Paul McCartney помер в 1966 і був замінений на подвійний?

У березні 2015 року журнал «Голлівудський винахідник» опублікував інтерв’ю з барабанщиком знаменитих Beatles, в якому він визнав, що чутки про смерть Павла в 1966 році – правда.

7 підтвердження, що Paul McCartney вже не живий 9 листопада 1966 року в автомобільній аварії загинув вокаліст і гітарист Beatles. Він вирішив замінити Павло з подвійним. Це одна з найпопулярніших конспіраційних теорій навколо знакової британської групи.

Sgt. Перець Lonely Hearts Club Band

У нижньому правому куті альбомного чохла - бас-гітара з білими трояндами. Інструмент належить до Павла, так як Маккартні був ліворуч і можна побачити, щоб бути лівою рукою. Крім того, символічна бас-гітара має 3 «рядки» (на звичайній кількості 4), що символізує решту трьох учасників.

Подвійний конкурс в 1966

Після смерті Павла Маккарні вирішив провести подвійний конкурс, щоб тримати гурт як чотири шматки. Упродовж декількох місяців після трагедії відбувся конкурс на подвійне ім’я Маккартні.

З одного варіанту переможець був Вільям Кембелл, який практично відразу зникнув.

З іншого боку, Павло Маккартні заміщав Біллі Шеари, які Батьки запровадили в пісню "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" з лінією "Також дозвольте мені познайомитись з вами Єдиний і єдиний Billy Shears і Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Чохол abbey Road

Іконічна кришка Abbey Road розкриває смерть Павла Маккартні. Члени гуртів вишиті як священик (Джон Леннон), траурний домашній співробітник (Ringo Star) і подякачем (George Harrison).

Павло Маккартні є одним з кроків з усіма (решта гурту починається з лівої стопи), пролягає босоніж, і мертві поховані босоніж в багатьох країнах. Він також має сигарету в правій руці, яка неможлива, тому що Маккартні лівої руки.

Пісні, слова та натяки

Неймовірно звернулися на смерть Павла Маккартні в своїх піснях. "День життя в житті" має лінії "Нехай його розум на машині, він не помітив, що світильники змінилися", що є точним описом інциденту, в якому помер Маккартні.

Більшість посилань на смерть соліста групи можна знайти в альбомі «Білий».

«Не пропустіть мене по» містить слова, «Для мене сумнівалось, я був таким недобрим». Я шкодую, що я сумнівав вас... Я був так недобрим. Ви були в автомобільній аварії, і ви втратили волосся ... Прослуховування назад до закінчення I'm So Tired дає Павло мертвий, buddy, пропустити його, пропустити його.

Відносини з людьми

Доповіді про заміну Маккарні на подвійну була розбиття дружби між ним і Джоном Леноном. Після 1966 р. виникали численні конфлікти, які стали однією з причин розпаду Ліверпуля Чотири.

Доппелгангер не розвивав відносини з Paul's fiancée Jane Asher. Після смерті Маккартні, пара швидко відокремлюється, а в 1969 році співачка підписала Лінда Східман.

Живий звук і живі виступи

Після 1966 року Beatles не відігравав концерт. Група присвячена запису студійних альбомів. Водночас почалися експерименти з звуком. Багато пісень гуртових записів з змінною швидкістю ігрових треків. Стиль знаменитих Beatles різко змінюється.

Ringo Star's "Інтерв'ю" на смерті Павла Маккартні в Голлівуді Попит 154556

У березні 2015 року журнал «Голлівудський винахідник» опублікував інтерв’ю з барабанщиком знаменитих Beatles, в якому він визнав, що чутки про смерть Павла в 1966 році – правда. «Коли Павло загинув, ми підштовхували, - сказав Старр у заяві: «Ми не знаємо, що робити, так Брайан Епштейн, наш менеджер, запропонував тимчасово замінити Павло Біллі Шерс». У групі не більше, ніж за пару тижнів, але жоден з наших слухачів або журналістів здавалося б, помітили зміну. Ми вирішили зробити Shears постійним членом групи. Видання

Текст: Тетяна Колючкіна, Алігул Арсланова П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Russian7.ru/2015/06/7-podtverzhdeniy-chto-pola-makkartni-uzhe/