Ала-Луді

Відомі моделі часто маррі невідомі бізнесмени, тому справа Алесандра Амбросіо не виходить з звичайного. Модель світового класу живе з каліфорнійським бізнесменом Джемі Мазуром протягом 7 років, від якого вона народилася в чарівну дочку Anya Louise Ambrosio-Mazur і тепер очікує її друга дитина. У разі, якщо у паспорті немає печатки, що є формальністю. Він є вічною нареченою, вона є вічною нареченою, і їх дочкою Алла є плодами своєї довгостійкої любові.

Алесандра та її майбутній цивільний чоловік зустрілися у 2005 році, і був незрівняний. Але, як її друзі і родичі кликають її, не приховує той факт, що вона любить батько своєї дочки, і він в свою чергу захоплює дружину кожного разу. Навіть в папарази фото, між ними немає іскрів.

Jamie і Alessandra:

, доб.200

Хоча на фото Амросіо часто з'являється зі своїм близьким геєм другом Матюша Маццафера (Я раніше думав, що він був чоловіком). Не існує любовного зв’язку між ним, як ви розумієте, але суспільство Матюша приємно моделювати. Найімовірніше, чоловік зайнятий на роботі і він не дуже хоче світитися перед камерами. Приватне життя за закритими дверима є ідеальним для бізнесмена. На жаль, якщо вони чекають другого малюка і в рідкісних фотошпалях, тримати руки і просто світитися, то припустимо, що вони дрібні.

І тепер, звичайно, про знаменитості дівчина Ана Luisa Ambrosio-Mazur, який народився 24 серпня 2008 року. Вона народилася трохи рано, але абсолютно здоровий і дуже барвистий. Дівчина чарівна і яскрава. Я не знаю, що вона виглядає більше, мій тато або мій мама, але той факт, що вона виглядає дуже цікаво, є фактом.

Маленька Anya:

р.

Сімейні фото:

р.

8888476

Р

На жаль, я не міг знайти більш детальну інформацію про Ana-Louise, але я знайшов уривки від інтерв'ю з матір'ю, яка розповіла трохи про материнство і дочку.

Як змінився вам материнство, Alessandra?

Я не знаю, що я зробив до. До мене дочка - це весь світ. Якщо я перейде в магазин, то перше, що я зроблю, щоб купити щось для неї.
Які особливості Ані?

Коли вона була маленька, вона просто любила її маленькі ноги і постійно шукала на них. Вона також смоктати її великий палець на її руці, і я чесно думав, що це був найсолодша річ в світі.
Ви любите мати?

Почати! У мене є дочка і я витрачаю більшу частину мого часу з нею. Хочу побачити її зростання. Хочу побачити її.
Останні фотографії Ani:

Р

759250Р.

Jamie Alessandra коментує, що вони ще думають про одружитися, але весілля може бути після народження своєї другої дитини. Ambrosio коментує, що вона любить впевненість у чоловіків і Jamie має це. Крім того, Alessandra каже, що завдяки любові Мазур, вона відчуває себе реальною жінкою.

Сім'я моделі.