50 т замість 20.

Драйвери важкого вантажного транспорту втекти з автомобілів до переправи точки контролю ваги. Регіональний державний інспектор з питань дорожнього руху просить власника компанії - ТОВ «Верхній Пишмінськ Альтаїр» - зняти обладнання з дороги.

У суботу 20 грудня в колонці 33 Renault Premium вантажівки з напівпричепом Schmitz пройшли через точку контролю ваги, розташовану на 155 км від автомагістралі Єкатерінбург-Нижний Такіл-Серов. Як пояснили «ДорІнфо» в пропагандному відділі Свердловської ДАІ, транспорт був завантажений рублом.
Ім'я *

У першому десятку вантажних автомобілів, які пройшли контрольну точку, розкривають попередню частину 2,5 рази більше, ніж нормаль: замість 20 тонн в кузовах, дроблений камінь вагою понад 50 тонн перевозиться.
Ім'я *

Драйвери великогабаритних вантажів видаються штрафом 22,5 тис. рублів. Незабаром екскаватор поїхав до важкої в'язниці, які перевантажують надлишок рубців. В органах кожної з десятих вагонів залишилися близько 18 т. Після того, як вони вільно пройшли контроль ваги і пішли на їх призначення.
Але з рештою 23 вантажних автомобілів прибули трагікомічна ситуація. Драйвери, ймовірно, усвідомлюють перевантаження і подальші санкції про порушення трафіку, припарковані на бордюрі і залишають кабіни автомобілів.
Сьогодні, 26 грудня, 23 трактори стоять на 155 км Єкатеринбургу – Нижній Тагиль – Серовське шосе. Важкі вантажівки вузькі дороги, погіршують видимість поздовжнього профілю дороги і захищають життя і здоров'я учасників руху, зазначена ДАІ.
У Свердловській області офіційно зверталися до власника великогабаритних вантажів - ТОВ « Altair» - з закликом повернути водіїв автомобілям і звільнити проїзд.
У той же час Державний інспектор дорожнього руху зазначив, що безпека стоячих вагонів забезпечується обов’язковими нарядами ДПС. Хоча це не частина обов'язків поліції.