Олексій взяв гроші і пішов до своєї дружини, вона просто зробила домашні пельмені, які він не з'ївся, так як він залишив її.

Яна, його єдина дочка, була одружена. Уранці він пішов до Люди, матір Яніни. За її зовнішнім виглядом і життєрадісним голосом, він запропонував з порогу: екс-дружина щаслива. На додаток, перед дверима до квартири, почула, що співала українську народну пісню «Ох, девіл вирушав на гриби. й

Привіт! Який сюрприз! – переривання співу, відкрив двері Люди. - Приїхати, Леша. У вас є сніданок? Яна про те, щоб повернутися зі сметаною. Пам'ятайте, на суботах, коли наш студент прийшов, я використовував, щоб зробити пельмені? Вишневий ніч. Я і Яночка створювали разом...

- Я не дуже фіксував. Але я не можу сказати ні на сніданок. У той же час, візьміть це, конверт був переданий Луді, тут $500. Я додав її пізніше. Але чому я не дізнався про те, що моя дочка одружилася?

до Дякую, це не щітка, протягом трьох місяців. А юнаки вирішили подбати про себе. Вони самостійно. Я не можу... Ваші гроші, якщо ви хочете, ми надішлемо Вам подарунок. Але я не з'ясував, що подарувати ще. У вас є які ідеї? – муфта на плиті, анімально спицьована і омолоджена Людмила, не забуваючи додавати побутову техніку для несподіваного гостя. Олексій має довге дозрівання з дозаторами і обіцяє думати про подарунок. І зробив він впевнений, що його інтуїція не заперечує його: дійсно, без нього. щасливий... І він не намагається приховати його, так як, дійсно, не піддає його стану.

Похід, щоб мити руки перед сходженням на улюблені пельмені, Олексій бачив за скляними дверима замка дорогих волосся і засобів догляду за шкірою, які перед Луда не допустили себе, так як Яна навчалася в столиці, необхідно виділити частину сімейного бюджету. Ситуація змінила помітно. І змінився звичний інтер'єр: його речі не було, зрозуміло. Але поруч з вішалкам був похідний рюкзак і роги не Янін, але людський розмір. На сушаркі вішати один за розміром купальник, явно не стиль Яніна, і для неї немає необхідності, які прибули пізно вночі протягом двох днів, щоб піти в басейн вранці ...

7616561

Як ми сіли на столі, телефон ранг. Ліуда, апологізація, переходила в коридор, звідки прийшла її зауваження:
- Давайте перейдемо покупка завтра, захоплю Яну, вона безкоштовно весь день, і сьогодні вона побачила її подруги. Я хочу почути свою думку про наші сукні на весілля з Олегом. Я раджу перемістити басейн сьогодні. Так, ви маєте право: час горіння калорій після пельменів. Всі права, потім до п'яти...

«Дід Алушка закликав Яну і, отримавши підтверду відповідь, звернувся до батька:
- Дад, ви помітили, як Мама потрапила? Це через басейн.
до А щоденна ходьба, додана Луда, тепер не потрібно поспішати готувати і мити ввечері. Для роботи та дому на нозі. Як правило, погода, як ви думаєте, літати.

Херсон

Олексій повернув додому, запам'ятовуючи те, що вони сиділи, в сім'ї спосіб. Але він відчував не тільки радість, але й деякі дроїди. Що не так з ним? Чи він отримував про реальні домашні пельмені, ймовірно, не з'ївся протягом року? Про три. Я пішов до Раїса, ніколи не їсти. Вона не любить їх і не знає, як варити. Скажіть це погано. Не про смачну і нездорову їжу, чоловік думав. Що це таке?

«Люди зараз виглядали якось молодшим і красивими», - сказав Олексій Олексій, навіть не намагаючись забути, як приваблива екзамена виглядала в світлому будинку трюмовий костюм з вишивкою.

Вихованка щаслива: що це причина Як якщо підкаже йому відповідь на дратівливі думки, улюблена фраза Лея Семионовна, яка жив у сусідньому дворі і любила садові квіти в точці розуму, загорнута в її мозку. «Згадайте, Лешенка, мій хлопчик, ніхто не стільки для вас, як ви для себе,» тітка повторюється, як тільки він, то підліток, потрапив в іншу неприємність...

І я пам'ятаю вечір, коли він оголосив Луда, що він збирався до Рейи - жінка його мрії. Він не мріяв, але сльозний очей. І тоді святість в голосі людини, коли вона сказала: "Я розумію тебе, Леша". Добрий день Просто покажіть Джейн про розлучення після сеансу.

Не було створене в шлюбі з Раїсом. Не пекло, звичайно, все толерантно, океї. Але Люда, здається, сяючого щастя, задоволення від життя. «Чому вона виглядала нудно і нудно, коли ми зібралися разом, особливо після виходу Яніна для університету?»

Що ви думаєте, що ви думаєте, що людина довго думає про свою екс-дружину?