Бажаю тебе!

Бажаю тебе!

- шлюбний статус? - Строго попросив рибу від старого чоловіка.
- Widower. - Стара людина відповів. - Два роки тому.
Риба зважена рельєфом. - Повне медичне страхування, пенсії та постійне рибальство?
до Стара людина подряпинила спину голови, але відразу ж захопила - І чому ви вирішили, що стара людина потрібна так мало для щастя? Я з дати? Що потрібно? Радість лише отримувати гроші на ліки та рибу?
до Що ще ви хочете, старий чоловік? - Куряче риба - Група підтримки Бразильської баскетбольної команди? 20 мулаттос?
до Принаймні! Стара людина кип'ятила - хочу двадцять мулатрів.
- Гей. І отримай ерекцію?
- Зареєструйся! Такі слова до старого чоловіка! Тепер вимкніть блокнот. Написати Що я хочу. Ви пишете? Світ відомий! Абсолютно! І без будь-яких хитрощів, таких як «Дуже людина, яка випустили птаховий потік»! Про нас
«Пенсіонер відхилив сексуальний загарбник Дженніфер Лопес!» рибу недбала.
- Хто? - Стара людина попросила підозро - Яка леза?
- Самоочищення вухо від джемів трафіку - риба, написана в блокноті - Зверніть увагу! Скажіть подякувати Вам за не "Анотний епізод у справі Майкла Джексона". А що?
Я хочу бути президентом Болівії! Стара людина - сказав він
- Довга! - Риба дивилася - Дженніфер Лопес, щоб я перехрестився тоді? Чому потрібна Болівія?
- Я ніколи не був там. Зелені гори, 500 років без війни. Шоколад смачний. Я піду до могили пастора Schlag ...
- Всі права. Швейцарія була непристойна. – приурочена риба – Опишіть більше знань географії та історії.
І я хочу, щоб піти назовні, і кожен навколо мене, як, "Дуже !!!" Старший! чи ні... Не так... «Старий очищений!» і дівчата до мене – поофія, поофія – біг. "Автограф мене!" Я вже давно мріяв про автограф! А тролейбус зупиняється, і водій звідти каже: "Звідси тут!" Я даю старий чоловік їздити. Безкоштовно! Бо він заслугував!
- Російські в Швейцарії, тролейбуси там ... - не встигли писати рибу - Не частини!
до Так, так! Я хочу, щоб ніхто не був! І відкинути тридцять років! І до брів, чорні очі, чорні... Ноп. Ніяких босонів.
- Особа кавказької національності - писав рибу.
до І щоб висота - принаймні метр до вісімдесяти. І люмбрія бджоли по всьому тілу. На твій плеч! Як Predator і Schwarzenegger! І чорний ремінь в Taekwondo! Голі пальми на рейки - Крупно навпіл! І щоб Біллгати кожен день, щоб мені на килимі - щоденне надходження до руки. І я можу його впоратися. І погрожував він пальцем, "Робота, глусть!" Боже заборонено! Пенні! Отримайтеся тут! І він посміхається, витирає свої окуляри, потіє страхом і живцями «Не в житті!»
- Зачекайте, чекайте, чекайте.
- Ти, ти каву! І я хочу піти, і у мене є ангели, що обпікають крихтами від моєї долоні! Це свого роду servile. Ви повинні Послухай вас, wobla в потенціалі - Я повинен розуміти мову тварин і птахів, і вони обійми мене. Я хочу, щоб я мав гіпноз і можливість запропонувати! Так що я прийшов, я захоплюся в очі і «Див Бабло і забув мене прямо!» І з фото. І без фото. Так само подумайте, що "Буш тепер під час офіційного візиту з Jacquirac було ослаблено подушку!" - поверніть на телевізор, і вони вже танцюють. І так, що протягом років я не можу їсти, не спати, не пити, не дихати - і принаймні я не можу. Навіть так, щоб протягом років не мити, а шкарпетки не стержуть і віолетки з них. Я хочу, щоб я міг літати. Включаючи простір і FTL. До далеких планет - відчуження жінок! Миттєві перевезення на будь-яке місце, яке ви хочете! І каша без грудок! І ліцензія, яку я хочу! І миттєва смерть на місці в разі неслухняності або вирощеного слово! А дерев'яний кінь в природному ріст!
- Я впав в мій дитинства! - подрібнити рибу - Ізігель повністю? Де я знайшов такий кінь? Зареєструйся! рибу розсмоктують і перетворилися в wobla.
- Манда. Старий чоловік сказав, і пішов, щоб отримати пиво.

(фраміч)

Джерело: