ЕСПІ Нагороди 2014: Що таке?

Після короткої перерви я знову прагнув запропонувати вам відгуки червоних килимів з найбільш значущих голлівудських подій. Сьогодні ми будемо говорити про ESPY Awards 2014 – нагороду, яка представлена на видатних американських спортсменів. Не дивлячись на те, що ця подія мало робити з шоу-бізнесом, знаменитостей зі світу музики і кіно на червоному килимі ESPY був не менше. На жаль, будь-який зовнішній вигляд у публіці є хорошим способом нагадувати себе і світити в новому модному вигляді.

Я пропоную розпочати рецензію з коханим jordana Brewster - це її наряд я вважаю найбільш успішним на церемонії дня. Актриса вдалося створити стриманий, але помітний образ за допомогою шкіряного плаття Dsquared2 з блискучою обробкою. Поєднання різних фактур виглядає дуже цікаво, а приємна колірна гамма радує око. Тести

Кріссі Тейген знає, як привернути увагу до своєї людини і робить її безперечною регулярністю. Красиві образи підкреслюються - візитна картка спортивної ілюстрованої моделі, яка славиться своїми апетитними формами. У цьому ефектному комбінезоні від Elisabetta Franchi, Кріссі нагадує мені дівчину від 70-х років, і такі образи мають вікові класики і завжди актуальні.

Іггі Azalea завжди дивиться шикарно в Elie Saab наряди, але це було навряд чи правильне плаття для вечірнього заходу. На мою думку, спортивна церемонія має трохи більш життєрадісне і розслаблене зображення, ніж вечірній туалет чорного кольору, але якщо ви вважаєте це наряд поза рамкою події, то вихід явно досягається. Карамель рожевий помада і м'який синій манікюр грають в цьому не останню роль.

6577639р.

Але зірка «Дівчина Госіп» Джессіка Зор чітко створював образ з очей на тему події – скорочена спортивна вершина з яскравою весною та прозорими вставками, що свідчать про це. Як доповнення, актриса вибрала в'язана спідниця олівця з квітковим принтом і масивними сандаліями на платформі. Had Я був Jess (ha!), я хотів би вибрати для злегка sleeker взуття, щоб виділити мій ламкість.

997298

Назад до чорного: Cameron Diaz в чорному коктейлі від Reed Krakoff Я схожий на застібку з наряддя з кишенями, і ще більше я люблю яскраву рожеву помаду, з якою Cam доповнила її образ - з нею очі стали ще більше голубів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Незважаючи на коротку довжину, наряд з Антоніо Берарді зважився через щільну тканину і довгі рукави. Сонний Л.А. в середині літа - не буде краще носити щось, що підходить для сезону і настрою?!

На відміну від своїх колег, які вибирали наряди від свіжих дизайнерських ліній, Джессіка Альба вирішила оригіналізувати і з'явився на церемонії вбрання сукні Elie Saab з 2006 року. Ми знаємо, що саме мотивував актора, щоб зробити такий вибір, але наряд добре дивився на Джессі.

Сукня в стилі 50-х була обрана американським журналістом та спортивним коментатором Erin Andrews. Сукня, до речі, була не простою, але з неопрену - матеріал, який традиційно використовується для виготовлення обладнання для підводного плавання. Кілька років тому дизайнери ввели неопрен в моду, і сьогодні його можна побачити навіть в колекціях одягу - це останнє шоу Chanel Couture підтверджує це.