Алмаз

А. С. Пушкін, звичайно, знає все. Тексти пісень, а це означає: І я скажу вам правду. Рибалка і риба. Ця історія стала буквально іншим днем в Китаї. На острові Хайнань. Ведуться старим чоловіком, який отримав назву Chen Xiao Lin. Fisherman. Не має старої жінки. Бо він був здивований довго. Він робить живу рибу. Вирушає на старому човні рано вранці в рідному Південно-Китайському морі, кидає сітку і чекає. З чим вона прийде: з ловом або, як в казці, з грязею моря.

Якщо з рибою, то наводиться пластина локшини для старого чоловіка і бензинового двигуна. І якщо ні, то оболонки, які іноді спіймані в грязі, можна спробувати продати туристів. І тепер, як я сказав, що другий день старий чоловік вийшов в море і кинув сітку. Я не знаю, якщо це було вперше або третій раз, але я отримав рибу. Не просте, але золото.

Не в чарівному розумінні, але в дуже рідкісному сенсі, на межі повного зникнення. Її назва - Багаба. І це цінується в китайській традиційної медицини для його купання сечового міхура, ліки від якого дуже ефективний при лікуванні різних захворювань серця і легенів. А Чен Цсяо Лін продала його на аукціоні — увагу! — за майже 500 тис. дол.

І з грошима вже дивилися на новому човні - швидко і з механічною лебідкою для підйому сітки. Це те, що ця риба вийшла, золото, охолоджувач, ніж в казці.