727
Скільки грошей?
р.
- Я запитав, все одно погано розуміння абсурдності такого питання.
- Я даю її за миш, він сказав.
Я шукав його лякати. Він був звичайним чоловіком в темному пальто і шапці. На носі сіли круглі склянки, за келихами були круглі очі. Здавалося б дуже чесні очі.
"Пунк!" Думаю. - Це просто жарт. Побачимо, як закінчиться весь сюжет.
Я подарував йому три рублів і забрав п'ять.
до Спасибі, він сказав спокійно.
до Не бути, я сказав. - Завжди щасливий. Ні більше А?
- Ні! Він зважився. - П'ять пішли. Є десять, але дорогий...
- Скільки? - Цікаво.
- Сім рублів! Він сказав, що номер, подивився на мене, і відразу отримав краще: Я подарую їй шість.
- Я сказав, і я пішов в свій гаманець.
Я подарував йому п'ять і рубля, він подав мені десятку рубців паперу. «Я оглянув її ретельно. Десять років! Всі водяні знаки, всі лінії на місці. Чисті не підроблені.
«Що пекло?!» Я зловив психічно. - Він не п'яний.
до О, подивіться, у мене є п'ять! Він відповідав радості. Вас цікавить... Ви хочете траншею?
- Нудота! Я погодився, пацієнт чекав на цю комедію.
Проведено обмін. Він дав мені п'ять.
до Ви не продаєте грішники? він запитав.
- Скільки ви платите за них?
до Так, рубль для трешника здається просто правою, я сказав, що хряще, відчуваю, що стрибок з'явився в горлі.
- З задоволенням він був радий. - Візьміть обидва з них.
Він подав мені шість рублів і взяв два.
Його обличчя світиться з щастям.
- Я не продаю, він сказав, але, як вони кажуть, обставини вимушені: гроші потрібні.
У цей час гальмівні виготовлені і білий автомобіль з червоним хрестом припинили біля нас. З'явився лікар і дві молоді медсестри.
Побачивши їх, людина в шапці хоч якось відразу злий, смажений сумно і пішов, щоб зустрітися з ними.
до Що ви, мій дорогий? лікар сказав з посміханням. - І знову, потім?
- Я не можу! Людина в капелюшній хрящі. - Я не можу !!!
І дурно потрапив в машину.
- Візьміть його! Я сказав і подав лікаря гроші. - Це його... Як пекло не знаю, що це було психічно хворим?
- Гострий психоз! лікар сказав. - Депресія!
- Чому у нього є? він запитав.
до Він письменник, лікар сказав. - Новатор. Він опублікував новий роман. Подумайте про три пені, і є книга... Це його слава і катування ... Плата продає ...
- Я зважився і пішов.
Я прогулявся по вулиці і подивився на ноги. Я був в поганому настрої. Весь час я пам'ятав його круглі окуляри, за якими були круглі очі. І його голос запам'ятався: тихий, злегка хрящий. І сором'язлива посмішка.
І з яких причин я пам'ятаю мій дослідницький інститут. І розвиваю проблему. І присуджено мене в кінці кварталу. І відразу щось захопився в грудях, і дзвіночок в голові.
Я припинив перший пасер-by і, прокочуючи п'ятирядну частину паперу в кишеню, тихо просили: "Ви купуєте його?" . ?
(Григори Горін) "Як багато грошей?"
--img2---
- Я запитав, все одно погано розуміння абсурдності такого питання.
- Я даю її за миш, він сказав.
Я шукав його лякати. Він був звичайним чоловіком в темному пальто і шапці. На носі сіли круглі склянки, за келихами були круглі очі. Здавалося б дуже чесні очі.
"Пунк!" Думаю. - Це просто жарт. Побачимо, як закінчиться весь сюжет.
Я подарував йому три рублів і забрав п'ять.
до Спасибі, він сказав спокійно.
до Не бути, я сказав. - Завжди щасливий. Ні більше А?
- Ні! Він зважився. - П'ять пішли. Є десять, але дорогий...
- Скільки? - Цікаво.
- Сім рублів! Він сказав, що номер, подивився на мене, і відразу отримав краще: Я подарую їй шість.
- Я сказав, і я пішов в свій гаманець.
Я подарував йому п'ять і рубля, він подав мені десятку рубців паперу. «Я оглянув її ретельно. Десять років! Всі водяні знаки, всі лінії на місці. Чисті не підроблені.
«Що пекло?!» Я зловив психічно. - Він не п'яний.
до О, подивіться, у мене є п'ять! Він відповідав радості. Вас цікавить... Ви хочете траншею?
- Нудота! Я погодився, пацієнт чекав на цю комедію.
Проведено обмін. Він дав мені п'ять.
до Ви не продаєте грішники? він запитав.
- Скільки ви платите за них?
до Так, рубль для трешника здається просто правою, я сказав, що хряще, відчуваю, що стрибок з'явився в горлі.
- З задоволенням він був радий. - Візьміть обидва з них.
Він подав мені шість рублів і взяв два.
Його обличчя світиться з щастям.
- Я не продаю, він сказав, але, як вони кажуть, обставини вимушені: гроші потрібні.
У цей час гальмівні виготовлені і білий автомобіль з червоним хрестом припинили біля нас. З'явився лікар і дві молоді медсестри.
Побачивши їх, людина в шапці хоч якось відразу злий, смажений сумно і пішов, щоб зустрітися з ними.
до Що ви, мій дорогий? лікар сказав з посміханням. - І знову, потім?
- Я не можу! Людина в капелюшній хрящі. - Я не можу !!!
І дурно потрапив в машину.
- Візьміть його! Я сказав і подав лікаря гроші. - Це його... Як пекло не знаю, що це було психічно хворим?
- Гострий психоз! лікар сказав. - Депресія!
- Чому у нього є? він запитав.
до Він письменник, лікар сказав. - Новатор. Він опублікував новий роман. Подумайте про три пені, і є книга... Це його слава і катування ... Плата продає ...
- Я зважився і пішов.
Я прогулявся по вулиці і подивився на ноги. Я був в поганому настрої. Весь час я пам'ятав його круглі окуляри, за якими були круглі очі. І його голос запам'ятався: тихий, злегка хрящий. І сором'язлива посмішка.
І з яких причин я пам'ятаю мій дослідницький інститут. І розвиваю проблему. І присуджено мене в кінці кварталу. І відразу щось захопився в грудях, і дзвіночок в голові.
Я припинив перший пасер-by і, прокочуючи п'ятирядну частину паперу в кишеню, тихо просили: "Ви купуєте його?" . ?
(Григори Горін) "Як багато грошей?"
--img2---