Дружні рекомендації, щоб зробити жорсткий день миттєво приємним

Корисні поради, обрані нами, допомагають вроджено вирішувати різноманітні побутові проблеми. Хтось скаже, "Дуже життя хакі." Ні, спосіб зламати в життя, економити нерви і дорогоцінний час, який ми на жаль, відсутні.

Можна, звичайно, знову прикріпіть святкову прикрасу до стіни скотчем. А потім знімайте його з шпалерами. Почати, щоб говорити, Новий рік з ремонтом інтер'єру та непланованими ремонтами.

Душові завіси гачки добре працюють для висить святкові вогні на завісі штанги. з r/lifehacks

Це набагато простіше зробити, як ми радимо. Легко і просто зафіксувати новорічну гірлянду на карнизах допоможе вам гаки з душової завіси. Гачок є незамінним. Ми недавно говорили про те, чому Королева Єлизавета носить її в її гаманець.

Шармінговий характер Леоніда Куравльова у улюбленому з дитинства фільм «Іван Васильович змінює професію» закликав зберегти гроші в банку економії. Никанор Іванович Барефут від роману Булгакова «Майстер і Маргарита» захопив гроші в вентиляційній системі.

І ми радимо приховати їх всередині сантехнічних колодок. Це буде особливо зручно під час подорожі. Пади є корисним елементом, місця займають трохи, і атаки, швидше за все, будуть останніми, щоб зануритися в них.

Яка людина збудувала, інша може завжди розбиратися. Але збираючи його назад буде набагато складніше.

Якщо ви переїжджаєте або зберігаєте деякі меблі, використовуйте обгортання, щоб зробити пакет обладнання, а потім загорніть його на одну з штук. Тоді ви не знаєте, куди пізніше. з r/lifehacks

Це життя хак корисний для тих, хто часто переміщається. Для того щоб не втратити дрібні деталі з меблів, потрібно відразу закріпити їх стрічкою. Бажано до деталей, для яких вони призначені.

Як не розсипати рослинне масло Рослинна олія має цікаве майно. Незалежно від того, як ви намагаєтеся переробити її акуратно, обов'язково буде на шиї пляшки. В результаті пляшка в олії, руки в олії і навіть всю кухонну полицю в олії.

Не більше жирних рук або лічильників Мій хлопець робить це. з r/lifehacks

Але творча думка ще не стоїть. Як впоратися з проблемою, знає користувач Reddit з ніконом heckingoodthyme. Все, що потрібно - серветка і канцелярська гумка.

У зв'язку з поширенням коронавірусу важливо доторкнутися до будь-яких об'єктів в громадських місцях менше руки. Але що якщо немає гака в туалеті для підвішування куртки або сумки? Не кладемо їх на підлогу?

Коли немає гака пальто в туалеті, спробуйте це. з r/lifehacks

Щоб впоратися з складністю допоможе звичайний пакет ключів, які, ймовірно, знайдені в кишені кожної людини.

Що робити з приправами з миттєвих поправок локшини, які можна знайти в пакетах з миттєвою локшиною, багато здаються занадто гострими або солоними.

Я збережу всі мої приправи з локшини рамену в старій пармезанській сирній ємності; Це допомагає мені менше приправи на фактичну локшину, а також забезпечує хороший приправи для інших страв.

Позбавлення від них є патологічною, і зберігання розсіювання невеликих мішків є незручним. Ідея збереження приправи в окремому контейнері здається очевидною. Чому я не відвідував мене перед?

Виготовляючи пляшку двадцять літрів для охолоджувача без спеціальної ручки може бути не дуже зручно. Але всі зміни, якщо ви знаєте, що життя зламати.

Як зробити пляшковий вузлик від r/lifehacks

Як зробити пергаментний папір щільно до страв Якщо вам потрібен пергаментний папір, щоб щільно підходити до форми для випічки або випічки, просто додайте пару крапель води.

Якщо потрібно її дотримуватися, додайте воду. При обгортанні сковорідок з алюмінієм, пергаментним папером або ва папір додати пару крапель води, щоб зберегти її плоскою. з r/lifehacks

Як захистити ноги від втоми і вологи Ще одне життя хак з колодками. Похід на прогулянку по деревах і витоку взуття? Це холод в дворі і підошви в туфлі занадто тонкі?

р.

Для того, як ви можете отримати деякі прокладки. Поставте їх в туфлі над вашими устілками. Вони зменшать навантаження на ніжки і поглинають вологу.

Якщо ви не любите миття посуду, не хочете мити тару, яку ви обідуєте щодня? Ось спосіб. Просто поставте харчову плівку вниз.

Поставте пластикову обгортку на томатні страви, перш ніж покласти пластикові кришки, щоб уникнути плям! з r/lifehacks

Це як ви можете використовувати звичайні речі, які завжди під рукою. Подивитися на все навколо вас, трохи ширше, і ви знайдете мільйон незвичайного використання для них!