що це може зробити. Полонина, яка повісила навколо шиї Таня, я дав Наталю пару днів до інциденту. Я люблю, коли я щаслива. Тож я думав, що це буде гарна ідея, щоб мати один носій кулону та інші носіння сережок.

Я знаю, що якщо я подарував дружині ті ж сережки, вона не може зрозуміти. Я не був готовий грати на силу збігу. Так я вирішив вийти на ходу. Моя дружина і я мав чудовий вечір, вона нічого не підозрювала. Але тепер я не знаю, що робити далі.

Як весільний ювілейний подарунок руйнував шлюб На наступний день я пішов до коханої жінки, щоб дізнатися відносини. Вона сказала тільки одну річ в рівному голосі: «Я не хочу, щоб зізнатися все, щоб ваша дружина сама». Проксимус Але ви не забороли мене зустрітися з нею і бути друзями? Я розумію, чому ви не хочете залишити її. Так, будь ласка, заповніть вашу присутність. й

Він зробив мене ще більш сердитися. А фольга знає, що цей випадок не буде добре. Але я ще плутався. Однак мій стан не краще зараз. За тиждень з дня народження. Таня тримала нудіння вуха про те, як було охолоджене Наташа. Скажіть, що він хоче запросити її на вечерю.

Це просто думка, що робить мене хворими. Але якщо я зізнаю все, щоб дружини прямо зараз, вона буде розбити своє серце. Що робити?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Коли чоловік має господиню, він повинен зрозуміти, що може призвести до романтики на боці. Не кожен знає ризики і думки. Так це не дивно. Невідомо про те, що вона була

Ви думаєте, що вона б дійсно dare розповісти правду її новій подругі і її коханця дружини?