1635
ЯКТО: Ваш бізнес в США з Росії
На жаль, багато хто з нас хоч раз думали самі: «Дамн це, і пощастило цих американців!» Це стосується багатьох речей, від магазинів з доставкою «тільки в 48 континентальних штатах» до досить серйозних угод, які розбилися тільки через потенційний клієнт в Сполучених Штатах категорично небажано боротися з іноземцями.
У статті я спробую виділити процес створення і введення американської корпорації для мешканця РФ. На жаль, багато фактів для американців здаються тривіальні, але для мешканця Росії все складніше. Не кажучи вже, це батьківщина, син. Давайте мені зробити бронювання прямо зараз - я зробив все це більш ніж 2 роки тому, тому деякі деталі не можуть бути досить актуальні. Але нічого не змінилося принципово.
Корпорація США = Делавер офшор? Про нас Перша історія. Я шукав компанію в США, щоб продати експертизу та мозку російських програмістів. Є багато клієнтів в штатах, які просто не хочуть фокусувати голову. Вони не хочуть платити за кордон, вони не хочуть мені з такими послугами, як Payoneer, вони хочуть оплатити стабільно з кіптявою або навіть з ACH/check. Перше, що я зробив, звичайно, було шукати «Розробні офшори» на всіх вухах, які якось пов’язані з бізнесом в Росії. Я відразу відкочував пучок плутаниної та суперечливої інформації, зменшеної до простого резюме: ви кілька тисяч доларів США, ми є чудовою компанією, яка абсолютно безподаткова, оскільки держава Делавер є офшором! І не звітуйте! Тексти пісень, а це означає: І ми дамо вам красиву печатку і форми! А рахунок відкриється, однак, з якихось причин тільки в Литві або десь в середині ніде.
У мене є внутрішня цензура, яка працює над такими пропозиціями. Так я відразу пішов до того ж пошуку, тільки англійською мовою. А - О, диво! - немає офшорів. Я дізнався, що я повинен бути очікуваний... Що не існує офшорів у такій серйозній економіці, як Сполучені Штати Америки, що там не існує безподаткових юрисдикцій, що податкова звітність повинна бути подана всім, що Delaware цінується в Сполучених Штатах не за низькі податки (які не на всіх найнижчих навіть в Сполучених Штатах), але особливо добре розвинених державних законів щодо функціонування корпорацій.
Отже, це прийнято рішення, «офшорні» боки, ми реєструємо себе!
Засновники Російської Федерації є тільки громадянами Російської Федерації, ніхто не має дозволу на проживання або право на роботу в США, всі на території Російської Федерації. З цим переліком засновників можна зареєструвати тільки один тип компанії - C Corporation. Це найбільш поширена корпорація, аналог ТОВ або ВАТ на головній системі оподаткування. Є кілька інших варіантів для американських мешканців, але... ми не дбаємось.
Дивитися на податковій системі C Corp. У Сполучених Штатах, IRS правила оподаткування. Достаток корисної інформації можна відповідати на сайті http://irs.gov/. Основні податки, які ми стикалися, є двома: податок на прибуток та податок з продажу.
Податок на прибуток. Ну, ви повинні зробити гроші першим. А потім звітуйте його. Шукаю вперед, це не те ж, що вона виходить. Я хотів би платити менше, якщо це можливо. Податок з корпоративного доходу складається з 2 частин, федеративних, які однакові для всіх, а частина держави, яка в кожному державі має власний.
Федеральний податок на прибуток сплачується наступним чином: 15% на перший $ 50 000 від податку на прибуток, 25% на наступні $25,000, і 34% на все інше. Додаткова плата 5% встановлюється на доходи від $100,000 до $335,000. Я буквально готовий платити 35%, дайте мені когось замість $ 335,000 прибуток 8-
Податок доходів також збирається державою, в якій компанія є резидентом. Це не тільки місце реєстрації, але й місце, де працює компанія. До речі, така ж компанія може бути резидентом в декількох штатах... добре, нам не потрібно, щоб, неприпустимо. Тарифи з податку на прибуток залежать від держави до держави. Трохи задоволення: Delaware має одну з найвищих ставок: 8.7 відсотків. Це вітальне доповнення до федерального 34%! Але є Невада і Wyoming, які нічого не хочуть від бідного купця - bet 0!
Зробіть замітку.
Давайте подивимося на податок з продажу / використання.
Це податок на продаж. Заряджається в продажу будь-якого матеріального майна або його використання для власних потреб. Працює тільки в межах держави. Що таке, якщо ви продаєте щось, або надаєте послугу особі / компанії з іншої держави, немає податку. Тарифи також різні, 5-6-8%. У своєму конкретному випадку потенційні клієнти були з будь-якої точки, але Невада. І я не можу запропонувати їм товари - це твердий код. До речі, що це сталося - Я не маю цього податку так багато, що я навіть не подав заяву.
В результаті було прийнято рішення про реєстрацію корпорації C в Невада. Якщо хтось забуває, це де Лас-Вегас. Реєстрація компанії здійснюється секретарем держави, його сайт http://nvsos.gov/, є багато цікавих речей, я прочитав тиждень. Сама реєстрація – подача заявки на посаду секретаря. Поглиблено, чистка здійснюється електронно.
Теоретично, ви можете зробити це самостійно безпосередньо з сайту - є посилання на онлайн-зв'язок в розділі бізнесу. Але я був боятися і вирішив змінити відповідальність перед професіоналами, особливо з будь-якого випадку, вам буде потрібно так званий зареєстрований агент - людина або фірма, розташована в стані реєстрації компанії, з нормальною адресою і ліцензіями. На цьому етапі тільки імена засновників, назва компанії (краще вибрати щось сіре, щоб не запустити в регульовану діяльність, сайт має список «збережених слів»), а кількість статутного капіталу. Ви не повинні платити столицю. Я написав $1,000. Звичайно, потрібна офіційна поштова адреса. Я купив адресу + переадресацію служби електронної пошти за рік від того ж агента за $ 99. Постові послуги оплачується окремо від вершини.
Державні збори $75 за реєстрацію, інший $30 для статей організації, а трохи агента - в моєму випадку $89, включаючи перший рік обслуговування як зареєстрований агент. Свідоцтво про некорпорацію видається за тиждень та промарковано в Офісі секретаря організації. Ви можете зберегти гроші на послуги агента, якщо ви замовляєте більш тривалий період - я натрачений його за $ 200 в 5 років.
Це де діяльність офшорних реєстраторів часто закінчуються! Вони надають клієнту сертифікат, який дійсно не потребує нічого і зроблено протягом 5 хвилин в будь-якому отворі - voila! Насправді, все просто початок ...
Після реєстрації компанія повинна:
- Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Наш OGRN. Безкоштовно, але ви повинні працювати. Вам необхідно завантажити форму з сайту IRS і знайти телефон, де можна викликати. Вам потрібно знати англійською мовою! Я хочу поговорити з оператором. Оператори - це всі види, комунікація не фонтан. Я постраждав з першим оператором, сплітом і вішуючим телефоном. І пішов він разом, званий знову - і я вже прийшов на інший бійець, з набагато більш чіткою мовою, тут все пішли без удару, без удару. Ідеально підходить для того, щоб мати факс на іншому рядку під рукою, щоб за запитом оператора IRS ви можете відправити заповнену форму до нього, інакше вам доведеться диктувати все по телефону довгий час і нудно. Наприкінці бесіди оператор диктує присвоєний номер Ейн - дивитися як яблуко очей. Я був сподіватися, що вони підтвердять номер в папці, що вони надсилаються в поштовій скриньці - ні, вони захистять конфіденційність, ви можете бачити останні 4 цифри, відпочинок начиняє зірки. Ви можете знову проголосувати, просто у випадку. Після того, як офіційна поштова адреса компанії отримає підтвердження + цінні важливі дані - поштова пошта повинна зберігатися під контролем.
- Подати в офіс секретаря Державного початкового переліку посадових осіб, директорів та ін. – Список працівників компанії. Державна плата $125 плюс агентський збір, в моєму випадку $15. Державна комісія залежить від суми статутного капіталу компанії, для дрібних речей - сума зазначена вище, більших компаній і оплатити більше.
- Закупівля NV Державної Ділової ліцензії. Це щорічний платіж, він коштує $215.
- Для того, щоб будь-яка корпоративна бюрократія – підпишіться на Хартію, всілякі протоколи про створення, вибори посадових осіб компанії тощо. Це невеликі речі, вони не потрібні в діяльності, але замовлення замовити. Для цього все занадто лінь, дав агент $ 25.
- А-гай!
Таким чином, для «малих речей» виявилося набагато більше, ніж запропоновані дилерами офшорних за 3000-4000. І я дійсно 100% впевнений, що компанія є шахтою, що я в ньому президент і Скарб, що це повноцінна корпорація, яка не викликає (і не викликає) будь-які питання від своїх американських аналогів.
Наступні рядки виділяють такі питання:
- Як відкрити корпоративний рахунок в банку США, як його використовувати в Інтернеті
- Як зберегти облік, який буде здійснювати звітність, як подати його до IRS
- Як зареєструвати повноцінний бізнес-рахунка з PayPal
- Що потрібно буде зробити щорічно, щоб зберегти компанію в робочому порядку з точки зору органів США і скільки коштує
- Як заощадити на податках, що в Америці можна легально витрачати прибуток
- Що ще? Я спробую відповісти.
ОНОВЛЕННЯ: Продовження. У.С. бізнес з Росії. Частина II. Гроші та банки
Джерело: habrahabr.ru/post/133643/