546
17 саркатичних і цинічних жартів для дорослих
Веб-сайт Він розповідає жарти, гумор якого дуже саркастика, і навіть десь цинізм, але все розуміємо все. - Доктор, допомогти мені, я безпліддя!
до Як ви знаєте?
до Це спадщина.
- Значення?
до А мій дід не мав дітей, мій батько не мав дітей.
до Де ти?
- З Воронеж.
~~~~~
- Ваша найбільша слабкість?
- Я вірно інтерпретую семантику питання, але ігнорую його сутність.
- Чи можна ви дати нам приклад?
- Ви можете.
~~~~~
, м. Київ
~~~~~
Були половили три індіанці: голова племени, простий індійський і індіанський прізвисько орел очей, заблокували їх в ячмінь і кладуть охоронців. День проходить, другий проходить, на третій день індіанці покрили.
Поцікавити їх і попросити, як вони змогли втекти. Головне відповів: «Ми сидимо на день, сидимо на інший день, і на третій день очі Орел помітив, що баран не мав стіни. й
~~~~~
Київ. Автобус. До самотнього сісти, сумний, втомлений київською жінкою звертається чоловік:
- Доде па?
Все золото в світі не блискуче, ніж це в даний момент! Українська Справжня французька Над сірими днями! Добро, українські чоловіки з хокею, риболовлею та скатертими шкарпетками. Тепер буде шампанське і танго біля підніжжя Ейфелевої вежі, Сонячне біле море. І, звичайно, Chanel ... Але! Але я хочу сказати щось!
- Пардон мені, сер! Kes ke se?
до Автобус, я кажу, перед Депа?
~~~~~
Коли Вася потрапила в бій і отримала кулак на обличчі, він відразу пам'ятав все батько навчився.
Але можливість курити свинину, на жаль, не було корисною в цій ситуації.
~~~~~
, Україна
~~~~~
Перші земляні землі на Марсі. Дослідник дивиться на аналізатор повітря і щасливо каже:
до Це повне кисню, достатньо для дихання і опіку! Приходьте!
Зняти коробку матчів, вийняти матчу, збирайтеся вирізати, а потім з-за бульдера поповнився блакитним рум'яном і шаутами: "Не!"
Астронаут кидає матч в лямці, аборігін приховує.
- Ретельно! капітан каже досліднику. Чи існують горючі гази в атмосфері?
Рецензент перевіряє аналізатор.
до Тексти пісень, а це означає: Немає нічого, я все ще спробувати, він говорить і витягує матч знову.
З-за болів, натовпу Мартинів, під керівництвом лідера, який поодинці одягається в довгий білий роб, стрибає, і хоруські шути "Но!", відкинувши руки.
- Може бути грунт тут виготовлений з горючих матеріалів і вони бояться вогню?
до Ось такий же грунт, який був на посадковій ділянці, об'єкти дослідника. - Не зловив вогонь від двигунів.
Помилкуючи матч. Це горіння. Ніщо не збирається.
Мартини перетворюються і йдуть.
- «Чи не зламав тебе матч? й
Лідер, повертаючи навколо, сказав він:
- Це Шаббат!
~~~~~
Білявка йде навколо ринку і бачить чоловіка, що продає яблуні кістки. Блондинка (з посмішки):
до Так, будь-який купуйте свої кістки?
до Звичайно, яблуні кістки підвищують інтелект!
- Як це?
до Але ви будете купувати і дізнатися, 200 рублів за десятку.
Білявка купила десятки, ate і Вона сказала,
- Людина, я можу купити 10 кг яблук на 200 рублів, і є багато насіння.
- Ви бачите, вони отримали смарт.
- Дайте мені ще десять!
~~~~~
Командор показує солдатам новий танк.
- Ось, товари, це новий секретний резервуар. Петров.
- Я
- Підйом бака.
Петров відштовхує, не піднімається.
- Ні ліфтинг!
- Сидоров, допомога Петров.
Спробувати разом, однакова ситуація.
- Ні ліфтинг!
- Іванов, допомогти мені.
A трійка. Вони не можуть підніматися.
до Ви не можете піднімати його, Comrade Commander!
- Ну, що ти хочеш? Форти-швидкість тонн!
~~~~~
Степанич, давайте ключ до 173.211.101.14!
AAAAB3NzaC1yc2EA AAADAQABAAABAQCSV tExZCv4TognFVHmYlIxy nyImMk8PtNgPB9T17E8 vAcnYyzf3qZZn4GpAf
~~~~~
~~~~~
Представництво Ізраїлю говорить на зустрічі ООН.
- До того, як я почав, він каже, що я хотів би взяти трохи історії. Після того, як час, Мойсей привели своїх людей через пустелю. Він був дуже гарячим і всім був
Потім мозаїки вражають скелястою горою з колективом, і перетворили в озеро. Єврейські люди відвертають воду, а Мойсей відняв свій одяг і вирушив в озеро і лазень. Коли він вийшов з води, його одяг не на березі. Безперечно вкрадені Арабами.
- Блатенська брехня! Палестинська влада говориться, стрибнув. Не було арабів.
до Це право, ізраїльський представник. Це де я хотів би почати своє мовлення.
~~~~~
до І цар голий! закоханий хлопчик.
Але ніхто не відповів, бо був тільки хлопчик і цар в кімнаті.
~~~~~
У базарі вірмен продає свинину. Чоловік підходить:
- Скільки свинини?
Вірменська:
- Смут! Отримай деякі джулі свинини, свіжі, соковиті, збір винограду! Вечірні труси!
Людина:
до Що ви їсти?
Вірменська:
- Слух, хліб, вершкове масло, ікра, хороша свинина, все найкраще харчування!
Людина:
- Ви знаєте, насправді, я з органів (показання xiva), країна голодує, і ви годуєте свину ікру і вершкове масло!
Вірменська:
- Смут! Візьміть п'ять кілограмів, візьміть десять, n.e. вбити мене, дайте мені торгівлю!
Людина займає п'ять фунтів, листя. Ще один хлопець підходить:
- Скільки свинини?
Вірменська:
З повагою Розслабляюча свинина, двадцять рубців у всьому, візьміть її! Груга соковита, смачна, палички хороша!
Людина:
до Що ви їсти?
Вірменська:
- Слух, паливна олія, тирси обсмажені, в сміттєвому відвалі, що і обсмажені.
Людина:
- Ви знаєте, що я насправді від санітарної клініки!
Вірменська:
- Візьміть п'яту, кілограм, не вбити мене, дайте мені торгівлю!
Людина бере свинину, листя. Третій хлопець підходить:
- Скільки свинини?
Вірменська:
- П'ятий рулет! Зайдіть! Добрий, соковитий, смачний! Подивіться на цю рожеву свинину!
Людина:
до Що ви їсти?
Вірменська:
- Я подарував йому кільце, він пішов до самої їдальні. Я знаю, що я знаю.
~~~~~
~~~~~
Jew отримав роботу в Vneshexport. Вони не люблять його дуже багато і вирішили позбутися від нього, даючи йому неможливе завдання. Продається Англія на продаж Запорожець. Через місяць він укладає контракт на постачання великої партії Запорожець.
Японія. Мета - продати радянські калькулятори. 6 місяців: великий контракт на постачання калькуляторів в Японію. Всі подряпини перетворюються і думають про відправлення її в Африку, до еквататора, до дикої країни, продають хутро. За рік, без слуху, без духу. Кожен зважений рельєфом - зникне. Але він приїжджає. Засмаглий і з контрактом на постачання великої партії хутра.
Все в шоку і починає запитати, як він зумів відтягнути його все.
- Проста в Англії. Просто прибув, ходячись по вулиці, стикався з типовим єврейським обличчям. Ми сказали hello, зустрівся, розмовляли. Я зустрівся з правими людьми, пішов до своїх лобістів у парламенті.
Знаходилося важко знайти єврей в Японії. Але коли він знайшов, зустрівся, він вивів правого народу, виходив до народу в уряді, пропустив закон.
І в Африці проблема не так багато знаходженню євреї як створення парламенту і уряду. А потім це просто.
Пикабу.ru/story/anekdotyi_kategorii_b_63_4512538
до Як ви знаєте?
до Це спадщина.
- Значення?
до А мій дід не мав дітей, мій батько не мав дітей.
до Де ти?
- З Воронеж.
~~~~~
- Ваша найбільша слабкість?
- Я вірно інтерпретую семантику питання, але ігнорую його сутність.
- Чи можна ви дати нам приклад?
- Ви можете.
~~~~~
, м. Київ
~~~~~
Були половили три індіанці: голова племени, простий індійський і індіанський прізвисько орел очей, заблокували їх в ячмінь і кладуть охоронців. День проходить, другий проходить, на третій день індіанці покрили.
Поцікавити їх і попросити, як вони змогли втекти. Головне відповів: «Ми сидимо на день, сидимо на інший день, і на третій день очі Орел помітив, що баран не мав стіни. й
~~~~~
Київ. Автобус. До самотнього сісти, сумний, втомлений київською жінкою звертається чоловік:
- Доде па?
Все золото в світі не блискуче, ніж це в даний момент! Українська Справжня французька Над сірими днями! Добро, українські чоловіки з хокею, риболовлею та скатертими шкарпетками. Тепер буде шампанське і танго біля підніжжя Ейфелевої вежі, Сонячне біле море. І, звичайно, Chanel ... Але! Але я хочу сказати щось!
- Пардон мені, сер! Kes ke se?
до Автобус, я кажу, перед Депа?
~~~~~
Коли Вася потрапила в бій і отримала кулак на обличчі, він відразу пам'ятав все батько навчився.
Але можливість курити свинину, на жаль, не було корисною в цій ситуації.
~~~~~
, Україна
~~~~~
Перші земляні землі на Марсі. Дослідник дивиться на аналізатор повітря і щасливо каже:
до Це повне кисню, достатньо для дихання і опіку! Приходьте!
Зняти коробку матчів, вийняти матчу, збирайтеся вирізати, а потім з-за бульдера поповнився блакитним рум'яном і шаутами: "Не!"
Астронаут кидає матч в лямці, аборігін приховує.
- Ретельно! капітан каже досліднику. Чи існують горючі гази в атмосфері?
Рецензент перевіряє аналізатор.
до Тексти пісень, а це означає: Немає нічого, я все ще спробувати, він говорить і витягує матч знову.
З-за болів, натовпу Мартинів, під керівництвом лідера, який поодинці одягається в довгий білий роб, стрибає, і хоруські шути "Но!", відкинувши руки.
- Може бути грунт тут виготовлений з горючих матеріалів і вони бояться вогню?
до Ось такий же грунт, який був на посадковій ділянці, об'єкти дослідника. - Не зловив вогонь від двигунів.
Помилкуючи матч. Це горіння. Ніщо не збирається.
Мартини перетворюються і йдуть.
- «Чи не зламав тебе матч? й
Лідер, повертаючи навколо, сказав він:
- Це Шаббат!
~~~~~
Білявка йде навколо ринку і бачить чоловіка, що продає яблуні кістки. Блондинка (з посмішки):
до Так, будь-який купуйте свої кістки?
до Звичайно, яблуні кістки підвищують інтелект!
- Як це?
до Але ви будете купувати і дізнатися, 200 рублів за десятку.
Білявка купила десятки, ate і Вона сказала,
- Людина, я можу купити 10 кг яблук на 200 рублів, і є багато насіння.
- Ви бачите, вони отримали смарт.
- Дайте мені ще десять!
~~~~~
Командор показує солдатам новий танк.
- Ось, товари, це новий секретний резервуар. Петров.
- Я
- Підйом бака.
Петров відштовхує, не піднімається.
- Ні ліфтинг!
- Сидоров, допомога Петров.
Спробувати разом, однакова ситуація.
- Ні ліфтинг!
- Іванов, допомогти мені.
A трійка. Вони не можуть підніматися.
до Ви не можете піднімати його, Comrade Commander!
- Ну, що ти хочеш? Форти-швидкість тонн!
~~~~~
Степанич, давайте ключ до 173.211.101.14!
AAAAB3NzaC1yc2EA AAADAQABAAABAQCSV tExZCv4TognFVHmYlIxy nyImMk8PtNgPB9T17E8 vAcnYyzf3qZZn4GpAf
~~~~~
~~~~~
Представництво Ізраїлю говорить на зустрічі ООН.
- До того, як я почав, він каже, що я хотів би взяти трохи історії. Після того, як час, Мойсей привели своїх людей через пустелю. Він був дуже гарячим і всім був
Потім мозаїки вражають скелястою горою з колективом, і перетворили в озеро. Єврейські люди відвертають воду, а Мойсей відняв свій одяг і вирушив в озеро і лазень. Коли він вийшов з води, його одяг не на березі. Безперечно вкрадені Арабами.
- Блатенська брехня! Палестинська влада говориться, стрибнув. Не було арабів.
до Це право, ізраїльський представник. Це де я хотів би почати своє мовлення.
~~~~~
до І цар голий! закоханий хлопчик.
Але ніхто не відповів, бо був тільки хлопчик і цар в кімнаті.
~~~~~
У базарі вірмен продає свинину. Чоловік підходить:
- Скільки свинини?
Вірменська:
- Смут! Отримай деякі джулі свинини, свіжі, соковиті, збір винограду! Вечірні труси!
Людина:
до Що ви їсти?
Вірменська:
- Слух, хліб, вершкове масло, ікра, хороша свинина, все найкраще харчування!
Людина:
- Ви знаєте, насправді, я з органів (показання xiva), країна голодує, і ви годуєте свину ікру і вершкове масло!
Вірменська:
- Смут! Візьміть п'ять кілограмів, візьміть десять, n.e. вбити мене, дайте мені торгівлю!
Людина займає п'ять фунтів, листя. Ще один хлопець підходить:
- Скільки свинини?
Вірменська:
З повагою Розслабляюча свинина, двадцять рубців у всьому, візьміть її! Груга соковита, смачна, палички хороша!
Людина:
до Що ви їсти?
Вірменська:
- Слух, паливна олія, тирси обсмажені, в сміттєвому відвалі, що і обсмажені.
Людина:
- Ви знаєте, що я насправді від санітарної клініки!
Вірменська:
- Візьміть п'яту, кілограм, не вбити мене, дайте мені торгівлю!
Людина бере свинину, листя. Третій хлопець підходить:
- Скільки свинини?
Вірменська:
- П'ятий рулет! Зайдіть! Добрий, соковитий, смачний! Подивіться на цю рожеву свинину!
Людина:
до Що ви їсти?
Вірменська:
- Я подарував йому кільце, він пішов до самої їдальні. Я знаю, що я знаю.
~~~~~
~~~~~
Jew отримав роботу в Vneshexport. Вони не люблять його дуже багато і вирішили позбутися від нього, даючи йому неможливе завдання. Продається Англія на продаж Запорожець. Через місяць він укладає контракт на постачання великої партії Запорожець.
Японія. Мета - продати радянські калькулятори. 6 місяців: великий контракт на постачання калькуляторів в Японію. Всі подряпини перетворюються і думають про відправлення її в Африку, до еквататора, до дикої країни, продають хутро. За рік, без слуху, без духу. Кожен зважений рельєфом - зникне. Але він приїжджає. Засмаглий і з контрактом на постачання великої партії хутра.
Все в шоку і починає запитати, як він зумів відтягнути його все.
- Проста в Англії. Просто прибув, ходячись по вулиці, стикався з типовим єврейським обличчям. Ми сказали hello, зустрівся, розмовляли. Я зустрівся з правими людьми, пішов до своїх лобістів у парламенті.
Знаходилося важко знайти єврей в Японії. Але коли він знайшов, зустрівся, він вивів правого народу, виходив до народу в уряді, пропустив закон.
І в Африці проблема не так багато знаходженню євреї як створення парламенту і уряду. А потім це просто.
Пикабу.ru/story/anekdotyi_kategorii_b_63_4512538
20 прохолодних котів, які були фотографовані в цей момент!
Ці 10 акторів вирішили на відчайдушних ролях змінити втомлений образ. І це те, що сталося!