Несерйозні відповіді на питання журналістів Beatles

Репортер: Француженці ще вирішили вирішити, чи вони люблять Beatles або ні. Що ви думаєте про них? Про Beatles? Вони круті, нам подобається. (Радіо інтерв'ю з Beatles в Парижі, 1964)

Репортер: Чи є у вас реальні волосся або ви носієте ганчі? Гей, поліція! Отримай номер! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. ( Прес-конференція Beatles в Чикаго, 1966)

Репортер: Ви відчували популярність і увагу шанувальників? Коли я відчуваю, що я отримую задуманий, я дивлюся в Ringo і розумію, ми не супермен. (Прес-конференція з Beatles в Сан-Франциско, 1964)

Репортер: Чи є Ringo кращий барабанщик у світі? Кінго ще не кращий барабанщик у бітках. ( Прес-конференція з Beatles в Амстердамі, 1964)

Репортер: Ви згадуєте Бетховен в одному з ваших пісень. Що ви думаєте про нього? Він крутий. Особливо його вірші. (Прес-конференція з Beatles в Мюнхені, 1966)

Репортер: Як знайти Америку? Гренландія повинна повернутись прямо. (Прес-конференція з Beatles в Лос-Анджелесі 23.08.64)

Репортер: Який славний чоловік хотів би зустрітися? З реальним Санта Клауса. (Прес-конференція з Beatles в Seattle від 25.08.66)

(доб. 3)

Репортер: Ви стурбовані групою високих биків, які намагаються розбити через натовп в аеропорту? Кільце: Про нас (Прес-конференція та інтерв’ю з Beatles в Мельбурні, 14.06.64)

Репортер: У Детройті почався кампанія з викорінення руху Beatles. Що робити? Ми почнемо кампанію з видалення. (Прес-конференція з Beatles в Detroit від 06.09.64)

р.

Репортер: Як можна виправити те, що ваше волосся досягає коміра? Джон: Ну, вони виростають з наших розумів. (інтерв'ю з Beatles в Дублін від 07.11.63)

Репортер: Що ви думаєте про підлітків, які микують вас, одягаючи Beatles wigs? Джон: Вони не імітують нас, тому що ми не зносимо гноги. (Прес-конференція з Beatles в Атланті з 18.08.65)

Репортер: Чи є це правда, що один з вас є насправді? Джон: Насправді, ми всі звари. Я також глухий і матовий. (Інтерв'ю з Beatles, Лондон, 1965)

670610

Репортер: Коли ви будете отримувати волосся? Ні Павло: Ні, не так! Я отримую своє волосся вчора. Журналіст: Немає способу! травень. Побачити його на день до вчора! (Прес-конференція з Beatles у Денвері від 26.08.64)

Репортер: Яка причина вашої несподіваної популярності? Джон: Я не знаю, можливо, це погода. (BBC радіо інтерв'ю з Beatles від 03.10.63)

Репортер: Ви не знаєте, що ти співаєш під час концертів? Джон: Ні, ми маємо наші записи в домашніх умовах. (Телевізійне інтерв’ю з Beatles в Dallas, 1964)

Репортер: Що ви думаєте, коли ваш літак двигун почав курити, коли ви приземлилися сьогодні? Кільце: Заощаджуйте збиток, жінок і дітей першим! (Прес-конференція з Beatles в Монреалі, 1964)

Репортер: Кінго, які вас афілійовані з будь-якої політичної сили? Ні, я не курю. ( Прес-конференція з Beatles в Торонто, 1965)

Репортер: Журнал «День» нещодавно опублікував критичну статтю про поп-музику. «День трипер» – це просія і «Норвезька деревина» Що ви хочете сказати з цими піснями? Ми просто намагаємось писати пісні про виступи і лесбіянки, це все. (інтерв'ю з Beatles у Вашингтоні, 1964)

Репортер: Іоан, який ти хочеш? Моя дружина Репортер: Джордж, який ти хочеш? Дружина Івана. (Прес-конференція з Beatles в Токіо, 1966)

Репортер: Як змінити життя? (Перегляд з Beatles в Нью-Йорк, 1964)

Р

Джерело: dubikvit.livejournal.com