Яна, його єдина дочка, була одружена. Уранці він пішов до Люди, матір Яніни. За її зовнішнім виглядом і життєрадісним голосом, він запропонував з порогу: екс-дружина щаслива. На додаток, перед дверима до квартири, почула, що співала українську народну пісню «Ох, девіл вирушав на гриби. й
Привіт! Який сюрприз! – переривання співу, відкрив двері Люди. - Приїхати, Леша. У вас є сніданок? Яна про те, щоб повернутися зі сметаною. Пам'ятайте, на суботах, коли наш студент прийшов, я використовував, щоб зробити пельмені? Вишневий ніч. Я і Яночка створювали разом...
- Я не дуже фіксував. Але я не можу сказати ні на сніданок. У той же час, візьміть це, конверт був переданий Луді, тут $500. Я додав її пізніше. Але чому я не дізнався про те, що моя дочка одружилася?
до Дякую, це не щітка, протягом трьох місяців. А юнаки вирішили подбати про себе. Вони самостійно. Я не можу... Ваші гроші, якщо ви хочете, ми надішлемо Вам подарунок. Але я не з'ясував, що подарувати ще. У вас є які ідеї? – муфта на плиті, анімально спицьована і омолоджена Людмила, не забуваючи додавати побутову техніку для несподіваного гостя. Олексій має довге дозрівання з дозаторами і обіцяє думати про подарунок. І зробив він впевнений, що його інтуїція не заперечує його: дійсно, без нього.
щасливий... І він не намагається приховати його, так як, дійсно, не піддає його стану.
Похід, щоб мити руки перед сходженням на улюблені пельмені, Олексій бачив за скляними дверима замка дорогих волосся і засобів догляду за шкірою, які перед Луда не допустили себе, так як Яна навчалася в столиці, необхідно виділити частину сімейного бюджету. Ситуація змінила помітно. І змінився звичний інтер'єр: його речі не було, зрозуміло. Але поруч з вішалкам був похідний рюкзак і роги не Янін, але людський розмір. На сушаркі вішати один за розміром купальник, явно не стиль Яніна, і для неї немає необхідності, які прибули пізно вночі протягом двох днів, щоб піти в басейн вранці ...
7616561
Як ми сіли на столі, телефон ранг. Ліуда, апологізація, переходила в коридор, звідки прийшла її зауваження:
- Давайте перейдемо покупка завтра, захоплю Яну, вона безкоштовно весь день, і сьогодні вона побачила її подруги. Я хочу почути свою думку про наші сукні на весілля з Олегом. Я раджу перемістити басейн сьогодні. Так, ви маєте право: час горіння калорій після пельменів. Всі права, потім до п'яти...
«Дід Алушка закликав Яну і, отримавши підтверду відповідь, звернувся до батька:
- Дад, ви помітили, як Мама потрапила? Це через басейн.
до А щоденна ходьба, додана Луда, тепер не потрібно поспішати готувати і мити ввечері. Для роботи та дому на нозі. Як правило, погода, як ви думаєте, літати.
Херсон
Олексій повернув додому, запам'ятовуючи те, що вони сиділи, в сім'ї спосіб. Але він відчував не тільки радість, але й деякі дроїди. Що не так з ним? Чи він отримував про реальні домашні пельмені, ймовірно, не з'ївся протягом року? Про три. Я пішов до Раїса, ніколи не їсти. Вона не любить їх і не знає, як варити. Скажіть це погано. Не про смачну і нездорову їжу, чоловік думав. Що це таке?
«Люди зараз виглядали якось молодшим і красивими», - сказав Олексій Олексій, навіть не намагаючись забути, як приваблива екзамена виглядала в світлому будинку трюмовий костюм з вишивкою.
Вихованка щаслива: що це причина Як якщо підкаже йому відповідь на дратівливі думки, улюблена фраза Лея Семионовна, яка жив у сусідньому дворі і любила садові квіти в точці розуму, загорнута в її мозку. «Згадайте, Лешенка, мій хлопчик, ніхто не стільки для вас, як ви для себе,» тітка повторюється, як тільки він, то підліток, потрапив в іншу неприємність...
І я пам'ятаю вечір, коли він оголосив Луда, що він збирався до Рейи - жінка його мрії. Він не мріяв, але сльозний очей. І тоді святість в голосі людини, коли вона сказала: "Я розумію тебе, Леша". Добрий день Просто покажіть Джейн про розлучення після сеансу.
Не було створене в шлюбі з Раїсом. Не пекло, звичайно, все толерантно, океї. Але Люда, здається, сяючого щастя, задоволення від життя. «Чому вона виглядала нудно і нудно, коли ми зібралися разом, особливо після виходу Яніна для університету?»
Що ви думаєте, що ви думаєте, що людина довго думає про свою екс-дружину?