Безперервний і простий

Це дивовижний фотозвіт. Я дуже рекомендую дивитися/прочитати.
Написання препарату:

р.

Я тривала ніч на решетарі вистави в театрі «Простір». Як голосувати звуки - решетарний в театрі! По суті, театральна трупа, в якій люди з синдромом внизу грають, не мають даху над головою, немає місця для репетицій, немає етапу виконання. Нехай хороші люди - заспокійливий, грайте виставу. Тут і там. Цього разу відкрито бібліотеку робітників мистецтва на Кузнецькі. Невеликий блістер, наповнений стільцями, миготливим флуоресцентним світлом від стелі і нашивкою поверху довжиною три метрів і широким - в цьому інтер'єрі група юних акторів занурюється вчорашні сцени з нової гри на основі гри "Будлінг зі смертю", написаної на початку останнього століття А.М. Ремізов. Я не знаю, де голова театру Ігор Нейпокоєв знайшов цю гру, але його сюжет для «зручного» підходить для будь-якого.

Ігор зустрівся з майбутніми акторами давно, дванадцять років тому, в санаторії. Перший, Нейпокоєв зіграв з ними дитяча казка «Тюмовочка», а коли вистава вийшов, він зловив вогонь з ідеєю створення театральної трупи. Він створив - з 1999 року було сценовано чотири вистави, у 2006 році «Професорований» пішов на театральний фестиваль «Версальлес» у Парижі, де були присуджені призи. У них вже є «Crystal Turandot», а сам Нейпокоєв був присуджений «Crystal sprout» за його аскетизм в мистецтві. Успіх заслужений - хлопці відіграють себе, дають всю силу своєї душі і серця до свого театру. Це не альмсхаус, це реальна театральна команда зі своїми зірками, решетарним процесом і виступами - яскраві, грають з повним віддаленням.

Вони люблять аудиторію, намагаються допомогти колегам в ремесла. Гроші, тому необхідні для виготовлення костюмів, декорацій, організації турів, допомогли лише двічі. Кілька років тому Фундація «Відкрита Росія» дала театр грант на розвиток, але в той час хмари вже повісили над Михайлом Ходорковським і Синдром «Данок» відмовилися внести гроші в власний рахунок, побоюються провадження. Важко домовилися приймати перераховані гроші, які вимкнули суспільство, не забуваючи одночасно майже половина суми гранту на їх користь. Нещодавно актор Євген Миронов і режисер Кирил Серебрянников допомогли отримати невелику кількість грошей на театр. Про це Не існує державної посадової особи, яка ніколи не приїжджає до шоу, незважаючи на численні запрошення. У міській владі не подбає про «проти».

Зараз в театрі Neupokoev сімнадцяти постійних акторів і один режисер — він.
Дивитися їх засобі.

Це Влад. Він має велику роль в шоу і гордість його.

Починається з співом.

Це Вітя - хлопчик з великим почуттям гумору, заліза і немовної.

В середині Антона. Він зараз грає мізин-несен з співом. Я намагаюся дуже важко.

Ігор Анатолійович – це не просто режисер, а й психолог, який контролює настрій його підопічних. Спостереження його роботи - це задоволення.

р.

Слово режисера для акторів – право. Вони ретельно слухають і виконують всі свої вимоги.

Антон є просто розумною дівчиною, він грає найскладніші місця дуже точно і співає з таким почуттям, ніби він народився актор.

Дивитися, він може навіть ставити на реальний. «Прості душі» не грають з майстерністю, але з серцем.

Антон, Маша, Влад і Вітя.

Dima - чудовий актор.

Діма грає «негативну» роль у грі і користується її складністю - такі персонажі не на всіх характеристиках «компонентного» і це завдання для Діма, випробування. Він дивиться на партнерському апологетично - не відхиляється, кажуть, це театр.

Р

Сьогодні на решетарі було лише сім людей, тому були сцени з фраунтами Івана, які розкопалися як ангели.

1 999 р.

Vera є дуже красива, чуттєва дівчина. Шукаю себе.

Актори приходять до репетиції з матір'ю, найбільш вдячних глядачів і помічників. Руслан, коли він з'явився в театрі, навряд чи може говорити. Тепер він грає складні ролі, танці, співи.

Вітя читає листівку з матір’ю Антона.

р.

2422540р.

Виготовляється, що кожен отримає одяг. Руслан вирішив показати, скільки він любить маму. Світлана Семенівна може говорити про театр нескінченно - вона просто живе.

Антон поставив капелюх на Вітя, поцікавив його, захопив його. І тоді вони почали конкурувати, щоб побачити, хто б сказав мені руки.

р.

Нейпоєв дійсно потребує колеги, театрального менеджера. Ігор Анатолійович не може робити все самому, тому немає часу на реєстрацію театру, труднощі з спонсорами, подорожування домовленостей. Він мріє про те, що до нього прийдуть талановиті випускники Гнінка або Шчукі, які візьмуть на адміністративне керівництво. Нейпокоєв є великим режисером, такими театрами, як взяти в Європу і кар’єра вражень «Протосул» зробить його легким.

Все про них.
Ні, один
Між сценаріями ми сідаємо поруч з Марію.
Вона раптом дивилася мене в око, трахнув свою руку і сказав: "Ви добре."
Це, як Бог сказав, що Він сказав, що Бог сказав, що він сказав.

через наркоманію