Жіночі сльози мають особливий склад.

Р

«Жіночі сльози мають особливий склад», – пише один поет. "Таке децептив - жіноча сльоза," ще один запис. Спробуйте замінити жінку в цих фразах - не буде працювати вірші. Робимо комічні вірші. Не один стверджує, що іноді людина може мати «відведення». Але тільки жінка допускається торкатися з будь-якого приводу – ніхто не здивує, хоча різні сльози викликають різні емоції. Жінка гасить на дотик момент в кіно, над гарним закінченням книги, оскільки вона втратила її улюблену броочку - і людина, що посміхається при погляді жінки, що лікує через ці частини - погоджується, знайома картина. Я не думаю, що я можу описати всі ситуації, в яких жінки можуть торкнутися кількома історіями. Але я намагаюся порадувати вас, як поводитися поруч з ким, хто сльозить, він піклується.

Перша історія

На телебаченні є абсолютно незворотна програма. Я думаю, що це футбольна гра. Мій чоловік дивує його дуже захоплено. Але це не означає, що ви не повинні слухати, що я говорю.

- Мед, ви думаєте, що краще подарувати Tolik день народження? Може бути деякі CD? Або якийсь алкоголь?

до Так, дитина, чоловік не відповідав.

до Ні, що не можна. Не слухайте мене на всіх. По-перше, це ваш друг.

- Нудота, обов'язково.

Я чуйний. Так, це довгий час. Тепер ви можете ігнорувати мене.

У цей час син летить у вітальню, захоплює книгу і намагається втекти до кімнати.

- Зайчик! Ми їдемо в Музей Пушкіна в суботу? Вони принесли дуже чарівну виставку. Дерев'яна скульптура. Німеччина. 18 ст.

- Ма, ні! У нас є баскетбол в суботу, а потім ми погодилися піти на прогулянку.

Я не встигнути вставити слово до зникнення.

Я. Про мене Мій син росте і має свої інтереси. Мій чоловік має своє. О, мій Бог, як я! Але ні, ці люди не чекають на мене, щоб на них нанести своє суспільство. Ну, я можу купити подарунок самому. І поїхати на виставку самостійно. Я можу зробити все самостійно. Я можу зробити все. Я, що мій Бог, чому я так само, і невірно? й

Я отримую і практично виходимо в спальню. Викладає потік в струмку. Життя не вдалося. Моя родина не потребує мене. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче. Не потрібно а...

Відкриття дверей.

- Мама, що ви робите?

- Дитина, що сталося?

- Я не люблю тебе.

Моє хлопчики сидять на ліжку, почуйте мене, поцікавляючи мене і сміхаючись. Через кілька хвилин я сміхався з ними.

- Тато! Що сталося з мамою?

- Син, ММС.

- ПМС? Що це таке?

- Алас, один день ви будете знати ...

Причина номер один: гормони.

Що робити: По-перше, прийміть те, що ваша подруга або дружина може перестаратися до нормальних речей в певні часи. Для вирішення такої проблеми потрібно лише трохи симпатії для неї і трохи більше звичної уваги. Ігноруйте ці сльози, незалежно від того, як ви відчуваєте про ситуацію. Так, іноді жінка може створити всю історію або навіть трагедія з нічого, але якщо це відбувається напередодні її критичних днів, найчастіше, всі ці абсурди не говорять сама, але по її гормонах. І вона дійсно потребує вашого розуміння, щоб впоратися з цією не найгарячою хімічною реакцією жіночого тіла.

Історія двох

Ми, мабуть, молодої сім'ї. Попри те, що наш син ще не був Моя жінка вже вважала загартованого холака, коли наші стосунки почали хребта, і він був великий схильний до зеленої жінки, як мені. Він ніколи не прокоментував на шармі нашого меню, хоча я підготував тільки те, що я знав: маноліна, ароматичні яйця, макарони і сир і різноманітні комбінації всіх трьох страв. Якщо він захотів щось інше, то він буде просто йти в кафе або ресторан, де він принесе мені улюблені розім'яти або курку. Але збираються в ресторани, особливо в ці дні. Так, один день, коли мій чоловік прийшов додому досить пізно протягом цілого тижня, я провів п'ятницю з ним, після чого він був, щоб дати мені принаймні сон завтра, поки він їздав з сина з пагорба.

Ранок не завадився. Але коли сьома година прогулянок чоловіка з дитиною виходила в важкому холоді, я вже не знайшов своє місце. Нарешті, двербеля звучала, на поріг стояв сплячий син і чоловік в гарному настрої – від другу і тому злегка «розумний». Я почав говорити з чоловіком. Він був добре, так що він не був особливо, щоб пояснити йому докладно, чому я був зміщений, що жахи я уявляв, як зателефонувати додому, чому моя дружина повинна бути спокійною. В одній точці я взяв дихання, і мій чоловік зробив тактичну помилку – він вирішив вставити своє слово. І що, "Дуже, я бачу, якщо ви знову незадоволені!"

Хтось в мій гаряча голова. Я хвилював і непристойно шокнув пальцем в безпосередній близькості від носа.

- Ви не повинні робити це, раптом чоловік сердитися.

до О, не робити це? Чи потрібно дзвонити дружину? – Я знову помітив мій пальчик.

до Не хвилюйте руки! Чому не вдарив мене знову?

- Майбе!

- Просто спробуйте!

Коли я був молодий, я був одним з тих людей, які не могли б сказати, "Я б ви не змогли!" або "Дякую!" Я мав стрибати або стрибати прямо. А тепер рефлекс працював, я хвилював свою руку ще більше перед нісом чоловіка, і раптом я отримав свою руку в очах. Виявилося, що синці в області очей заливають миттєво. Але я не хочу, щоб. Тепер він побачить блакитну око. Яка боротьба!

Я повернувся до місця. Що робити? Відповідав себе: крі. Я підірвав на вершині мого голосу – мені довелося пам’ятати кілька років навчання в драматичній школі. Я заливив розчісування, кажучи: «Ви не розумієте мене, я так само само, іноді падають в інший текст: «Я дав вам всю юність, і ви, і ви. й

Моя людина була приречена на своє емоційне життя. «Я не знаю, що це так важливо для тебе». Я приглушений мій соски. Але як тільки він спробував відійти від мене, думка про те, що він буде бачити в дзеркалі, зробив мене навіть голосніше. Завтрачені хвилини після того, як мій чоловік просить мене за прощення, а потім заспокоївся, як люди можуть це зробити, потім згасити.

Він побачив його синус тільки пізно ввечері, але він не був сердитися на мене - тільки він приглушений дивним чином: "У мене синець, і ви кричав." ... Я повинен визнати, що ніхто в нашій сім'ї коли-небудь мав будь-які синці або подряпини, пов'язані зі сварками - ймовірно, тому тільки "комбат" рани сьогодні ми пам'ятаємо з гумором.

Причина No два: маніпуляція.

Що робити: Ви повинні знати, що жінки швидко розуміють, що люди відчувають себе некомфортно, коли вони лікують. Кожна жінка – трохи художника. Більш талановита ця частина жіночої природи сльозить, чим більше некомфортна людина відчуває. Ти можеш торкнутися не тільки прощення, але і новий, а й позапланова поїздка в театр. Якщо ви не хочете маніпулювати, навчайтеся диференціювати між справжньими сльозами та хитрощами. Не варто прикріпити важливість, щоб не підтримувати жінку, коли вона дійсно потребує підтримки - це спосіб втратити дотик. Але один день ви дізнаєтеся, щоб відрізняти одну сльозу з іншого – досвід допоможе вам.

Історія три.

Я завжди думав, що я був хорошим працівником, незалежно від того, як мій роботодавець відчував. І коли в перші роки перстрофії почали масові скорочення в кількості робочих місць в науці, я був досить впевнений, що це не вплине на мене в будь-який спосіб, особливо з одного разу я зробив багато зусиль, щоб не повторити долю багатьох жінок в нашій галузі, які віддавали себе до того, що вони б малювати те, що чоловіки придумали, роздрукувати те, що чоловіки писали на папері, малювати те, що чоловіки мальовані. Але голова моєї лабораторії вдалося здивувати мене: «Я не можу різати чоловіків, і, крім того, є тільки одна жінка в мій підпорядкування – майже пансіонер – ми не зіпсуємо її біографія. й

Я недбалий міцно. Я пішов до ванної кімнати крі. Я був порубати сльозами. Чому? Не ярмарок! Не існує багато людей, які мають багато наукових праць, крім багатьох років... Так, це просто ... просто ... Я сердився з собою, але я не можу зробити все про це - я спокійно хоче на сльозах. Це шампан.

Я не відкладав. Керівник відділу, наступний день, побачивши свою кандидатуру в замітку завідувача лабораторії, просто сміхався і сказав: "Це не серйозне." Прикольна річ, до вечора цього сумного дня я вже мав два бізнес-пропозиції з інших відділів. Тексти пісень, а це означає: І тоді, коли я повинен був додати до мого амбіції, я раптом зрозумів, що я не був імунітет, щоб втратити свою роботу, і я завжди пам'ятаю, що почуття, що я не потрібно вам, що ви можете бути "поза" і не хтось інший. Це був хороший урок життя. Я змінив свою професію, як вимушений, так і навмисний. І так багато мого покоління.

Причина No3: справжні емоції.

Що робити: Жінки швидше за все, можуть бути щирими у висловленні своїх емоцій, і це часто полегшує використання ситуації. Я торкнувся, я торкаюся. Не слід байдужим або сміятися на таких сльозах. Хоча в більшості випадків жінка в кінцевому підсумку зможе вирішити свої проблеми самостійно, деякі духовні підтримки в такій ситуації додадуть сили і відчуття, що вона не єдина, для чого вона буде вдячна вам.

Історія Чотири

Я знаю, що він не схожий на це. Ви знаєте, що це відбувається - ви бачите людину вперше, але ви відчуваєте, що ви досягнете успіху. Або ні. У мене немає перспектив. Я четвертий-річний студент, я збираю іспити на паралельному відділі - і я розумію, що "вчитель" не зачаровує мене на першому погляді. Неважливо, що я відповідав всі питання про квиток правильно.

- Ну, океї, скаже, що ти писав його правильно.

- Але я не зрада. (Я не зрада.)

до Добре, suppose ви не обдурити.

до Що таке п'ять і добрих?

до Ні, чому ні. Ось додаткове питання...

до Це не питання з цього курсу. Якщо вам подобається, я пам'ятаю пропорцію, але може бути помилка в співвідношенні - не фундаментальна.

до Вам не потрібно, щоб вирішити, що питання мені!

- Ну, потім запитайте будь-яке питання про предмет, який я дав вам зараз. Або будь-яке інше питання не з цього курсу. Тільки в письмовій формі, будь ласка. Я відповіла в письмовій формі. (Це процедура, якщо ви “го” до оскарження – четвертий рік, будь-який студент знає його.)

- Два і добра.

- У мене є всі правильні відповіді на квиток. Запитайте принаймні одне додаткове питання.

- Дівчина, не затримуй мене.

Виконувати аудиторію. Я так сердитися, що я хочу щось кинути. До такого ступеня, що сльозить бризку від очей. Друзі-групати намагаються дізнатися щось, щоб підтримати мене - це аннойс ще більше. Я виходжу на вулицю і тільки там – і не відразу – можна відновити.

Наприкінці дня у мене є прохід для розгляду іспиту, завтра я перейде цей предмет без проблем на інший «вчитель» з того ж відділу – він дуже здивує, як вдалося заробити «пара».

Причина No4: гнів.

Що робити: На відміну від чоловіків, у жінок, підходить небезпечний гнів може поєднуватися з сльозами. Якщо ви інстинктивно хочете заспокоїти жінку в таких моментах, не робити це. Небезпечний і небезпечний. Будь раціональна дія в цій точці без використання. Чи правильно вона чи ні, просто почекайте, нехай її охолоне. Будь-яке спільне обговорення ситуації може бути проведене лише тоді, коли перебіг емоцій остаточно передається.

Історія П'яти

Ми зустрілися з нею давно – Я просто перейшов на Росію і навчався в десятому класі. Ми побігли в театрах, пішли на походи, розповіли один одному секрети про своїх перших хлопчиків, в нічних читання книг з заборонених списків, який один з нас був «на добу», разом виріс, врятував один одного з різних ситуацій, друзів – ближніх друзів, які ніколи не мали. Ми ніколи не боролися. Не вдалося.

Я не схожа на старі фотографії. Книги, які колись давали мені не передній ряд. Не тому, що я його захоплю. Саме тому сльози відразу приходять на очі. Ці спогади яскраві, але я знаю, що все я пішов, це ці спогади. Не вистачить, не зовсім. Але я протирати сльози.

Причина No5: спогади.

Що робити: Якщо ви побачите її за допомогою шматків тканини в коробку за години, застібте через сторінки фотоальбому і свербає над ними, не подумайте, що ви поодинці не достатньо для її щастя, щоб вона була краще з кимось. Чи погані чи красиві спогади – якщо вона встигла відбивати на минулому, вона пам’ятає минулі емоції – і хто знає, вона може торкнутися про те, що не буде в житті. Якщо ви не хочете бачити ці сльози, це легко вирішити цю проблему. Поговоріть її частіше, робіть щось разом частіше – робота, розслабляйте – робіть те, що зробить вас ще ближче до одного. Пам'ять в її душі залишаються назавжди, але сльози часу не можуть бути достатньо - якщо ви даєте їй абсолютно різну емоцію.

Жінки і сльози не при непарних з собою, хоча історія знає жінок, які ніколи не лікують. Але чоловіча сльоза не завжди «чарівний». Не довге тому я пішов на концерт в церкві Англії. Уявіть собі урочисту атмосферу, орган і божественний голос співачки. У номері є чоловіки і жінки. І було кілька моментів, коли музика була настільки красивою, що аудиторія переповнена емоцією - вірити мене, сльози заповнили очі не тільки жінок. Ця краса є гарною причиною крі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.