Про Dill

Я запитаю, що ви не лікую, як це, я хочу поділитися наступним.

Про місяць тому я був люблячий навколо відомого великого магазину, давайте називати його GOOD. В одній руці візок, в другому такий хороший список від "неблагних". Один з пунктів цього списку був маринований аспарагус з морквою, що продається вагою. Я підходжу до цього міні-департаменту. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
В той час як я залив цю роботу кулінарного мистецтва, поруч зі мною жінка 50 років наполегливо виглядає на цінових тегах для усього асортименту цього міні-департаменту.
Так продавець руки мене мій спаржу, і ця жінка просить мене,
- Син, як ви це робили?
Я дивлюся на ціну тегу і сказати,
- 280 грам, 83 рублів.
Я, як і раніше, думаю, про своє питання, пішов з моїм бізнесом. Після десяти метрів я повернувся, подивившись на цю жінку, не тонкий, не жирний, добре одягнений, хоча зрозуміло, що одяг далеко від нового, але все акуратне, все добре вміло. У руках келихів з каркасом так старі, радянські часи. В руках сумки з того ж Союзу, ламіновані таким, добре, або як його правильно назвати, не знаю.
На мене, що вона була обчислена, скільки вона могла дозволити, що аспарагус морква або щось. Ось де все прийшла. Я збирав залишки списку в моїй кошику, і я тримала думки про те, як я можу приїхати і кинути її в сумці, або скидати його поруч з нею, скажу 500 рублів, і скажеш, що вона впала, я занурила пару разів до цього відділу, але припинила, через страх, або незручність моменту, я не знаю. В той час, коли я був на виїзді, я ніколи не бачив її знову.
І в той момент, на моєму шляху додому, я пообіцяв себе, що наступного разу я був в аналогічній ситуації, нічого не завадить мене від допомоги комусь.
І так, пара годин тому, це сталося.
Я приїду до вечері в одному з кафе, я кладаю машину в стоянці, 100 метрів потрібно ходити. Уже на підході до місця прийому їжі на 20 метрів, бабуся помітила стоячи поруч з дверима гречки, точніше затіняє спину, трохи вже «погано». А з приємною посміханням пропонує пасер-бі купити букет кріп. З Я не готую себе, і «відвертаю» близько місяця, як вона живе з матір'ю, не потрібно кріпити. Я думав, що зараз я буду їсти швидко і купити рублів за сто цього пакету (і продати максимум 30p). Я думаю, що я буду допомогти Бабця в будь-якому місці.
В той час як я був їсти, мій бабуся був в кафе, стоячи на піддоніжжя, кожен в цьому розподілі одночасно пропонує купити кріп. Ніяких узгоджених.
Я вже з'ївся, виходив до диму, щоб вирішити, як зробити все максимально простим і правильним. Придбалий, думав, вирішив. Приготуйте вексель заздалегідь в найбільш зручний кишеню.

Коли я повернувся до кафе, мій бабуся сидить на найсвіжіших столах.
На столі є пластина рисового кашу, якусь булочку і компот.
Я приходжу, запитуючи.
-Привіт, бабуся, чи є кріп?
- Так, звичайно.
Він відкриває свій віск перед мною, і є цілим талем кропу, бджіл каже, що ви хочете. Я збираю перший, і тихо кладаю 500р вексель поруч з кріслом.
Бабця, впав деякі з'єднання, в той же момент я сказав: «завдяки тебе» і пішов.

Це швидко так, щоб ми не пройшли людей, які потребують.
Не єдина жінка, яка пройшла її бабуся перед мною не згодні купити кріп, але обов'язково їм потрібно в господарстві, просто не доглядати, але в ваговому стані.
Колись п'яний на зупинці буде загиблим для зміни, я не здивує деяку частину тих, хто відмовився купити кріп з їх бабуся буде зануритися в кишеню і посипати замочений дупа на іншому вболівальнику.
Я хотів сказати, що це, коли ви допомагаєте онукам або інвалідам, чому ви піднімаєтеся в притулок або кишеню і підібравши трохи зміни, думаю, що ви допомагаєте. Чи дійсно це для робочої особи 50-100 рублів на місяць або навіть менше, деякі нерозумні гроші?
Будь ласка, зателефонуйте нам, будь ласка, зв'яжіться з нами. І не робіть нічого.
Про нас

З.С.
Там кріп.

(Б)