Перші назви музичних рок-груп

Перед тим як набрати музичну і світову популярність, багато гуртів змінили свої імена. Ми запрошуємо Вас подивитися на перші та оригінальні назви культових світових рок-груп.

Рожевий Льодяник був названий чайним набором.

Після перейменування чайного набору (T-Set), гурт не відразу доходить до кінцевої назви. Перші вони стали рожевим світлом, а потім просто рожевим льодом на честь двох синів музикантів з Північної та Південної Кароліни - рожевого Андерсона і Floyd Cansil. У статті здано назву тільки після 1970 року.

Під керівництвом Зеппелина була названа Новими Ярдбами.

Травень 1966, IBC Studios, Лондон. Jimmy Page направляє студії: Джефф Бек в Болеро записано. У контрольній кімнаті він сидить до диму з Кейт Місяцем, барабанщиком для Кого, хто - разом з басистом Джоном Павлом Джоном і піаністом Нікі Хопкінсом - також бере участь у записі. З калібром музикантів навколо нього на увазі, Page jokingly пропонує зібрати нову смугу, але з Джоном Entwistle of the Who замість Джона. Місяця збуджена про ідею, але jokingly каже, що гурт згорнеться як "лідий зеппелин". Через два роки, в той час як ставши ім'я гурту, сторінка нагадує реплікуму Місяця. Пішохідний менеджер Петро Грант поспішає, він згадує його: він посміхається і ноди в затвердження. Грант запрошують писати ім’я «Лід Заппелин» для уникнення конффузії з вимовами.

Батьки називають Джонні та Міддоги.

Що робити, якщо бітли не були? Що б неймовірний феномен, відомий як Beatlemania? Весь стартував з Куарріменом - це назва групи, яка була виконана дуже молодим Леноном і Маккартні. Група була названа після того, як Lennon School Quarry Bank. Але коли гурт почав виконувати більш активно, з'явився більш синорійне ім'я, і з'явилися Джонні і Міддоги. Але б Beatles не припинили залишатися «поганими собаками», в квітні 1960 музиканти змінили цю назву на Beatles.

Миша була названа Rocket Baby Dolls.

Це останнє ім'я гурту до останнього і фінального, Мус, але перед тим, що гурт може похвалитися такими цікавими іменами, як Carnage Mayhen, готська чуга, виправлена пенальті та інші.

Black Sabbath був названий The Polka Tulk Blues Band (після того, як Ozzy Osbourne мати тальк порошок).

, Україна

Гурт спочатку названий The Polka Tulk Blues Band (після дешевого різноманіття порошку тальк Osbourne плямистий у рідній ванній кімнаті матері); він також включений гітарист Джиммі Філліпс і саксофоніст Алан "Aker" Clarke. Ім'я гурту була потім скорочена до Полки Толк, а потім (згода до об'єктивів Осборна) перейменована Земля, за допомогою якої час Філліпс і Кларк більше не були в підвалі. Гурт також записав кілька демонстрацій Нормана Хаїна, в тому числі «The Rebel», «Song для Джима», і «Коли я Came Down».

У грудні 1968 року Іоммі ліва Земля різко і приєдналася до Єфро Тулл; участь гітаристів був короткий, але він з'явився з Єфро Тулл на скелі Rolling Stones' і Roll Circus. У січні 1969 р. розірвав розвиток Єфро Тулла, він повернувся до Землі. «Це було відчуття, що все було неправильно ... На першому я думав, що Тулл був великим колективом, але я не схожа на ідею, що має чіткий лідер, який був Іан Андерсон. Я повернувся з Тулла з абсолютно різним ставленням. Вони навчили мене, якщо ви хочете рухатися, ви повинні працювати на ньому добре, Iommi пізніше згадували.

Гурт спочатку відігравав сині породи, але скоро зосередився на темній музиці і восьмикутних темах. Ця ідея вперше сталася до Іоммі: один день, видаляючи вікно на чергі для квитків в кіно, де фільм «Чорна субота» (в англо-американському офісі він вийшов під назвою «Чорний Sabbath») з Борисом Карлофом в ролі заголовка, він зауважив: “Якщо люди люблять страшні фільми, можливо, вони люблять страшну музику?” ?

Тим часом виявилося, що в Англії багато людей плутають їх з іншим, утворилися раніше, група Землі, що означає, що час змінити назву. За цей час репертуар гурту включив пісню «Чорний аббаф», натхненну роботою восьмикутного просе майстра Денніса Пшенлі, до якого осборн написав слова, частково вплинуло на епізод Алелера ретол, що сталося з ним коротко після того, як він прочитав книгу шістнадцятого століття на чорному магію. «Я прокинувся в середині ночі з фігурою в чорному кольорі на далекому кінці ліжка». Кілька секунд пізніше сорту званого, змушуючи мене відчувати момент незабутнього жаху... - звідси відкриваються лінії пісні: «Що це стоїть перед мною? Малюнок в чорному кольорі, що вказує на мене ...).

Композиція, створена з використанням доведеної новинки (в тоні Г; ця ідея, як і оммі і бутлер заявлялася, прийшла до них одночасно), відразу ж встановлюємо новий напрямок розвитку групи. У серпні 1969 року гурт вирішив перейменувати гурт Black Sabbath і далі зосередити увагу на створенні персоналізованих пісень, які можуть служити своєрідним скелям, еквівалентним жаховим кіно.

Королева була названа посмішка.

Згідно з Меркурією, він вибрав ім'я Королеви, тому що це «дуже реггі і звучить чудово». «Це міцна назва, дуже універсальна і пряма. Має великий візуальний потенціал і відкритий для всіх видів інтерпретацій. Також були розглянуті інші імена гуртів: Роджер Тейлор запропонував гурт назвати The Rich Kids, а також варіант Grand Dance.

Королева з басистом Майк Гроса Останнім концертом виступили гурт під їхнім старим ім'ям був шоу в залі міста Труро, хоча ім'я Королеви остаточно прийнята раніше. 18 липня в Імперському коледжі Лондона гурт був оголошений Королевою (колишня посмішка). 14 листопада цього року в м. Херсон 31 липня 1971 р., більше року після перейменування.

Червоні гострі перці Чилі були названі Тоні Флоу і чудодійно величні майстерні Майєм.

Габаритний зображення

Оригінально під псевдонімом Tony Flow & Miraculously Majestic Masters of Mayhem, їх перша продуктивність була на Rhythm Lounge перед натовпом 30, відкриття Gary і Сусід голоси. Музиканти імпровізовані в той час як Кедіс читати його вірш "От в Л.А." З моменту словацьких і залізних починав грати в інші смуги, такі як Що це?, Тоні Флоу і М'язово величні майстри Махеєму були задумані як один з видів. Тим не менш, він був настільки живим, що гурт попросив виконувати наступний тиждень. У зв'язку з цим несподіваним успіхом гурт змінив свою назву на Red Hot Chili Peppers, граючи кілька шоу в різних клубах LA. Кілька пісень з цих виступів були включені в перший альбом гурту.

Джерело: en.wikipedia.org