Лампа своїми руками

Соковита або молочна упаковка
-розфарбувати скотч або звичайний скотч
- штукатурка (алабастер)
- Штукатурка, яка залишалася з ремонту або спеціально придбаного (в моєму випадку готова акрилова штукатурка)
порожня трубка будь-якого діаметра і матеріалу, до тих пір, поки шнур переходить всередині нього. (в моєму випадку пластиковий шматок труби малого діаметра є фрагментом стару виставкову клітку для котів)
-рівень
- одноразові чашки
штукатурка (розмір залежить від розміру майбутньої будівлі)
Зручна пластикова пляшка (в моєму випадку зелений)
Пластикові ножиці
-фільми
- ПВА.
мотузка
- щітки і стека (може бути імпровізовані з дерев'яного меча, наприклад) для зручності роботи з штукатуркою і гіпсовою пов'язкою
водяна чаша для замочування пов'язки
Фарби акрилові для остаточної обробки будівлі
-чарівний (в моєму випадку, паркет матовий)
За час виготовлення - вони індивідуальні, в основному в залежності від вашої майстерності, розміру будинку і ступеня «рідкості» штукатурної основи і пов'язки. На всіх етапах будівництва будинку ви неминуче змочуєте його водою. І після нової операції доведеться чекати її висихання, наприклад, фарбування і оздоблення. Під час роботи з штукатуркою, пов'язкою або штукатуркою можна перенести на нові етапи без очікування повного висихання. Але тут обробка можлива тільки повністю сухим продуктом. Мій будинок великий і сухий.
В ідеалі - 1 день зібрати всю конструкцію (якщо будинок не великий), один і півдня висихати і 3-4 години на фарбування.
Рекомендації щодо прискорення сушіння:
При обробці роботи на будь-якому етапі перед фарбуванням залиште заготовку на товстому шарі паперових рушників або серветок. Гіпсум дуже гігроскопічний. І так як вода завжди прагне запускати, ви неминуче і іноді протягом тривалого часу (кілька днів) може мати вологу основу штукатурки і дно стін. Напкіни прискорять процес сушіння.

Лампа своїми руками р.

1,1 км Виготовлення основи лампи.
Для цього етапу я не маю візуальної фотографії, тому я поясню сутність слів. Від звичайної пластикової форми будь-якого кольору робимо довгу ковбасу. Розтоплюємо ковбасу, закриваємо її в кільце і з цього кола формуємо по периметру нашої майбутньої штукатурки. Це буде наша базова цвіль, вона встановлюється щільно на будь-яку плоску основу, я використовую звичайний кухонний стіл, покритий харчовою плівкою, для зручності розділення підстави з поверхні стільниці.
Після того, як ми встановили наш контур заливки на плоскій основі, розбавляємо абастер в чашці і заливаємо цвіль отриманим розчином. На тій же стадії я закріпила пластикову трубку, просто опускаючи її в ще рідкий відлив і вирівнюючи, закріпивши її до повного висихання.
Гіпсум заморожує дуже швидко, але трубка ще не надійно фіксується на підставі, її подальше зміцнюють смугами штукатурки, заклеюючи її в коло.
Далі ми чекаємо фундаменту для висихання і можемо побудувати будинок. Висихання залежить від розміру, товщини і скільки рідини, яку ви розбавили відливу. Можна будувати будинок за принципом і не чекаючи повного висихання, можна почекати достатню фортеця. Коли заготовка охолоджується (штукатурка завжди нагрівається при міцності), можна зняти пластикову сторону і продовжити роботу. На фото заготовки затирають і висувають на пластикову сторону, яку знімали з неї.

Лампа своїми руками р.

2,2 км Стіни і дах – побудова каркасу будинку
Для каркасу будівлі нам потрібні порожні пакети з соків або молока, фарби або звичайної стрічки для кріплення конструкції.
На упаковці ми позначаємо вікна і двері, відрізаємо дах придатним для нашого смаку і збираємо всі деталі для обмотки, перевіряємо рівень конструкції.
Стіни кріпляться до основи за допомогою смуг гіпсової пов'язки.

Лампа своїми руками

Лампа своїми руками

Далі, поза нашим дизайном ми приклеюємо шматочки пластикової пляшки в віконні отвори на скотч і вставляємо всю структуру з першим шаром гіпсової пов'язки.

Лампа своїми руками

Лампа своїми руками р.

Лампа своїми руками

3. У Оформлення будинку
Мій будинок напівзбірний, так що в наступному етапі, від укладених смуг гіпсової пов'язки я формував характерний вигляд напівзбитого будинку. Робимо макет каркасів також з тонких смуг гіпсової пов'язки. На цьому етапі я поширив шнур, бо у мене є вихід для шнура цієї бічної лампи і після закінчення був ризик, який я не зміг його поставити. Закріплюємо шнур зі скотчем і загортаємо її фарбою стрічкою так, щоб він не брудний.

Лампа своїми руками р.

Після початкового планування стінної штукатурки. Я використовую простий м'який щітка для цього. Пластер вирівнює фон стін. І на макеті дерев'яних балок я нанесу поздовжні смуги для імітації деревини на сирій штукатурці.
Коли наша рама з основною обробкою готова, ми можемо зробити дах. Він також виготовляється з гіпсової пов'язки. Матеріал пластиковий, можна імітувати черепиці або перекривається в різні способи.

Лампа своїми руками

4. сад
Коли наш будинок готовий, нам необхідно прикрасити його квітами, зробити шлях гальок і плетемо навколо будинку. Я намотав мій будинок з трояндами. Для гілок беремо закручений побутовий трос. На клею ПВА я клеїла шматочки мотузки імітують плести троянди до стін нашого будинку. Потім з гіпсової пов'язки я формую зелень, троянди, траву навколо будинку. Для доріжки нам знадобиться штукатурка знову. Ми укладаємо його в товстий шар, рівень і наносимо щілини у вигляді окремих гальок. Тепер ми очікуємо повного висихання. На тій же стадії ми монтуємо електрику, закріплюємо картридж на трубі, прикраситьмо його основу.

Лампа своїми руками

Лампа своїми руками доб.

Лампа своїми руками

І ми робимо першу арматуру.

Лампа своїми руками

5. Умань Фарбування і оздоблення.
Я любив себе вдома у всіх фінальних етапах. А білий з білою лампою. Забарвлений чорний для подальшого оформлення. Але в чорному кольорі зі сріблястою лампою, він чудово виглядав.
Для фарбування я використовую акрилову фарбу для роботи інтер'єру і кольору. Для невеликих площ також підходять художні акрилові фарби. оздоблювальний декор виконаний з бронзовою акриловою фарбою з використанням губок для миття посуду. Після повного висихання будинок покритий паркетним матовим лаком
Настоюється ганчірка з кавовим розчином ПВА. Тепер абажур не тільки бажаний тон, але і працює як ароматизатор.

Лампа своїми руками р.

Лампа своїми руками р.

Лампа своїми руками

Лампа своїми руками