25 Причини любові The Beatles Більш

Відомий Ліверпуль четвертий перший виконав на сцені 16 січня 1957 року на Кавернському клубі. Ця дата - Всесвітній день Беттлеса, коли Батьки по всьому світу організовують тематичні вечірки та свята.

Веб-сайт Приєднуйся до фанатів і подарує появу про дивовижний гумор Беттлеса, який, під час їх багатьох інтерв'ю, ніколи не відповів на запитання серйозно.

Репортер: Чи є Ringo кращий барабанщик у світі?

Кінго ще не кращий барабанщик в бітках. ( Прес-конференція з Beatles в Амстердамі, 1964)

р.

Репортер: Французька ще не вирішила, що вони люблять Біти або ні. Що ви думаєте про них?

Про Beatles? Вони круті, нам подобається. (Радіо інтерв'ю з Beatles в Парижі, 1964)

Репортер: Як змінити життя?

(Перегляд з Beatles в Нью-Йорку, 1964)

Репортер: Як знайти Америку?

Іоан: Гренландія повинна повернути ліворуч. (Прес-конференція з Beatles в Лос-Анджелесі 23.08.64)

р.

Репортер: Чи є у вас реальні волосся або ви носієте ганчі?

Кільце: Гей, поліція!

Отримай номер!

Джордж: У нас є реальні волосся, але що про вашу, леді? ( Прес-конференція Beatles в Чикаго, 1966)

576494

Репортер: Ви відчували популярність і увагу шанувальників?

Іоан: Коли я відчуваю, що я отримав задуманий, я дивлюся в Ringo і усвідомлю, ми не супермен. (Прес-конференція з Beatles в Сан-Франциско, 1964)

р.

Репортер: Ви згадуєте Бетховен в одному з ваших пісень. Що ви думаєте про нього?

Кільце: Він крутий. Особливо його вірші. (Прес-конференція з Beatles в Мюнхені, 1966)

Репортер: Який славний чоловік хотів би зустрітися?

З реальним Санта Клауса. (Прес-конференція з Beatles в Seattle від 25.08.66)

Репортер: Ви стурбовані групою високих биків, які намагаються розбити через натовп в аеропорту?

Кільце: Про нас (Прес-конференція та інтерв’ю з Beatles в Мельбурні, 14.06.64)

618274

Репортер: У Детройті почався кампанія з викорінення руху Beatles. Що робити?

Павло: Ми почнемо кампанію, щоб дати детройт. (Прес-конференція з Beatles в Detroit від 06.09.64)

р.

Репортер: Як можна виправити те, що ваше волосся досягає коміра?

Джон: Ну, вони виростають з наших голів. (інтерв'ю з Beatles в Дублін від 07.11.63)

Репортер: Що ви думаєте про підлітків, які микують вас, одягаючи Beatle wigs?

Джон: Вони не імітують нас, тому що ми не зносимо гноги. (Прес-конференція з Beatles в Атланті з 18.08.65)

Репортер: Чи є це правда, що один з вас є насправді?

Джон: Насправді, ми всі звари.

Джордж: Я також глухий і матовий. (Інтерв'ю з Beatles, Лондон, 1965)

Репортер: Коли ви збираєтеся отримати волосся?

Ні

Павло: Ні, не так!

Жорж: Я мав моє волосся зрізати вчора.

Журналіст: Ні!

травень. Побачити його на день до вчора! (Прес-конференція з Beatles у Денвері від 26.08.64)

Репортер: Яка причина вашої несподіваної популярності?

Джон: Я не знаю, можливо, це погода. (BBC радіо інтерв'ю з Beatles від 03.10.63)

Репортер: Ви не знаєте, що ти співаєш під час концертів?

Джон: Ні, ми маємо наші записи в домашніх умовах. (Телевізійне інтерв’ю з Beatles в Dallas, 1964)

Репортер: Що ви думаєте, коли двигун вашого літака почав курити, коли ви приземлилися сьогодні?

Кінго: Заощаджуйте збиток, жінок і дітей першим! (Прес-конференція з Beatles в Монреалі, 1964)

Репортер: Кінго, які вас афілійовані з будь-якої політичної сили?

Кільце: Ні, я не курю. ( Прес-конференція з Beatles в Торонто, 1965)

Репортер: Журнал «Сучасний» нещодавно опублікував критичну статтю про поп-музику.

1217649

Репортер: Іоан, який ти хочеш?

Моя дружина

Репортер: Жорж, який ти хочеш?

Дружина Івана. (Прес-конференція з Beatles в Токіо, 1966)

номінальний #image3058555