2781
Особисті фото зірок: Anya і Noah Ambrosio-Mazur
Знаменита бразильська топ-модель Alessandra Ambrosio і її чоловік бізнесмен Jamie Mazur складають одну з найсильніших і найкрасивіших пар серед зірок. Увагу до цієї пари не ослаблений протягом декількох років, а після народження дочки і сина, інтерес до них потрійний. А Сама Алесандра не оберігає інтересу, зберігаючи позитивний образ успішної моделі і матері за допомогою соціальних мереж, де вона розповідає про щасливі моменти у житті своїх дітей і щасливо ділиться новими пострілами.
Яскраві моменти від життя сімейства Амбросіо-Мазур часто стають сюжетами для нових фотографій в Instagram:
671210
Судячи з фото, вміння позувати в крові Ані. У кадрі малюк виглядає як ефектно і розслаблено як матір її – професійна модель.
Anya як посмішка як її мати, alessandra.
Маленька Anya у вигляді кота:
«Що важливо для мене, і я щаслива збільшити свою сім'ю. Я щасливий мати люблячу сім'ю, яка підтримує мене, Аліссандра сказав під час своєї другої вагітності.
Народження сина була радісною подією для пари. Алесандра називає сина Ноя «найсолодший хлопчик у світі». й
Alessandra з її маленькими:
Мати і син починають з сніданку:
«Я намагаюся впровадити дітей, щоб ходити якомога простіше і навчити їх насолоджуватися дитинства і безтурботністю», - сказав Аліссандра.
, Україна
Ані і Алесандра, як ідеальна мама і дочка, мають безліч спільних хобі:
Будь-яка готується взяти на себе «реле» від матері і в подальшому залучати до рекламних купальників:
Дві мами і дві дочки:
Супермодель легко справляється з роллю супер-момі, що не тільки з кар'єром, але і з дітьми. За моделлю краще відпочивати з родиною:
р.
Бажаєте прогулятися з дітьми і сніданком з чим ми робимо вдома, а потім піти на прогулянки з ними і наша чарівна лялька Lola. Ми хочемо, щоб грати в басейн і вивчити природу або голова на пляжі і грати м'яч. В цілому, всі розваги за межами будинку ідеально, - сказав Alessandra.
р.
Alessandra і її діти є справжніми шанувальниками футболу.
р.
Сенсорний брат-сестра любов:
Красивий сімейний портрет краси і щасливої сім'ї.
р.
Alessandra і її пучки:
Яскраві моменти від життя сімейства Амбросіо-Мазур часто стають сюжетами для нових фотографій в Instagram:
671210
Судячи з фото, вміння позувати в крові Ані. У кадрі малюк виглядає як ефектно і розслаблено як матір її – професійна модель.
Anya як посмішка як її мати, alessandra.
Маленька Anya у вигляді кота:
«Що важливо для мене, і я щаслива збільшити свою сім'ю. Я щасливий мати люблячу сім'ю, яка підтримує мене, Аліссандра сказав під час своєї другої вагітності.
Народження сина була радісною подією для пари. Алесандра називає сина Ноя «найсолодший хлопчик у світі». й
Alessandra з її маленькими:
Мати і син починають з сніданку:
«Я намагаюся впровадити дітей, щоб ходити якомога простіше і навчити їх насолоджуватися дитинства і безтурботністю», - сказав Аліссандра.
, Україна
Ані і Алесандра, як ідеальна мама і дочка, мають безліч спільних хобі:
Будь-яка готується взяти на себе «реле» від матері і в подальшому залучати до рекламних купальників:
Дві мами і дві дочки:
Супермодель легко справляється з роллю супер-момі, що не тільки з кар'єром, але і з дітьми. За моделлю краще відпочивати з родиною:
р.
Бажаєте прогулятися з дітьми і сніданком з чим ми робимо вдома, а потім піти на прогулянки з ними і наша чарівна лялька Lola. Ми хочемо, щоб грати в басейн і вивчити природу або голова на пляжі і грати м'яч. В цілому, всі розваги за межами будинку ідеально, - сказав Alessandra.
р.
Alessandra і її діти є справжніми шанувальниками футболу.
р.
Сенсорний брат-сестра любов:
Красивий сімейний портрет краси і щасливої сім'ї.
р.
Alessandra і її пучки: