Школа в СРСР.

Натхнений цією темою: Одноразовий період відпочинку в Москві

Я пішов до школи в 1989 році, в звичайному сільській школі в Нахабіно.
Школа була нова, тільки рік.

Від школи до будинку близько 3,5 км, 2 з них можна приймати автобусом, якщо він прогулявся. Спочатку я був прийнятий з школи, мій дід, потім мій бабуся, потім мій бабуся пішов до лікарні, і мій дід не завжди встиг забрати мене.

Моя мама пішла на роботу після постанови, і я все-таки довелося сидіти з моєї молодшої сестри. Наш будинок в с., в той час не був газ, його привозили до газообміну в циліндрах. Постріл з деревою та вугільною. Вода з колодязя, відро перетягається в бак, добре знаходиться біля будинку. Моя сестра і я був вдома разом.

У першому класі ми зробили коло англійської, найбільш елементарний рівень. Моя мама приймала мене на нього, він був після школи в 4 я думаю або 5, так що я стромпед додому, як правило, на нозі, потопила плиту, поховала сестра, копала себе, зробив свою домашню роботу, і сплетіти до школи англійською мовою.

У другому класі англійська була окрема тема, ми навіть пройшли іспит при передачі до п'ятого класу. Деякі з нас залишилися в нормальній групі, де вчителі змінилися кожні два роки, і кожен раз вони почали вивчати нові слова і алфавіт. У другій групі викладач був однаковим, суворим, предмет був поглиблений, в 9 класі почався університетська програма.

Найближчі друзі проживали в мальовничій місцевості, приблизно в 3 км. Так вони ходили з ними тільки на шляху до дому, вони також мали сестри, а особливо не встигли битися по сусідніх селах. В основному він ходив з сестрою, на зиму він прокинувся, печери викопували в снігохідних крадіжках, а піч була потоплена, щоб будинок не замерзла. Коли було теплим, їзда велосипеда, їзда до лісу, як походи, дійсно не ходило далеко.

Моя мама допомогла з уроками в першому класі, потім зробила все себе. Спочатку вона спробувала допомогти мені з англійською, але її німецьке почуття не було. Іноді мій тато допоміг фізики.

У той же час у нас були кози та курчати. Я використовую для годування своїх батьків. Плюс сад, хоча це було більш літом. З 8-го класу ми пішли на полях колхозів, допомагали вилучити бджіл корму, щорічно протягом двох тижнів ми перебували в полях.

Ми відпочивали в кварталах, ніхто не зажадав, як ми були, і коли ми хотіли б розслабитися і як часто. Не було комп'ютерів, просто телевізор, відео та dandy.

Я почав будувати перший комп’ютер після 9 класу. Влітку з працівником продається морозиво на поїздах в неділю. Я допомогла здійснити коробки і продаляв їх. З цими грошима я побудував мій перший комп'ютер. Не монітором мій мама дав мені на день народження через рік.

Вивчився добре, без трьох, п'яти і чотири, приблизно однаково, пішов на електрику в математику один раз на тиждень. У 11-му класі у вихідні я пішов до підготовчих курсів в МАЙ, майже весь рік я не мав вихідних, крім свят.

Я не думаю, що ми працювали занадто важко, ми маємо достатньо часу, щоб піти і грати. Ми не мали багато речей, і це було і не обов'язково в принципі, зараз це все більше, батьки вибирають відпустки шляхом голосування, переробляючи все не зрозуміло, що вони потрібні.