Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Це бідна риба не могла купатися самостійно. Це те, що власник зробив для свого улюбленого.

Ви, мабуть, знаєте майже серцем, доброю казкою про золоті риби, які надали побажання. Однак в реальному житті часто буває, що наші менші брати потребують допомоги собі. Якщо ви коли-небудь мали вихованця, ви повинні зрозуміти, що це так, коли ваш чотириногий друг раптом загиблий. Ви отримуєте все, і ви готові допомогти чотириногові при будь-якій вартості.

Складання і складання деяких любителів тварин не знає меж. Ця бідна золота риба через хворобу плавального міхура не може залишитися плавкою. Тоді її власник прийшов з блискучою ідеєю - зробити коляску своїми улюбленими. Все, що йому потрібно, був звичайний винний корк, з яким був любий чоловік придумав особливу опору. Цей розумний пристрій допомогло залишатися в воді вертикально.

Життя цієї риби збереглася звичайною пробкою з вина.

Так звана коляска допомагає малюку триматися в воді вертикально.

р.

У зв'язку з хворобою плавленням сечового міхура риба не може зберігати баланс у воді і, власне, не могла б купатися.

Варто відзначити, що ветеринарні вироби з усього світу вже давно використовують такі пристрої.

Власник риби розмістив відео свого улюбленого на YouTube і написав коментар до нього: «Я знаю мій золоті рибки виглядає трохи смішний, але це принаймні краще, ніж лежачи на дні акваріума в будь-який день. й

Подивіться на цю акваріумну королева. Насолоджуйтеся плаванням!

Деякі люди знають, як поділитися своєю любов'ю все навколо них, чи є людина, собака або невелика риба. Може бути, якщо ми навчимося бути добрим, світ буде трохи краще. Поділіться цим прекрасним прикладом людства з друзями.

за допомогою igenno ru