Хідний жилет

Індійська свічка своїми руками
Індіанська свічка допоможе вам приготувати гарячу їжу і розігріти в умовах кемпінгу

Сорт деревини, з якого свічка буде виготовлена не має значення, але варто пам'ятати, що, наприклад, ялина або сосни дають багато іскрів і пагонів, тому використання такої свічки для опалення не буде зручною. Береза добре горить, але трохи курить.
Найбільш підходящий сухий осінь, який обпалює плоский і безбарвний полум'я.
В цілому необхідно використовувати сухе дерево.

Ми розщеплюємо раунд навпіл, а потім знову навпіл. Слід зазначити, що не потрібно розбити заготовку на чотири частини, чим менше тріскає пізніше це через ці розрізи, що «свічка» вигорає, але більш нудно і складно відрізати серцевину від половинок заготовки, ніж вирізати кути кварталів.

6705862

Ми щільно з'єднуємо чверть дроту, досягаючи найбільш щільну фурнітуру їх один до одного, і набиваємо середину невеликими шматочками берези, променя або тирси зліва від планувальних так, щоб безкоштовний прохід повітря по каналу не заблокований, інакше не буде тяги. Якщо можливо, "свічка" необхідно встановити на камені або стовпи, щоб в нижній частині його є невеликий проміжок для доступу до повітря. Якщо ні, то невелика бічна протока повинна бути зрізана заздалегідь внизу заготовки.

Ігніте, слід враховувати, що якщо основним фокусом вогню концентрований в верхній частині каналу "свічка", він буде прогорнути протягом тривалого часу, але слабкий полум'я, і якщо ви гасите "свічку" знизу, вона буде спалювати швидше, але полум'я буде сильною. Процес зцілення вимагає певної майстерності і практики, кожен раз він отримає швидше.

р.

р.

й