Цікаві факти про блукання

На сьогоднішній день міжнародний день Беттлеса. Ми вирішили не ігнорувати цей факт і поділитися незвичайними фактами про цей легендарний гурт. Крім того, їхня робота продовжує приваблювати відсотки.

Почнемо з кількісними фактами. Ніна членів групи знала музику.

Р

Всі чотири з них одружені американських жінок як британські.

Точно половина учасників квартету лівої руки: Павло і Кінго.

Іоанна Тітка, Мімі, завжди сказав: «Тагіт хороший інструмент». Тим не менш, це не підходить для отримання грошей. Коли Іван став багатим, він купив віллу для своєї тіні, яка мала мармурову стіну з вищенаказаною цитатою.

Першим професійним інструментом Павла Маккартні стала скрипка-подібна гітара Hofner.

р.

Під час концертів в Гамбурзі музиканти мали використовувати рядки з клубних фортепіано, через брак грошей на придбання нормальних рядків.

Габаритний зображення

Батьки були першими гуртами, щоб розмістити барабанний комплект у передмісті сцени. Дебют пройшов у рідному Ліверпульі. Після того, як Pete Best був майже розтоплений вентиляторами, що кидаються на сцені, такий рух був скасований.

Гурт став першим в історії, щоб друкувати слова всіх пісень на спині альбому. Sgt. Перець Lonely Hearts Club Band

John Lennon був в п'яти разів більш ймовірно, щоб привести вокал на пісні гурту, ніж Paul McCartney (102 проти 97).

«Любо мене до» був вкрадений Джоном влітку 1960 року в рекордному магазині в голландському містечку Арнем.

"Будь ласка, мене" був єдиним альбомом, щоб мати пісню "МкКартней/Ленона". Всі наступні були позначені як "Ленон/Мккартні".

Для першого альбому кожен з членів гурту отримав 29 фунтів.

Пісня «Дівчина» першою в роботі «Бітлі», яка була випущена в СРСР. Це сталося в 1967 році.

Французький національний антем використовується в запровадженні пісні "Все, що ви повинні це любов".

Після виходу треку «Penny Lane» в 1967 році влада Ліверпуля зазнала серйозних втрат через крадіжку знаків на будинках. В результаті було прийнято рішення написати назву вулиці і кількість будинку безпосередньо на стінах будинків.

_ Новини

Перед першим великим туром гурту, Баскін-Роббіни зробили спеціальний морозиво Beatle Nut.

Жорж Харрісон став засновником благодійних концертів. 1 серпня 1971 року провів два благодійних концерти за підтримки Бангладешу.

р.

У пісні "Хай, Юде" можна почути Павло відмовляється: "О, ебать пекл!". Це була реакція на неправильний акорд. Наполягати Івана, фраза залишилася в оригінальному записі і тільки злегка приглушена. Це 2:56 до 2:58.

Павло Маккартні написав "Хай, Юде" до сина Івана, Юліана, напередодні розлучення батьків. Julian Lennon купила музику на аукціоні в 1995 році за £ 25,000.

Пісня "Неможливо купити мене любов" була записана тільки в 4 рази!

Елтон Джон - це не тільки хадфат Сіна Леннона. Він також є автором одного з найулюбленіших варіантів покриття John Lennon Lucy в Sky з діамантами. Крім того, так улюблений, що трек звучить вокал і гітара Івана.

На пісню "She Said, вона Said", - сказала вона: "Я знаю, що це означає бути мертвим." Ці знання поділилися мертвим Петром Фондою з Джоном Леноном у своїх галуцинаціях під час LSD.

Перші записані в 1958 році. Це запис, записаний в локальній студії на п'ять фунтів. Після 23 років Павло придбав альбом з одного з членів запису, Duff Lowe.

Для того, щоб сидіти на робочому столі Ringo Star, потрібно сплатити п'ять фунтів.

"Святий день" спочатку називався "Скрамбовані яйця". Перша лінія була “Скрамбовані яйця, oh мій малюк, як я люблю ноги. й

У 1969 р. у 1969 р. відбувся останній спільний фотосесій всіх членів гурту. 22 серпня в парку Tittenhurst Park надано квартет музикантів, а також Yoko Ono, Linda McCartney, Martha the Shepherd і два до ключі.

Всі члени групи мають назву астероїд.

Слухати тільки якісне музику!
П.С. Окрема повага до ідеї створення матеріалу до чоловіка, названого Ляпом;