Правда про жінок війни. Заспокійливі лінії, які приносять сльози на очі. й

Про героїзм наших людей під час Великої Вітчизняної війни було написано багато книг, знято сотні повнометражних фільмів. І це не дивно, тому що всі покоління повинні знати про те, що наші предки пішли захищати свою батьківщину від ворога, незалежно від того, скільки води витікає з тих пір.

Сьогодні онлайн-журнал хоче розкрити всю правду про жінок без зайвих шляхів і голосувати порожні слова. На жаль, вони, як правило, не пам'ятають, коли мова йде про славних захисників і героїв Вітчизняного у тих страшних роках. Але це були вони, сміливі жінки, фронті, підпілля, partisans, часто ризикують їх життя не менше чоловіків, стабільно захистаючи материнку. Читайте ці дотику спогадів відвагових героїнів, які беруться з книги Світлана Олексійович «Вій не має жіночого обличчя». Я можу сказати з впевненістю, що це гірка гола правда про те, що газети не писали. Коли ви читаєте ці лінії, сльози приходять на очі. Кожна жінка має свою історію, але я впевнений, що жоден з них не залишить вас байдужими. Це реальне визнання безстрашних представників справедливого сексу, вижили тих страшних, нелюдських умов війни.

«Ми пішли багато днів ... Виконайте з дівчатами на деяких станціях з відро, щоб отримати воду. Вони дивилися навколо і газовані, одна по одному, і були тільки дівчата. Сінг. Вони хвилі до нас - хто страшні, які пілоти. Він став чітким: чоловіки недостатньо, вони лежать в землі. Або в неволі. Тепер ми замість них... Моя мама написав мені молитву. Я кладу його в шафку. Нехай це допоміг, я прийшов додому. Я поцікавила медальйон до бою. . . ?

«І дівчата кинулися до фронту добровільно, але сам співав не буде йти до війни. Вони були вибрані, незвичайні дівчата. Після втрати в рушійних батальйонах з’явилася статистика втрати серед лікарів переднього краю. У немовляти. Що це означає, наприклад, щоб отримати поранений людина від поле бою? Я збираюся розповісти вам... Ми пішли на атаку, і дайте нам з кулеметом. І пішов батальйон. Все, що виділили. Не всі загинули, багато поранених. Німці бити, вогонь не зупиняється. Всі раптові, одна дівчина стрибає з траншеї, потім другий, третій. Вони почали пов'язувати і перетягувати поранених, навіть німці на той час як були німі з дивом. За десять годин увечері всі дівчата серйозно травмували, і кожен врятував максимум двох або трьох людей. На початку війни вони не кинули нагороди. Поранений чоловік повинен бути видалений разом з його особистою зброєю. Перше питання в медицині: де зброї? Він був відсутній на початку війни. Зброя, кулемет, кулемет, що занадто довелося перетягнути. У сорок-першому порядку No два сто і вісімдесяти-одне було видано на подачі до присудження життя солдатів: за п'ятнадцяти тяжко поранених, взятих з полі бою разом з особистою зброєю, медаллю «Для військового подвір'я», за порятунку двадцять п'ять людей – орден Червоної зірки, за сальвацію сорок – орден Червоного банера, за сальвація вісімдесят – орден Леніна. І я сказав вам, що треба зберегти принаймні одну в бою. Булети. . ?

888751 кв.м.

«Я пам'ятаю, що гасить. До того, як я пішов до мого тітка, я пішов в магазин. До війни вона любила цукерки. Я сказав: "Див мене деякі цукерки." Я не розумію. Я не знаю, що були картки, що було блокада? Всі люди в лінії перевернулися до мене і я маю гвинтівку більше, ніж мене. Коли вони давали нам, я дивився на них і я думав, «Коли я збираюся виростити до цієї гвинтівки?» І всі раптові, кожен запитав, - Зайдіть її деякі цукерки. Вирізати наші квитки. І отримав він.

«Я був на нічному миті. Я пішов в тяжко поранений підопом. капітан лежить... Лікарі попередили мене перед тим, що він загинув вночі, не змусить його до ранку. Я запитав його, "Чи це? Як допомогти? Я ніколи не забувати... Він раптом посміхався, така яскрава посмішка на його виснаженому обличчі: Недо вашого роду ... Покажіть мені свої сиськи. Я довго не бачив дружини. Я був в'язаним, я сказав щось до нього. Вона залишилася і повернулася в годину. Він лежав мертвих. І що посміхатися на обличчі. й

«Повернення сірого з війни. Я все біле. У мене була важка рана, скоса, я не міг чути в одному вусі. Моя мама сказала мені, я вірю, що ви прийшли. Я проповідаю вам день і ніч. Брати на передній помер. Вона кричав, «Я, тепер народжує дівчат або хлопчиків. й

«Бринг танкера ... Приходь бійців, стрибок. Він сказав: "Дівчина, що ваше ім'я?" Навіть комплімент. Це був так дивний для мене, щоб сказати в цьому рмелі, в цьому жахі, моє ім'я Оля.

«Так само є танк. Ми були як старшими драйверами, так і є тільки один драйвер в резервуарі. Команда вирішила призначити мене командир резервуара IS-122, і чоловіка старшої механіки. І так ми отримали до Німеччини. І поранений. У нас є нагороди. Я був дуже багато дівчат танкери в середніх резервуарах, але в важких танках я був самотнім.

«Для того, як він чує ... До останнього часу ви не сказали, ні, ні, ні, ні. Поцікавити його, послухати його: що ви, що ви? Він вже мертвий, очі на стелю, і я занурю щось інше до нього. Пробити Прізвища зникла, зникла з пам'яті, і залишаються особи. . ?

«Все через війну я бажав, що ноги не болять. Я мав красиві ноги. Що про чоловіка? Він не так страшний, якщо він втратив ноги. Він герой будь-яким чином. Зали Жінка буде боляче, тому її доля буде вирішена. Долина жінки. . . ?

«Ми шукали... Ми не хотіли б сказати, "А, ці жінки!" І ми постаралися, ніж чоловіки, нам все ще довелося довести, що нам не гірше чоловіків. І до нас вже давно з'явився жарогат, який припинив ставлення: «Такі жінки будуть боротися». . . "

«Я досяг Берліна з армією ... Повернулася до свого села з двома замовленнями полум'я та медалі. Я жив три дні, і в четвертий день мама підніме мене з ліжка і каже: «Дочка, я зробив вас вузликом. Відправити Відправити У вас є дві молодші сестри, які ростуть. Хто забере їх? Всім відомо, що ви були на фронті протягом чотирьох років, з чоловіками. Не торкайтеся душі. Написати іншим про мої нагороди. . . ?

«Ми молоді люди, які вийшли на фронт. Дівчата. Я виріс на війну. Мама в домашніх умовах вимірюється ... Я вирощував десять сантиметрів. . . ?

(доб. 4)

Я не можу допомогти, але ставити, коли я прочитав ці спогади. Я скажу голову до тих, хто стояв під кулі і захистив наші землі від ворожої атаки в тих страшних війнах років. Яскраву пам'ять всім тим, хто дав своє життя на батьківщині, і не бачив довгоочікуваної перемоги. Ми просто не встигли забути!

Обов'язково поділіть цю статтю, що проривається з усіма друзями і родичами.

radulova.livejournal.com/2963829.html