Антоні Хопкінс

Як хороший і універсальний цей актор! Уже за час свого життя, 74-річні Антоні Гопкінс запам’ятовують своє ім’я в кінофільмі, граючи в іконописних фільмах «Збереження ламків» і «Ганнібал» д.-р. Лектора. Звісно, є ще багато видатних ролей у своїй кіноографії, але ці два фільми залишили величезні відбитки на своїй кар’єрі. Завдяки ролі Ганнібала Лектора Хопкінса почав запрошувати діяти в кращому сучасному кінотеатрі, тому його розклад запланований на кілька років вперед. Тепер переможець премії «Оскар», незважаючи на свій вік, продовжує знімати з венгекцією і основним майбутнім фільмом за участю Ентоні, який чекає всіх шанувальників кіно світу, буде «Хічков». Цей фільм з'явиться в 2013 році і крім Ентоні, як Альфред Хіччов, ми побачимо Scarlett Johansson як Janet Lee і jessica Biel як Vera Miles. Ну, в той час як фільм з новою культовою роллю Хопкінів знаходиться в постпродакшні, я раджу познайомитися з «родзинкою життя» майстра кінотеатру. По-перше, щоб почути такі заяви від нього, я не чекав...

Найкраща з нас розвивається пізно. Я був idiot в школі. Неприємний тип - інші діти не цікавлять мене. Це тепер називається дислексія або порушення уваги. Я був просто приступним. Саме тому він став актором.
р.

Росія захопила мене з дитинства. На чотирнадцятому Я читаю історію російської революції. Звичайно, коли викладачі запитали мене, якщо я був Комуністичним або Марксистом, я не знаю, що вони говорять про це. А діти не подбали про такі тонкощі на всіх: вони просто дзвонили мені «Фоол».
Моя філософія життя? Ви завжди повинні знати, що ви можете зробити з контемпту для себе. Неважливо, що я зробив, коли я був молодий, кожен сказав: «Ви бездії.» Батько сказав: "Несподівано", - сказав він, "Нещасливий". А потім все, що сталося мені в моєму житті, було велике оздоровлення до мене.

Тепер я не подбаю про театр від високої дзвіниці. Я не розумію, чому люди лікують його так погано. Що ми робимо з цим театром чотири сотні років тому? Хто хоче його? Розгорніть його в асфальті. Що таке катастрофа! У будь-якому місці. Що краще, це або що, хто піклується? Ви робите, що п'ятнадцять тисяч акторів.
Всі актори в своїх божевільних роках хочуть грати в Hamlet. Я хотів би. Тепер я думаю, що це як вбивати себе. Я не зацікавився Шекспіром або всім цим британським нецензурою. І коли вони зацікавили, це одна гола амбіція - просто захочеться полум'я.
Р

Більшість акторів досить прості люди, які вважають себе складними природами. Я пам'ятаю слух про Роберт Де Ніро в "Raging Bull" і мислення "Я повинен бачити цей фільм". Я пішов з маленького Нью-Йоркського кіно театру, який пахнув як сеча; хтось був литий, деякі люди були сплячі. Це був своєрідний момент правди: так, що ми намагаємось робити?
Hannibal Lecter є дуже цікавим фігурою. Я думаю, що ми любимо його. Втілюємо непрозору частину себе, бажань, фантазій і темних сторін нашої душі, і ми можемо бути дійсно здоровими, якщо ми визнаємо своє існування. Я думаю, що ми хочемо бути таким, як йому.
Габаритний зображення

Якщо хтось легко піднімається і має яскраву особистість і енергію, це загрожує багато людей, які не хочуть зайвого хвилювання. Подумайте тих, хто підірвав фундаменти. Ті, хто брудниться з водою. Про людей, як Олівець камінь, які дійсно роблять щось, провокуючи людей, органи влади поговорити. Середня людина хоче бути оточена надійними людьми. І я думаю. Але якщо кожен був таким, що світ буде трохи нудним.
Я не маю ніяких улюблених ролей. Я просто працюю. Я знаю, що я говорю, і якщо я роблю щось, я це правильно. Я прийшов, робіть свою роботу і піти додому. Після чого я отримую чек, що вся історія. Люди кажуть, що це синик, але вони неправильні. Практично.
Р

Немає нічого більш подразненого, ніж вмирає і моральність. Я не говорю, що я не підроблю. Так само як підробку, як і всі інші. Ми всі підробки. Всі charlatans, всі пошкоджені, всі підвали.
Я люблю свою самотність. Я ніколи не даю всіх близьких, всіх скінченних і випарованих. Звісно, я прогріваю і другорядами. Але я завжди був порожнім. Немає компасіону, тільки недбалість - і так на життя.
Був час, коли я відвертав все, що заливається. Ніяких напоїв, димів або їсти вуглеводи. Я був алкогольним. Природно, я шкодую, що інші постраждали. Але будучи в туфлі алкогольного спирту є надзвичайно багатим досвідом. У мене були дні, коли я відвертаю пляшки текіли, і я не доглядав, якщо я жив чи помер. Саме тоді я був, закінчився, відданий - повністю банкрутствуючу емоційно. Я любила текілу.

Хороший сценарій завжди видно на перших п'яти сторінках. Ви можете пахнути речі, як це. Якщо я не можу прочитати більше чотирьох сторінок, я знаю, що це не для мене. Більшість з усіх, я тривожний за сценаріями, де декорація описана в деталях, і далі. "Подивитися над пустелі, на горизонті проколо ..." - ви прочитаєте весь есе, поки ви отримаєте до діалогу. Булшит.
Мій батько був пекаром, і він трахнув з культурою. Я використовував, щоб грати в фортепіано, і він прогулявся, погладжуючи борошняне змащене своїми руками, і він сказав: "Що пекло ви граєте?" Я кажу Beethoven. І мій батько сказав: "Не дивно, що він глухий. На Боже, виходите і зробіть щось. Я тепер розумію свого цинізму.
Я люблю Spielberg. Він робить фільми, які хочуть бачити себе. Він не підходить для тих, хто робить фільми для своїх друзів, а потім ніхто не хоче дивитися їх. Spielberg – це завжди повний спектр пристрасних і ентузіазмів. Він не схожий на фольгу, витрачаючи час.

Я завжди хотів бути успішним. Я хотів познайомитися з Катериною Гепберою та Альбертом Фінні. А особливо Петро О'Тоол. Я бився до O'Toole. Я пам'ятаю перший раз я пішов до бару з ним. Він сказав: "Тейк Гуіннес." Як ви відчуваєте, дарлінг? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я захоплюю це свого роду невинності, я захоплюся п'яними і струнками. І я використовував бути. Кілька років тому я побачила O'Toole знову, і він сказав: "Так, що у вас є хол навколо голови, не схожий на ми грішники." Коли ви перестаєте пити, ви втратите другу.
Спочатку я був фізично небезпечним на стадії. Коли я грала в Манчестері, директор мене погорнув, бо я майже зламав когось назад. Він сказав, що це занадто небезпечно, щоб дати мені на сцені. Але в результаті я пощастив, тому що він консультував мене піти в одну з тих "модних театральних шкіл", які він не затвердив. І пішов до Королівської академії драматичного мистецтва, де почалася моя кар’єра.

Життя – хореографія. Не запитайте нічого, не чекайте нічого, і візьміть його легко. «Що кажуть люди, чи думають про мене не мій бізнес». Я, хто я, і я зробив, що я можу зробити просто для задоволення, це як це працює гра. Чудова гра життя в своїй галузі. Немає нічого, щоб виграти і нічого не втратити, немає нічого довести. Ви не повинні виходити всередині - для чого? Я в основному ніхто не був. Це сталося близько десяти років тому під час глибокої депресії, коли я сидів у римському готелі. Я повторю його до себе як заклина. З тих пір багато дивовижних речей відбувалися в моєму житті.
Люди, які звикли вас бути пошкодженими, насправді ревнощі. Недавній, близький друг шахти зустрівся в Лондоні з кастинговим агентом з Національного театру, і ця жінка попросила йому жахливо приховати погляд: «Що таке Tony?» Він відповів: "Віра щаслива, він у Голлівуді." - сказав він. "Так," мій друг відповів. Він був дуже насиченим і відомим. Вона вийшла зеленою.
р.

Я попросив священика Єзуїта, щоб звільнити найкращу молитву, він знав. Його відповідь зробив мене сміятися. Він сказав: "Захопити його."
(Фото: Ентонія як Альфред Хіччак)

р.